Kardeşim bak mesajının sağ üst köşesinde 3040 yazıyorBanlamak basit iş, önce uyaracaksın sonra tekrar yaptığı takdirde ceza vermelisin yoksa burasının yardım topluluğu olduğuna kim inanır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kardeşim bak mesajının sağ üst köşesinde 3040 yazıyorBanlamak basit iş, önce uyaracaksın sonra tekrar yaptığı takdirde ceza vermelisin yoksa burasının yardım topluluğu olduğuna kim inanır?
Hangi sürümü kullanıyosunMrb arkadaşlar cloudstream kullanıyorum allrepos kastığı için sildim nikstream yükledim ama oda kasıyor hatta bazen uygulamadan atıyor neden olabilir. Android tv kullanıyorum hafıza dolu değil
Çok eklenti yüklemişseniz takılmalar olabilir kullanmadıklarınızı silip tekrar deneyiniz.Mrb arkadaşlar cloudstream kullanıyorum allrepos kastığı için sildim nikstream yükledim ama oda kasıyor hatta bazen uygulamadan atıyor neden olabilir. Android tv kullanıyorum hafıza dolu değil
Ne fark ediyor kiKardeşim bak mesajının sağ üst köşesinde 3040 yazıyor![]()
İlk mesajda yazanların hepsiBeyler Suan En iyi Aktif Repo Hangisi
Hocam ben webdeizle sitesini çok kullanıyorum hepsini denedim açmadıİlk mesajda yazanların hepsi
Nikstream reposundan açabiliyorum.Hocam ben webdeizle sitesini çok kullanıyorum hepsini denedim açmadı
Bakıyım hocamNikstream reposundan açabiliyorum.