GolgeTV-Plus-1.5.4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne faydası olmuş sorarım sana bi faydasını söyle
Algoritma basit aslında modlu sürümü paylaştığımda kendisi gelerek benimle iletişime geçseydi konu buraya gelmeyecekti ben kendim linki kaldırırdım ama o konuda tersleşti uzattı güncelledi modladım paylaşmadım daha ne yapmam gerekiyodu modlayıp modlamamak benim tercihim modlayıp kendim kullanırım buna kimse karışamaz

Gayet güzel konuşuyorum bana öle geliyorki sizin bi menfeat çıkarınız var
işte yanlış yoldasın ima ettiğin şeyler bize göre değil, foruma eğlenmek için girip bilgi alışverişi yapıyoruz, kimseyle uğraşmaya girmiyoruz senin gibi , net değil mi bunlar ve sonuçları ...

Algoritma basit aslında modlu sürümü paylaştığımda kendisi gelerek benimle iletişime geçseydi konu buraya gelmeyecekti ben kendim linki kaldırırdım ama o konuda tersleşti uzattı güncelledi modladım paylaşmadım daha ne yapmam gerekiyodu modlayıp modlamamak benim tercihim modlayıp kendim kullanırım buna kimse karışamaz
Belli oluyor zorla adama nismet yapar gibi davrandın. Beyenmiyorsan kullanmayacaktın zorla güzellik olmaz

Kime ne faydan oldu onu soruyorum evet bunları yazmak için üye oldum bi sakıncası mı var
Yok sakıncası yok beni ilgilendirmez fakat yazdıklarınıza cevap vermezsem kendi kendinize konuşmuş olacaksınız cevap vermezsem bana nasıl laf yapacaksınız değil mi

Belli oluyor zorla adama nismet yapar gibi davrandın. Beyenmiyorsan kullanmayacaktın zorla güzellik olmaz
Dediğim gibi ikinci defada modladım forumda alelen paylaşım yapmadım kendim kullanıyordum söylediğim gibi buna kimse karışamaz

Merak ettim sadece iyilikmi yaptınız kötülükmü tek cvp verseniz iyi
Şahsa göre değişir buna net bir cevap veremem piyasada onlarca uygulama var biri gider diğeri gelir benim zararım olmaz bi başkasının başka kullanıcının olabilir ama benim hep kârım olur modlar yine kullanırım modlama işi sadece benimle çözülmez bunun önüne geçilmez ben yapmam başkası yapar ben paylaşmam başkası paylaşır

Şahsa göre değişir buna net bir cevap veremem piyasada onlarca uygulama var biri gider diğeri gelir benim zararım olmaz bi başkasının başka kullanıcının olabilir ama benim hep kârım olur modlar yine kullanırım modlama işi sadece benimle çözülmez bunun önüne geçilmez ben yapmam başkası yapar ben paylaşmam başkası paylaşır
Sayende kullananlarda kullanamaz oldu. Adamla zıtlaşan sendin zorla sataşan sendin. Şimdi kime ne faydası oldu. Diğer uygulamalarda bu zihniyet yüzünden kapanırsa şaşırmayın

Sayende kullananlarda kullanamaz oldu. Adamla zıtlaşan sendin zorla sataşan sendin. Şimdi kime ne faydası oldu. Diğer uygulamalarda bu zihniyet yüzünden kapanırsa şaşırmayın
Şu anda siz de zıtlaşma peşinde gibisiniz, lütfen daha sakin bir üslupla konuşalım. Olan olmuş, uzatmaya gerek yok arkadaşlar..

İsteyen istediğini kullanır diler modlu diler modsuz destek olmak isteyenler reklam izleyebilir rahatsız olanlar izlemez kaçak yayınlar yasadışı bunları bir uygulama altında toplayıp sunmak ne kadar iyi bir şey olarak gözüküyor değil mi sonuçta yardım benim yaptığım da tam olarak öyle yardım sadece koşullar farklı ama netice hep aynı :)

benim merak ettigim sizin buraya üyel olmanız bitmediği gibi orda telegramınız da olanlardan ıllakı burda olanlar da vardır gerçi niyese bu telegram kullan arkadaşlar da istedıklerı halde giremıyor herkes banlıyız lınk olmuyor vs yazıyor onun dışında sürekli guncelleme yapıyosunuz arada 2 3 eklenen var ama hep guncelleme onun dışında reklamlarınız da tango cloz gibi şeyleri sınırlıycak bişe yapsanız ınsanlar ailesi ile izlerken bunları görmek zorunda kalmaz ve 1 reklam da kımseyı sıkmaz yani modlu kullanlar kı ben kullanmıyorum bişeyi modlu kullanmaya iten bişe vardır dıye kullanıyodur benım reklam ile derdim yok 1 tane reklam tabi dzügün olsa daha iyi olur uygulama kapatsanız da uygulama bitmez reklamsız olanı da reklamlı olanı da kimse de bişe kaybetmez yani çözüm yapıcı olmak diye düşünüyorum burası paylaşım formu herkes de buraya üye değil bu da burdakilerin bir farkı olur sizin telegram uyeleriniz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri