CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

iyi bayramlar yazdıklarımdan sonra yine akmış gitmiş burası demekki bişe değişmiyor arada bu mesajlarda yukarda kaybolup gider denk gelmez farketmezsek neyse ne diyim artık daha çok eklenti şu bu görmeden gider bu şekilde
Paylaşılması gereken bişey ise zaten bunu ilk mesaja ekliyolar. Bu yayılmaması gereken bişey o yüzden

Paylaşılması gereken bişey ise zaten bunu ilk mesaja ekliyolar. Bu yayılmaması gereken bişey o yüzden
yok ben onu söylemedim hani öneri sunmuştum ya repo sahipleri dışında yazılmasa yok şu çalışmıyor şunu nasıl kuararım hangi repo yuklemeliyim filan diye yine aynı şekilde devam etmiş sohbet arada işe yarar bişe de arka sayfaya doğru ilerlemiş neyse ne diyim

yok ben onu söylemedim hani öneri sunmuştum ya repo sahipleri dışında yazılmasa yok şu çalışmıyor şunu nasıl kuararım hangi repo yuklemeliyim filan diye yine aynı şekilde devam etmiş sohbet arada işe yarar bişe de arka sayfaya doğru ilerlemiş neyse ne diyim
Anladım. Haklısın

Şuan açık olan hangi repo lar var arkadaşlar? 1. Mesaj harici onları ekledim zaten

kekikan anizm eklentisine duzgun kategoriler eklendi eskiden alfabetik sekilde ilerlerken artik gercek kategoriler geliyor kullananlara duyrulur. (duzelmeyenler ayarlardan eklentileri el ile guncelle derse duzeliyor)

İyi bayramlar sizlere zahmet şu asyaanimelerinede el atsanız 10 kareden sonra devamı göremiyorum tv de sağ tarafa dogru gidemiyorum şimdiden teşekkürler

kekikan anizm eklentisine duzgun kategoriler eklendi eskiden alfabetik sekilde ilerlerken artik gercek kategoriler geliyor kullananlara duyrulur. (duzelmeyenler ayarlardan eklentileri el ile guncelle derse duzeliyor)
Hocam bende kategoriler boş gözüküyor

Ben bu ultima yı ekledim kurdum ama ordan izlerken bütün eklentileri yüklenemedi diyip sonra izlediğim şey donup atıyor uygulamayı çökertiyor sizce sorun nedir yada başka bi çözüm varmı?

hepsi latte'nin eklentileri herhangi bir guncelleme de yapilmamis hatta yapimcilardan latte'nin adini silip kendi adini eklemis.
Sanırım bu tür olaylara alışacağız artık. Repoyu sahiplenenlere, Sarıyer sahilinde turlarken yeni repo görüp burada paylaşanlara😁

Herkes repo sahibi olmuş maşallah o repo benim bu repo benim yok toplu alamazsın peki sonuç repoların çoğu boş çalışmıyor.... 🤣🤣

Latte de eklentisini kaldırmış neler oluyor arkadaşlar sırf biri kopyalıyor diye eklentilerden mahrum mu olucaz sürekli
Hem Taklitler aslını yüceltir diye bir söz var eklenti yapıcılar tamam emeğiniz var ama sizi bilen öven insanlar da var.
Zaten o almış bu kopyalamış önemsiz sayın lütfen tüm övgüler onlara değil size gelicektir zaten emin olun sizi bilenler biliyor

biraz da yetinmek lazım ya o gelsin bu gelsin @feroxxcs3 baktım 36 tane eklenti koymuş adam net olarak en kafa siteleri koymuş dizi de 5 6 kafa site film aynı şekilde daha ne yeni kaynak koysun ki tek bunu 0 kur yükle kullan bile tamam burda tüm apk veya cloudstream olaylarının kapanması azalması sebepleri yetinmemek burayı baz alalım o çalışmıyor bunu ekle bu yok bence bir müddet şuraya geliştiriceler haricinde yazmasa herşey daha iyi olur onlar da bakar şunu ekeldim şunu düzelltim yazar bu denensin bence
bunu boşuna yazmadım geliştitiriciler yazsın derken bunu anlatmak istedim aslında konu sahiplerinin mesaj yazan engelleme özelliği olması lazım kendi konusunda böylece görüntü kirliliği de olmaz konu içinde engelleme olmalı buranın konusu herşeyi belli 4 5 kişinin deposu ile alakalı bir bölüm ama ne avr ne yok yazılıyor konu için yazan engelleme olması lazım

Kopyalayıp repo oluşturanların mantığını anlamıyorum. Zaten hazırda yapılmış herkese açık kendin yapmış gibi kullanmak çok saçma. Latte hocam internette olan herşey kopyalanıyor malesef. İzlediğimiz uygulamalardaki yayınlarda, filmlerde sahibinden izinsiz kopyalanıp internette yayılıyor. Bunun önüne geçebilmek imkansız.

Kopyalanmanın önüne geçilecek bir yola çıksalar o şekilde repo oluşturabilirler hırsızlıkta olmaz kodlar karışık okunmaz ve işlenemez olur yapılabilir kimsenin emeğide yenmez böylece

Geri