Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ayarlardan uygulama data cache silip yeniden deneyin lütfen...selam arkadaşlar gölge tv içerden guncelledikten sonra yine çalışmamaya başladı açılışta perfecstorm veya bir başkası apk yı paylaşabilirmi teşekkürler
burdan arkadaşlarımız son güncellemeyi paylaşmıştı bu forumun olması da bu yüzdenGölge uygulamadan bildiğim güncellen mıyor. Telegram kanalından güncellemeyi paylaşıyorlar.
ya telegram kullanmıyanlar bu forum da paylaşım forumu zaten diye düşünüyorumGölge yi kullanan arkadaşların telegram kanalına katılmaları iyi olur
buradan paylaşmayalım demek istemedimya telegram kullanmıyanlar bu forum da paylaşım forumu zaten diye düşünüyorum![]()
anladım dostum şimdilik kendi açımdan sorun yok benim çalışıyorburadan paylaşmayalım demek istemedimKolaylık olsun diye, bilmeyen arkadaşlar için öneri sadece.
tadic her zaman 10 numaradır kanat dan böyle gelinir içerden güncellemiştim ama teşekkürler renkdaşZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Wars uygulaması ile alakam yok eğer yanlış anlamadıysam iplere gelirsek paylaştığım m3u listelerini çekiyo olabilirtadic her zaman 10 numaradır kanat dan böyle gelinir içerden güncellemiştim ama teşekkürler renkdaşbu arada wars uygulamsı senın mıydı veya şuanki titan içerisinde ip bolumunde patron göruyodum daha önce kullanırken ?
ben hep o uygulamada göruyodum patron diye şuanda sanırım titan da paylaşılıyor o yüzden sordum ok iyi gunler teşekkürler dosya için deen azından lazım olunca atıcak birileri varWars uygulaması ile alakam yok eğer yanlış anlamadıysam iplere gelirsek paylaştığım m3u listelerini çekiyo olabilir![]()
Önemli değil ben teşekkür ederimben hep o uygulamada göruyodum patron diye şuanda sanırım titan da paylaşılıyor o yüzden sordum ok iyi gunler teşekkürler dosya için deen azından lazım olunca atıcak birileri var![]()
Güncel sürümünü kullanıyorum lakin telegram kanalına giriş yapamadım varsa linkini paylaşırsanız çok sevinirim
Ayrıca şuan ücretsiz uygulamalar içinde gölge tv plus /inat tv / rectv haricinde stabil bir program bilmiyorum
gölgenin windows sürümü de mi var malum bizde telegram yok haberimiz de yokZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Uyarı: Market harici tüm uygulamaları virüs kontrolünden geçirin, sorumluluk indiren kişiye aittir.
Windows için yok, anca emulator ile.gölgenin windows sürümü de mi var malum bizde telegram yok haberimiz de yok![]()