GolgeTV-Plus-1.5.4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LAperdesi 

Moderatör
Konular
55
Geliştirici isteği doğrultusunda lütfen uygulamaya modlama vb. müdahalede bulunup paylaşmayınız.

Güncel Link:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tam da yeni güncelleme geldi otomatik kurulmadı diye yardım isteyecektim ilaç oldu çok teşekkürler 🙏

Gölge nin sahibi, neden uygulamanın içinden telegram grubunuza girilmiyor, süresi dolmuş diyor

Telegrama giremeyenler engel yemiştir büyük ihtimal o yüzden girememiştir

Girişte reklam döngüsü yüzünden hiçbir şey izlenemiyor x dan kapatınca başka açılıyor devamlı problemi yaşayan var mı benden başka veya çözüm nedir ?

Girişte reklam döngüsü yüzünden hiçbir şey izlenemiyor x dan kapatınca başka açılıyor devamlı problemi yaşayan var mı benden başka veya çözüm nedir ?
var cihazına yukledigin dns vpn reklam engelliyici ıvır zıvır ne varsa silersen kullanırısn bizde çıkmıyor 1 reklam sonra yola devam

Box veya stick cihazda mı bu sorun var

var cihazına yukledigin dns vpn reklam engelliyici ıvır zıvır ne varsa silersen kullanırısn bizde çıkmıyor 1 reklam sonra yola devam
HocM o konuda özen gösteriyorum zaten dns reklammengelleyici özellikli değil başka kullanıyprum , sorunun çözümünü buldum başka bir yerde konu açtım çözümüde aktardım belki sorun yaşayanlar doğru bilgiyi alır umarım sağolasın yinede 🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri