GolgeTV-Plus-1.5.4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsteyen istediğini kullanır diler modlu diler modsuz destek olmak isteyenler reklam izleyebilir rahatsız olanlar izlemez kaçak yayınlar yasadışı bunları bir uygulama altında toplayıp sunmak ne kadar iyi bir şey olarak gözüküyor değil mi sonuçta yardım benim yaptığım da tam olarak öyle yardım sadece koşullar farklı ama netice hep aynı :)
Aynen isteyen istediğni kullansın

Kullanırsın ama başka bişey kullanırsın azımı açtırma
Şu cümle şurada o kadar süre durdu ki moderatörü olsun başkası olsun görüp okuyup geçtiler.
Tek bir kelime yazılmadı.
Buna benzer başkaları da yine ona buna şuna ve bana yazılar yazdılar, hala da durur yazıları. Yine aynı şey.

Fakat bunları yazanlara laf edildiğinde hemen bir savunma başlayabildi. Yok öfke anında olabilir, yok ona öyle karar verdim, yok bence bu cümle normal sizinki fazla gibi de gibi.

Şimdi @patr0n en başından beri niyetini ve ne yaptığını açıkça söyledi.

Çok zor değil "Uygulama geliştiricisi benim, rica ediyorum bunu paylaşmayın. Sizin kendiniz için uygulayıp kullanmanıza engel olamam" demek.
Bahanelere sığınıp kelimelerle saldırmak en basiti ama rüzgarı arkasına alması da öyle kendi kendine olmadı maalesef.

Her neyse, sonuca bağlanmış. Ben de iki kelam edebilirim demek ki son zamanlarda hakkımdaki veya değil forumdaki bazı acayip cümlelerden sonra.

@patr0n canımsın 😅

Şu cümle şurada o kadar süre durdu ki moderatörü olsun başkası olsun görüp okuyup geçtiler.
Buna benzer başkaları da yine ona buna şuna ve bana yazılar yazdılar, hala da durur yazıları. Yine aynı şey.

Fakat bunları yazanlara laf edildiğinde hemen bir savunma başlayabildi. Yok öfke anında olabilir, yok ona öyle karar verdim, yok bence bu cümle normal sizinki fazla gibi de gibi.

Çok zor değil "Uygulama geliştiricisi benim, rica ediyorum bunu paylaşmayın. Sizin kendiniz için uygulayıp kullanmanıza engel olamam" demek.
Bahanelere sığınıp kelimelerle saldırmak en basiti ama rüzgarı arkasına alması da öyle kendi kendine olmadı maalesef.

Her neyse, sonuca bağlanmış. Ben de iki kelam edebilirim demek ki son zamanlarda hakkımdaki veya değil forumdaki bazı acayip cümlelerden sonra.

@patr0n canımsın 😅
Baş tacısın abim 😅👑

@Patron biz box cihazda seyrediyoruz, reklam çıkması hoş olmuyor, buradaki 3-5 kişi, reklam gelirlerini etkilemez,
İnat reklamsız halen kullanılıyor ve İnat sahibi umursamıyor... 🙃

Yüklediğiniz günden beri bu sürümü kullanıyorum. Şuan gelen ufak bir güncelleme mevcut yüklüyorum lakin aç dediğimde tekrar yükle ekranı geliyor
Demek ki uygulama sahibi birşeylerle uğraşıyor. Şahsi yorumum bence takılmayın bir programa bu kadar. Ben öyle yapıyorum. beğendiğim bir uygulamaydı ama hiçbirine aşık değilim. Alternatif var.

Demek ki uygulama sahibi birşeylerle uğraşıyor. Şahsi yorumum bence takılmayın bir programa bu kadar. Ben öyle yapıyorum. beğendiğim bir uygulamaydı ama hiçbirine aşık değilim. Alternatif var.
Teşekkür. Önerebileceğiniz alternatif uygulama hangisidir paylaşırsanız sevinirim

Teşekkür. Önerebileceğiniz alternatif uygulama hangisidir paylaşırsanız sevinirim
cine10, inat,rec,gpik, ilk aklıma gelenler. ayrıntıları için forum içi arama kısmını kullanırsanız kolaylıkla ulaşırsınız

@patr0n canımsın 😅
Dostum bu mesaj gözden kaçmış ama arkadaşlar zaten kullanıcıyı banlamışlar. O mesajı da kaldırıyorum şimdi.

Ayrıca konu da amacından çıkmış kavga etme başlığı altına dönüşmüş, o yüzden kilitliyorum.

Forumdaki ortamı kaliteli ve medeni bir hale getirmek hepimizin görevidir, aslan yattığı yerden belli olur.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri