Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kendi konusunda söyledi her şeyiVay be latte gitti demek... Kendisi bu forumda olduğu için eminim ki bir şeyler söyleyecektir.
Hocam siz de şeker mi var ? Bu ne gerginlik . Burada reposu olan herkes insan evladı kimse kimseden üstün değil ben feroxx patr0n latte ve nikyokki nin konusmalarina bakıyorum repoculardan ve geliştiriciler sen daha çok menfaatciler bağırıyor anlatmaya çalıştığım o ...Kardeşim herkes yorum yapmışta bak bakalım ne için yorum yapmış. Repolar olmadıktan sonra istekleri ne yapacaksın? Bu arada ne şikayeti, Öyle bir hakkımız var mı
![]()
Akşam akşam güldürdünüz beniHocam siz de şeker mi var ? Bu ne gerginlik . Burada reposu olan herkes insan evladı kimse kimseden üstün değil ben feroxx patr0n latte ve nikyokki nin konusmalarina bakıyorum repoculardan ve geliştiriciler sen daha çok menfaatciler bağırıyor anlatmaya çalıştığım o ...
@turbetfur cs konusunda bilgili ve yardımsever bir arkadaş. Mart ayından beri forumda konuşuruz onlarca olay oldu sinirlendiği görmedimHocam siz de şeker mi var ? Bu ne gerginlik . Burada reposu olan herkes insan evladı kimse kimseden üstün değil ben feroxx patr0n latte ve nikyokki nin konusmalarina bakıyorum repoculardan ve geliştiriciler sen daha çok menfaatciler bağırıyor anlatmaya çalıştığım o ...
Hocam bana sorarsanız kopyalamakdan ziyade sahiplenmek daha kötü.Eğer vaktinde KekikAkademi kopyalanıp(forklanıp) Kekikdevam olarak değiştirilmeseydi belkide şimdiki eklentiler olmazdı.Bari kopyalıyorsun geliştirici isimlerine dokunma.Başkalarının emeklerini kendininkisiymiş gibi gösteriyorlar.Bu gibi durumları depo sahibleri düzgün bulmadıkları için kapatmaları normal. @Latte hocamızında fikrine saygı duymak gerekir.Kopyalanmanın önüne geçilecek bir yola çıksalar o şekilde repo oluşturabilirler hırsızlıkta olmaz kodlar karışık okunmaz ve işlenemez olur yapılabilir kimsenin emeğide yenmez böylece
İyi görüşleriniz için teşekkür ederim kardeşim@turbetfur cs konusunda bilgili ve yardımsever bir arkadaş. Mart ayından beri forumda konuşuruz onlarca olay oldu sinirlendiği görmedim
Dostum kesinlikle katılıyorum sana dediğin gibi eğer kekikakademi olmasaydı daha doğrusu açık kaynaklı kodlar olmasaydı belki de iş çoktan bitmişti fişi çekilmiş bir makine gibiHocam bana sorarsanız kopyalamakdan ziyade sahiplenmek daha kötü.Eğer vaktinde KekikAkademi kopyalanıp(forklanıp) Kekikdevam olarak değiştirilmeseydi belkide şimdiki eklentiler olmazdı.Bari kopyalıyorsun geliştirici isimlerine dokunma.Başkalarının emeklerini kendininkisiymiş gibi gösteriyorlar.Bu gibi durumları depo sahibleri düzgün bulmadıkları için kapatmaları normal. @Latte hocamızında fikrine saygı duymak gerekir.
Pire için yorgan yakma sözü bu yaşananlar için güzel bir söz olduğu nu düşüyorumBen demiştim gönül koyuyolar demiştim.![]()