Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Arkadaşlar düne kadar izledigim diziyi kaynak bolumunden altyazili kaynagi secip izliyordum ancak bugun izlemek istedigimde kaynak kisminda altyazili olan kaynak kalkmış gozukmuyor tum repolari yukledim kurdum onlardan tek tek baktim hicbirinde altyazili acilmiyor ve kaynak kismindada yok. İzledigim dizi person of interest. Neden olabilir acaba?
İlk denememde kekikan repoda hdfilmcehennemi de çalıştı

nikstream içinde filmizleilk adlı yeni eklenti eklendi, hd film cehennemi, filmmakinesi, dizipal, film modu güncellendi.

xxx soruyor yav, bu işe mi yarar forum. Forumda lise öğrencisi, kadın üye var
lise öğrencisi veya kadın üye olması bir şey değiştireceğini düşünmüyorum zaten haber bültenleri ve şu saçma influcerlar yeterince mahremiyetin icine etti burası forum bilgi paylasımı icin ...

Ferrox reposundaki webteizle, bağlantı bulunamadı hatası veriyor Nikstream reposunda problem yok film açıldı

Arkadaşlar bir soru soracağım. Asya ve hint dizilerini izliyor musunuz? Şundan soruyorum. Kekikan reposunda son zamanlarda hep yeni eklentiler ekleniyor ve hepsi asya,hint içerikler.az önce baktım bir sürü yeni eklenti var ama hepsi asya..vs Kimsenin tercihini eleştirmek için yazmıyorum yanlış anlaşılma olmasın . Zevkler ve renkler tartışılmaz
Asya,hint dizilerini izleyenler için çok iyi oldu

Arkadaşlar bir soru soracağım. Asya ve hint dizilerini izliyor musunuz? Şundan soruyorum. Kekikan reposunda son zamanlarda hep yeni eklentiler ekleniyor ve hepsi asya,hint içerikler.az önce baktım bir sürü yeni eklenti var ama hepsi asya..vs Kimsenin tercihini eleştirmek için yazmıyorum yanlış anlaşılma olmasın . Zevkler ve renkler tartışılmaz
Asya,hint dizilerini izleyenler için çok iyi oldu
Adı üstünde kekik anime bu yüzden asya içerikleri orada daha fazla

feroxxcs3 hocam, HdFilmCehennemi ve FilmMakinesi senin eklentide bağlantı kurulamadı hatası veriyor

Ferrox reposunda Cehennem ve makine, bağlantı bulunamadı hatası veriyor ama ikisi Nikstream reposunda çalışıyor
Webte izle içerikleri nikstreamde açmıyor ferrox reposunda açıyor(ana sayfa açılıyor)
Superfilmgeldi bütün repolarda çalışmıyor

Ferrox reposunda Cehennem ve makine, bağlantı bulunamadı hatası veriyor ama ikisi Nikstream reposunda çalışıyor
Webte izle içerikleri nikstreamde açmıyor ferrox reposunda açıyor(ana sayfa açılıyor)
Kekikan da hepsi çalışıyor

Webteizlenin domainini değiştirmeyi unutmuşum o yüzden açılmıyor şu an açılıyor olması lazım.

Arkadaşlar uygulama içinde film yada dizi araması yaptığımda yada arama sonuçları içinden film yada dizi izlemek istediğimde uygulama kendini kapatım TV boxın ana ekranına atıyor sizdede varmı bu sorun

Geri