CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Son dönem forumda sıkıntı çıkaran ve bu işten çat pat anlayanlar olağan şüpheli benim gözümde😁 Egodan çok rövanş kaynaklı olabilir. Daha önceden vasatın biri forumu şikayet etmişti, bunlar da en can alıcı içerik üzerinden saldırıyorlar. Sanki koordineli gibi, aniden repo patlaması oldu

Vay be latte gitti demek... Kendisi bu forumda olduğu için eminim ki bir şeyler söyleyecektir.

Kardeşim herkes yorum yapmışta bak bakalım ne için yorum yapmış :). Repolar olmadıktan sonra istekleri ne yapacaksın? Bu arada ne şikayeti, Öyle bir hakkımız var mı :)
Hocam siz de şeker mi var ? Bu ne gerginlik . Burada reposu olan herkes insan evladı kimse kimseden üstün değil ben feroxx patr0n latte ve nikyokki nin konusmalarina bakıyorum repoculardan ve geliştiriciler sen daha çok menfaatciler bağırıyor anlatmaya çalıştığım o ...

Hocam siz de şeker mi var ? Bu ne gerginlik . Burada reposu olan herkes insan evladı kimse kimseden üstün değil ben feroxx patr0n latte ve nikyokki nin konusmalarina bakıyorum repoculardan ve geliştiriciler sen daha çok menfaatciler bağırıyor anlatmaya çalıştığım o ...
Akşam akşam güldürdünüz beni :) Şeker yok da her sabah tansiyon hapı içiyorum. Şaka bir yana yazdığım yazının neresinde gerginlik var anlamadım. Baksana yazıma iki tane de gülücük attım :)

@turbetfur cs konusunda bilgili ve yardımsever bir arkadaş. Mart ayından beri forumda konuşuruz onlarca olay oldu sinirlendiği görmedim

Kopyalanmanın önüne geçilecek bir yola çıksalar o şekilde repo oluşturabilirler hırsızlıkta olmaz kodlar karışık okunmaz ve işlenemez olur yapılabilir kimsenin emeğide yenmez böylece
Hocam bana sorarsanız kopyalamakdan ziyade sahiplenmek daha kötü.Eğer vaktinde KekikAkademi kopyalanıp(forklanıp) Kekikdevam olarak değiştirilmeseydi belkide şimdiki eklentiler olmazdı.Bari kopyalıyorsun geliştirici isimlerine dokunma.Başkalarının emeklerini kendininkisiymiş gibi gösteriyorlar.Bu gibi durumları depo sahibleri düzgün bulmadıkları için kapatmaları normal. @Latte hocamızında fikrine saygı duymak gerekir.

Son düzenleme:
Hocam bana sorarsanız kopyalamakdan ziyade sahiplenmek daha kötü.Eğer vaktinde KekikAkademi kopyalanıp(forklanıp) Kekikdevam olarak değiştirilmeseydi belkide şimdiki eklentiler olmazdı.Bari kopyalıyorsun geliştirici isimlerine dokunma.Başkalarının emeklerini kendininkisiymiş gibi gösteriyorlar.Bu gibi durumları depo sahibleri düzgün bulmadıkları için kapatmaları normal. @Latte hocamızında fikrine saygı duymak gerekir.
Dostum kesinlikle katılıyorum sana dediğin gibi eğer kekikakademi olmasaydı daha doğrusu açık kaynaklı kodlar olmasaydı belki de iş çoktan bitmişti fişi çekilmiş bir makine gibi
Cloudstream uygulaması da açık kaynak kodlu geliştiriciler böyle yapmış ki isteyen üzerinde değişiklikler yapabilsin
Mesela depolardaki yabancı eklentiler de diğer depolardan çekilmiş örnek vermek gerekirse Watch32 gibi yanlış anlaşılmasın burada bir şey ima etmiyorum yani her şey açık public
Keşke ilk tr deposu Kekik Akademi hep sağlam kalsaydı şimdi böyle şeyler olmazdı karmaşa forklama emeğe haksızlık gibiher şey tek yerde olurdu çerezlik
Bir gün dönmeleri temennisiyle 🥀

Drama drama drama. Yeter yahu. İllegal içerik hepsi neredeyse. Amma duygusallık gösterdiniz. Bırakın kim ne yapıyorsa yapsın. Herkesin paşa gönlü bilir.

Geri