GÖLGE TV GÜNCEL VERSİYON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
91
selam arkadaşlar gölge tv içerden guncelledikten sonra yine çalışmamaya başladı açılışta perfecstorm veya bir başkası apk yı paylaşabilirmi teşekkürler

selam arkadaşlar gölge tv içerden guncelledikten sonra yine çalışmamaya başladı açılışta perfecstorm veya bir başkası apk yı paylaşabilirmi teşekkürler
Ayarlardan uygulama data cache silip yeniden deneyin lütfen...

Gölge uygulamadan bildiğim güncellen mıyor. Telegram kanalından güncellemeyi paylaşıyorlar.

sanırım zaten tekrar guncellıycekelr playlist hatası verıyor world de

Gölge yi kullanan arkadaşların telegram kanalına katılmaları iyi olur

buradan paylaşmayalım demek istemedim :) Kolaylık olsun diye, bilmeyen arkadaşlar için öneri sadece.
anladım dostum şimdilik kendi açımdan sorun yok benim çalışıyor :) telegram kullanmıyorum ilerde sorun yaşarsak bir arkadaşımız bize yardımcı olur diye düşünüyorum apk konusunda neticede forum içi paylaşım yapıyoruz buraya özel :D :D :D

tadic her zaman 10 numaradır kanat dan böyle gelinir içerden güncellemiştim ama teşekkürler renkdaş:) bu arada wars uygulamsı senın mıydı veya şuanki titan içerisinde ip bolumunde patron göruyodum daha önce kullanırken ?

tadic her zaman 10 numaradır kanat dan böyle gelinir içerden güncellemiştim ama teşekkürler renkdaş:) bu arada wars uygulamsı senın mıydı veya şuanki titan içerisinde ip bolumunde patron göruyodum daha önce kullanırken ?
Wars uygulaması ile alakam yok eğer yanlış anlamadıysam iplere gelirsek paylaştığım m3u listelerini çekiyo olabilir :)

Wars uygulaması ile alakam yok eğer yanlış anlamadıysam iplere gelirsek paylaştığım m3u listelerini çekiyo olabilir :)
ben hep o uygulamada göruyodum patron diye şuanda sanırım titan da paylaşılıyor o yüzden sordum ok iyi gunler teşekkürler dosya için deen azından lazım olunca atıcak birileri var :)

ben hep o uygulamada göruyodum patron diye şuanda sanırım titan da paylaşılıyor o yüzden sordum ok iyi gunler teşekkürler dosya için deen azından lazım olunca atıcak birileri var :)
Önemli değil ben teşekkür ederim:)

:cool:(y)

Güncel sürümünü kullanıyorum lakin telegram kanalına giriş yapamadım varsa linkini paylaşırsanız çok sevinirim

Ayrıca şuan ücretsiz uygulamalar içinde gölge tv plus /inat tv / rectv haricinde stabil bir program bilmiyorum

Güncel sürümünü kullanıyorum lakin telegram kanalına giriş yapamadım varsa linkini paylaşırsanız çok sevinirim

Ayrıca şuan ücretsiz uygulamalar içinde gölge tv plus /inat tv / rectv haricinde stabil bir program bilmiyorum

Uyarı: Market harici tüm uygulamaları virüs kontrolünden geçirin, sorumluluk indiren kişiye aittir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri