- Konular
- 185
Normal sürüm emülatörde sıkıntı çıkardığı için emülatöre özel versiyon yapıyorlargölgenin windows sürümü de mi var malum bizde telegram yok haberimiz de yok![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Normal sürüm emülatörde sıkıntı çıkardığı için emülatöre özel versiyon yapıyorlargölgenin windows sürümü de mi var malum bizde telegram yok haberimiz de yok![]()
ok tamam bende 2.ci emu görunce yazdım gerek yok zaten ya anka da gitti gölge bari devam etsın yolunaWindows için yok, anca emulator ile.
telegram bende kurulu değil kullanmıyorum. En güncel hali için bizimde indirebileceğimiz link yok mu ?
GÖLGE yeni ismi ADNAN TVYeni Versiyon;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Drive dan bunu denedim olmadı. TeşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
buradan deneyin lütfen.
adnan senin cihaz ne ne kullanıyosun bide hangi uygulamaları kullanıyosun tarayıcı vpn uygulama filan ?Yeni Versiyon;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bende yok yok hocamadnan senin cihaz ne ne kullanıyosun bide hangi uygulamaları kullanıyosun tarayıcı vpn uygulama filan ?
Bu sürüm çalıştı çok teşekkür ederim. SağolunYeni Versiyon;
aynı bende o kafadayım valla kullanmaktan çok yükle sili daha çok seviyorumBende yok yok hocamKarakter sığmaz buraya. Sana ne lazım
İlgim gereği sürekli araştırır ve farklı programlar denerim. Telefon android, tv de
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.stick kullanıyorum. Favorilerim dersen, o da bazen değişmekle birlikte, Cine10,gölge,inat,rec,seyirtürk,9xtream,ultimate iptv pro loader,vuiptv ....
Güncel tutmak için Sinetech Drive çözüm tüm uygulamalar içinBu sürüm çalıştı çok teşekkür ederim. SağolunPeki telegram kanalına katılamadım sürekli siz mi paylaşın diye bekleyeceğiz güncel tutmak için çözümü var mı
![]()
yok, colud tarzı uygulamalar güzel ama ben ısınamadımaynı bende o kafadayım valla kullanmaktan çok yükle sili daha çok seviyorum9xtream bilmiyorum ultimate iptv loader vuiptv hepsi oynatıcı herhalde bende tıvımate televizo takılıyorum şimdilik cldstream de bu hınt deposu mesajı senınmıydı hangı sayfalar ıyı fazla dıl seçeneklı yazan sendiysen tabi
tv bro da tarayıcım zaten pek lazım olmuyor
Reklamsiz modlu surumu varmi?Yeni Versiyon;
Hayır, başlangıçta 1 kez çıkar, bir daha çıkmazReklamsiz modlu surumu varmi?
Güncelleyin, güncelse silip tekrar yüklemeyi deneyinBu uygulama da kanal değişikliğin donup uygulama kapanıyor sadece bende mi öyle genel bi sorun acaba ? Teşekkürler