CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Vay be latte gitti demek... Kendisi bu forumda olduğu için eminim ki bir şeyler söyleyecektir.

Kardeşim herkes yorum yapmışta bak bakalım ne için yorum yapmış :). Repolar olmadıktan sonra istekleri ne yapacaksın? Bu arada ne şikayeti, Öyle bir hakkımız var mı :)
Hocam siz de şeker mi var ? Bu ne gerginlik . Burada reposu olan herkes insan evladı kimse kimseden üstün değil ben feroxx patr0n latte ve nikyokki nin konusmalarina bakıyorum repoculardan ve geliştiriciler sen daha çok menfaatciler bağırıyor anlatmaya çalıştığım o ...

Hocam siz de şeker mi var ? Bu ne gerginlik . Burada reposu olan herkes insan evladı kimse kimseden üstün değil ben feroxx patr0n latte ve nikyokki nin konusmalarina bakıyorum repoculardan ve geliştiriciler sen daha çok menfaatciler bağırıyor anlatmaya çalıştığım o ...
Akşam akşam güldürdünüz beni :) Şeker yok da her sabah tansiyon hapı içiyorum. Şaka bir yana yazdığım yazının neresinde gerginlik var anlamadım. Baksana yazıma iki tane de gülücük attım :)

@turbetfur cs konusunda bilgili ve yardımsever bir arkadaş. Mart ayından beri forumda konuşuruz onlarca olay oldu sinirlendiği görmedim

Kopyalanmanın önüne geçilecek bir yola çıksalar o şekilde repo oluşturabilirler hırsızlıkta olmaz kodlar karışık okunmaz ve işlenemez olur yapılabilir kimsenin emeğide yenmez böylece
Hocam bana sorarsanız kopyalamakdan ziyade sahiplenmek daha kötü.Eğer vaktinde KekikAkademi kopyalanıp(forklanıp) Kekikdevam olarak değiştirilmeseydi belkide şimdiki eklentiler olmazdı.Bari kopyalıyorsun geliştirici isimlerine dokunma.Başkalarının emeklerini kendininkisiymiş gibi gösteriyorlar.Bu gibi durumları depo sahibleri düzgün bulmadıkları için kapatmaları normal. @Latte hocamızında fikrine saygı duymak gerekir.

Son düzenleme:
Hocam bana sorarsanız kopyalamakdan ziyade sahiplenmek daha kötü.Eğer vaktinde KekikAkademi kopyalanıp(forklanıp) Kekikdevam olarak değiştirilmeseydi belkide şimdiki eklentiler olmazdı.Bari kopyalıyorsun geliştirici isimlerine dokunma.Başkalarının emeklerini kendininkisiymiş gibi gösteriyorlar.Bu gibi durumları depo sahibleri düzgün bulmadıkları için kapatmaları normal. @Latte hocamızında fikrine saygı duymak gerekir.
Dostum kesinlikle katılıyorum sana dediğin gibi eğer kekikakademi olmasaydı daha doğrusu açık kaynaklı kodlar olmasaydı belki de iş çoktan bitmişti fişi çekilmiş bir makine gibi
Cloudstream uygulaması da açık kaynak kodlu geliştiriciler böyle yapmış ki isteyen üzerinde değişiklikler yapabilsin
Mesela depolardaki yabancı eklentiler de diğer depolardan çekilmiş örnek vermek gerekirse Watch32 gibi yanlış anlaşılmasın burada bir şey ima etmiyorum yani her şey açık public
Keşke ilk tr deposu Kekik Akademi hep sağlam kalsaydı şimdi böyle şeyler olmazdı karmaşa forklama emeğe haksızlık gibiher şey tek yerde olurdu çerezlik
Bir gün dönmeleri temennisiyle 🥀

Drama drama drama. Yeter yahu. İllegal içerik hepsi neredeyse. Amma duygusallık gösterdiniz. Bırakın kim ne yapıyorsa yapsın. Herkesin paşa gönlü bilir.

İlk mesajın hayırlı olsun gardaş😁
Eyvallah. :)

Bir süredir takip ediyorum forumu. Sayfalarca yazıldı çizildi, hep aynı mevzular. Şunu kabul etmek lazım artık, insanlar hırsız ve nankördür . Bu kadar basit.

Ne zaman bir geliştirici yeni bir cs eklentisi yazsa hemen yedeklerim data'dan. Ne olur ne olmaz. Çünkü olacaklar belli. Talep artınca ya ücreti artar ya da arz eden naz yapar. Başka yolu yok. Burada bir iş kopyalanmış ve maalesef geliştirici naz'a geçti (küstü, kızdı, bıraktı, ara verdi vs.).

Neyse ki yedeğim var da makoto ve latte nin işleri hâlâ cihazımda duruyor. Kendi sunucumdan kullanıyorum artık.

Ne diyelim, herkese bol şans. Geliştirici arkadaşların ise şunu kabul etmesi lazım. Ya ücretli yapacaksınız ya da böyle tiplere alışacaksınız. Benzer konulardan çok canım sıkıldı ama başka yol yok. Etik kavramı yok artık dünyamızda.

Selamlar herkese. Hayırlı bayramlar. Sakin olunuz :)

Forumun anlamı yardımlaşmak ve paylaşımdır. Emek hırsızlığı her alanda her zaman olur bunun önüne geçmek imkansız gibi bir şeydir. Yıllardır forumlarda böyle şeyler olur güzel ve faydalı paylaşım yapanlar bir süre sonra bırakır kimi sıkılır bırakır kimi işi aile hayatını bahane eder kimi kapris yapar kimi küsüp gider ama hiç bir şey sonsuza kadar sürmez.

Tek diyeceğim su akar her zaman yolunu bulur ve insanlara faydalı işler yapan birileri mutlaka çıkar faydalı paylaşım yapanın emeğine teşekkür edilir gitmek isteyenin kararına saygı duyulur ve yolu açık olsun denir.

Katılıyorum,telifli malum kanallar için zaten uygulamalar mevcut ve yapılıyor.Cs sadece dizi ve filmler için kullanılmalı yoksa malum kanal eklentilerini ısrarla diretirsek bizim için eklenti yapan emek veren tek bir üstadımız kalmayacak forumda ve Cs'de, bunu idrak etmeliyiz artık arkadaşlar gerçekten durumlar ortada sizde görüyorsunuz...

3035 tane mesaj olmuş bununla 3036 yaz geldi geliştiricileri bir salın ne varsa kullanın gitsin yazın tadını çıkarın çalışanları izleyin çalışmıyanları da onlar zaten görüp düzeltir öneri depoları da ayrı başlık altında açın 3000 mesaj nedir arkadaşlar ya bu konuda 1.sayfaya bakın bişe eklerlerse de arkadaşlar paylaşır onuda beğenip geçin 300 teşekkür 300 şu çalışmıyor o eklendi bu eklendi önümüz yaz olanları kullanın bitsin gitsin herkese iyi forumlar

Geri