CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Kopyalanmanın önüne geçilecek bir yola çıksalar o şekilde repo oluşturabilirler hırsızlıkta olmaz kodlar karışık okunmaz ve işlenemez olur yapılabilir kimsenin emeğide yenmez böylece
Bu sadece kısa vadeli bir çözüm olur, kekik bıraktığı dönemler reposu açık kaynak kodlu olmasaydı şuan burada olabileceğimizi sanmıyorum.

@feroxxcs3, @nikyokki, @patr0n ve @kraptor da kapatırsa Türkiye açısından cloudstream Bay bay... Halbuki işin içine malum kanalları canlı kanalları katmasak sadece film ve dizi olarak devam etsek hiç bir sıkıntı yok. Sadece şu malum kanallar milletin gözüne batıyor. Zaten onların kendi programları var. Bunu daha önce de yazmıştım.

@feroxxcs3, @nikyokki, @patr0n ve @kraptor da kapatırsa Türkiye açısından cloudstream Bay bay... Halbuki işin içine malum kanalları canlı kanalları katmasak sadece film ve dizi olarak devam etsek hiç bir sıkıntı yok. Sadece şu malum kanallar milletin gözüne batıyor. Zaten onların kendi programları var. Bunu daha önce de yazmıştım.
Onların kendi programı nedir?

Ben demiştim gönül koyuyolar demiştim. :)

İsteyen çok .

Defalarca repolara ekleme yapılmaması / forklanmaması gerektiği söylendi , devam ediliyorsa insanlar haklı

Her küçük rüzgarda eğilen dal, bir fırtınayı nasıl karşılar? Küçük şeylere gönül koymak, hayatın büyük güzelliklerini kaçırmaktır. Unutma, hayat kısa, kuşlar uçuyor... Her şeye gönül koymaya değmez. 💫
Hiç bir şeye ses çıkarmayıp hak yedirmektense her şeye ses çıkarıp hakkımı savunuyum hocam hayat kısa olabilir bende bu hayata 1 defa geliyorum onada hak yedirmem kimse kusura bakmayacak. :)

Hiç bir şeye ses çıkarmayıp hak yedirmektense her şeye ses çıkarıp hakkımı savunuyum hocam hayat kısa olabilir bende bu hayata 1 defa geliyorum onada hak yedirmem kimse kusura bakmayacak. :)
Ben hak yedir demedim 🙃
Hakkını daima savun ama bu tarz şeyler bitmez bir kasa domateste illaki üç beş tane çürük çıkar diğerlerinin çürümemesi için çürük olanları atacaksın 😉

Herkes yorum yapmış bir önerim olabilirmi bu grupta sadece istek ve şikayetler olabilirmi konu bambaşka yerlere gitmiş ...

Herkes yorum yapmış bir önerim olabilirmi bu grupta sadece istek ve şikayetler olabilirmi konu bambaşka yerlere gitmiş ...
Kardeşim herkes yorum yapmışta bak bakalım ne için yorum yapmış :). Repolar olmadıktan sonra istekleri ne yapacaksın? Bu arada ne şikayeti, Öyle bir hakkımız var mı :)

Ben hak yedir demedim 🙃
Hakkını daima savun ama bu tarz şeyler bitmez bir kasa domateste illaki üç beş tane çürük çıkar diğerlerinin çürümemesi için çürük olanları atacaksın 😉
Ona da yapacak bişey yok hocam bu hayat bazen sadece kendini düşünmeyi gerektiriyor. :)

Kardeşim herkes yorum yapmışta bak bakalım ne için yorum yapmış :). Repolar olmadıktan sonra istekleri ne yapacaksın? Bu arada ne şikayeti, Öyle bir hakkımız var mı :)
Bazıları konuyu sadece depo istek şikayet olarak algılamış karşılarındakinin chat gpt olduklarını düşünüyorlar 😅 ya da robot mu desem.

Geri