Arama sonuçlarınız

1. T

TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

çocuk kanalları için bir sekme gelecek mi acaba
  2. T

TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Elinize sağlık harika olmuş
  3. T

GolgeTV Yöneticisi

bir tane reklam izlememek için modlu versiyon yapan arkadaşlar şimdi lütfen reklamsız bir uygulama yapın da görelim kullanalım. en iyi uygulamayı kaybettik.
  4. T

Öneri IPTV uygulaması

Xciptv
  5. T

GolgeTV-Plus-1.5.4

Teşekkür. Önerebileceğiniz alternatif uygulama hangisidir paylaşırsanız sevinirim
  6. T

GolgeTV-Plus-1.5.4

Yüklediğiniz günden beri bu sürümü kullanıyorum. Şuan gelen ufak bir güncelleme mevcut yüklüyorum lakin aç dediğimde tekrar yükle ekranı geliyor
  7. T

GolgeTV-Plus-1.5.4

Şuan bir güncelleme gelmiş görünüyor 1.5.3 sürümüne ancak yükleme otomatik gerçekleşmedi bende
  8. T

GolgeTV-Plus-1.5.4

Bugün yeni bir güncelleme gelmiş. Son halini paylaşırsanız sevinirim. Zira 4 kere otomatik yüklemesine rağmen başa dönüyor. Teşekkürler
  9. T

GolgeTV-Plus-1.5.4

Uygulama içinden gelen güncellemeleri bazen yapmıyor bende. O zaman buradan buluyorum sağolsunlar :)
  10. T

GolgeTV-Plus-1.5.4

Evet telegram kanalına ben de kayılamadım. Sitesi de aktif değil
  11. T

GolgeTV-Plus-1.5.4

Tam da yeni güncelleme geldi otomatik kurulmadı diye yardım isteyecektim ilaç oldu çok teşekkürler 🙏
  12. T

GÖLGE TV GÜNCEL VERSİYON

Ben dün ts maçına baktım hemen hemen her kanalında nasıl diye gayet güzel yayın vardı
  13. T

GÖLGE TV GÜNCEL VERSİYON

Bu sürüm çalıştı çok teşekkür ederim. Sağolun 🙏🙏Peki telegram kanalına katılamadım sürekli siz mi paylaşın diye bekleyeceğiz güncel tutmak için çözümü var mı :)
  14. T

GÖLGE TV GÜNCEL VERSİYON

Drive dan bunu denedim olmadı. Teşekkürler
  15. T

GÖLGE TV GÜNCEL VERSİYON

1.4.8 sürümünü yükledim bir güncelleme var dedi kendi sistem üzerinden izinleri istedi açtım ve yükledi 2 gün böyle çok güzel izledim Bugün panellere ufak bir güncelleme daha gelmiş yüklemiyor :) Telegram kanalına da almadılar henüz Neçün böyle oluyor filrimolan var mı arkadaşlar?
  16. T

GÖLGE TV GÜNCEL VERSİYON

Telegram adresini bilen var mı ? 😁
  17. T

GÖLGE TV GÜNCEL VERSİYON

Güncel sürümünü kullanıyorum lakin telegram kanalına giriş yapamadım varsa linkini paylaşırsanız çok sevinirim Ayrıca şuan ücretsiz uygulamalar içinde gölge tv plus /inat tv / rectv haricinde stabil bir program bilmiyorum
  18. T

Mı box 2 ses gitti .

Kumandadan Sesli komut tuşuna basıp “ sesi maksimuma yükselt” diyerek sorunu çözebilirsiniz. Zaman zaman bende de oluyor.
  19. T

iptv Player ?

Sizce android boxlar için en iyi iptv Player hangisi?
  20. T

Futbol

Fotmob tavsiye ederim

Geri