patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam kendisi iddialaşıyor ben o reklamı izlemek zorunda değilim herhangi bir mecburiyetim de yok karşıma +18 tanışma uygulaması reklamları kondom reklamları çıkarsa bende bunu yeğenlerime çizgi film izlesin diye açarsam çocuk çizgi filmden önce bunları izliyo mecbur değilim reklam izlemeye bende modladim paylaştım tersleşti reklamları kaldırmak yerine sadece reklam engelleme dns engelini kaldırdım dileyen yine dns kapatıp reklam izleyebilirdi ama tersleştiYa tek reklam çıkıyor. Ve bu problem değil neden bi idaalasma var
Gereksiz gerginliklere gerek yok herkes özgür istediği gibi kullanır uygulamaları.Ya tek reklam çıkıyor. Ve bu problem değil neden bi idaalasma var
Ben arkadaşın beni Telegram'dan atmasına açıkçası sadece şaşırdım, ilk günden beri iletişim halindeydik ve bu olay 2 kere olduÖnceliğim ve desteğim forumda var olan bilgisi ile veya olmayan bilgisi ile araştırıp bir şekilde bir uygulama yapmaya çalışanlar ve yediği kabı pislemeyenler. Bu uygulama yapımcısı şahıs öncelikle yediği kabı pislemiş yöneticiyi telegramdan atmış ve drive içine güncel apk bırakmıyor burada ki üyeler genellikle böyle uygulamaları yönetici @Sinetech tarafından öğrenerek kullanıyor yani o uygulama bu kadar üye topladıysa çoğunluğu youtube kanalı ve bu forum bunlar göz önüne alınırsa benim gözümde yemek yediği kabı pisletiyor demektir. Üstelik forumda paylaşılan modlu uygulamayı kullanan kişi sayısı binlerce kişi olmayacaktı burada ki üyelere özel böyle bi ayrıcalık tanınsa sorun olmazdı dileyen modlu dileyen modsuz kullansın ne oluyor yani.
Sen burdan kendine ne pay çıkardın pekiÖnceliğim ve desteğim forumda var olan bilgisi ile veya olmayan bilgisi ile araştırıp bir şekilde bir uygulama yapmaya çalışanlar ve yediği kabı pislemeyenler. Bu uygulama yapımcısı şahıs öncelikle yediği kabı pislemiş yöneticiyi telegramdan atmış ve drive içine güncel apk bırakmıyor burada ki üyeler genellikle böyle uygulamaları yönetici @Sinetech tarafından öğrenerek kullanıyor yani o uygulama bu kadar üye topladıysa çoğunluğu youtube kanalı ve bu forum bunlar göz önüne alınırsa benim gözümde yemek yediği kabı pisletiyor demektir. Üstelik forumda paylaşılan modlu uygulamayı kullanan kişi sayısı binlerce kişi olmayacaktı burada ki üyelere özel böyle bi ayrıcalık tanınsa sorun olmazdı dileyen modlu dileyen modsuz kullansın ne oluyor yani.
Benim ne kâr ne zararım var modladım paylaştım forum üyesi olarak forumu benimsedim gelişmesi için bilgim dahilinde her türlü geliştirmeye de yardımcı olmaya çalışıyorum. Sizin bu soruyu sormanızda ki amaç nedir ?Sen burdan kendine ne pay çıkardın peki
Özgürlük ve saygı çerçevesinde bişeyer çıkmıştır bence.Sen burdan kendine ne pay çıkardın peki
İşleri batırdın gibime geliyorBenim ne kâr ne zararım var modladım paylaştım forum üyesi olarak forumu benimsedim gelişmesi için bilgim dahilinde her türlü geliştirmeye de yardımcı olmaya çalışıyorum. Sizin bu soruyu sormanızda ki amaç nedir ?
Ne faydası olmuş sorarım sana bi faydasını söyleBatıran aramızda yok zaten şu an, lose yani@patr0n WiN
@barandemir seni ardagüler mi tuttu hafiyelik yap diyeNe faydası olmuş sorarım sana bi faydasını söyle