GÖLGE TV GÜNCEL VERSİYON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.4.8 sürümünü yükledim bir güncelleme var dedi kendi sistem üzerinden izinleri istedi açtım ve yükledi 2 gün böyle çok güzel izledim
Bugün panellere ufak bir güncelleme daha gelmiş yüklemiyor :)
Telegram kanalına da almadılar henüz
Neçün böyle oluyor filrimolan var mı arkadaşlar?

adnan senin cihaz ne ne kullanıyosun bide hangi uygulamaları kullanıyosun tarayıcı vpn uygulama filan ?
Bende yok yok hocam :) Karakter sığmaz buraya. Sana ne lazım :) İlgim gereği sürekli araştırır ve farklı programlar denerim. Telefon android, tv de stick kullanıyorum. Favorilerim dersen, o da bazen değişmekle birlikte, Cine10,gölge,inat,rec,seyirtürk,9xtream,ultimate iptv pro loader,vuiptv ....

Bende yok yok hocam :) Karakter sığmaz buraya. Sana ne lazım :) İlgim gereği sürekli araştırır ve farklı programlar denerim. Telefon android, tv de stick kullanıyorum. Favorilerim dersen, o da bazen değişmekle birlikte, Cine10,gölge,inat,rec,seyirtürk,9xtream,ultimate iptv pro loader,vuiptv ....
aynı bende o kafadayım valla kullanmaktan çok yükle sili daha çok seviyorum :)9xtream bilmiyorum ultimate iptv loader vuiptv hepsi oynatıcı herhalde bende tıvımate televizo takılıyorum şimdilik cldstream de bu hınt deposu mesajı senınmıydı hangı sayfalar ıyı fazla dıl seçeneklı yazan sendiysen tabi:) tv bro da tarayıcım zaten pek lazım olmuyor

Bu sürüm çalıştı çok teşekkür ederim. Sağolun 🙏🙏Peki telegram kanalına katılamadım sürekli siz mi paylaşın diye bekleyeceğiz güncel tutmak için çözümü var mı :)
Güncel tutmak için Sinetech Drive çözüm tüm uygulamalar için

aynı bende o kafadayım valla kullanmaktan çok yükle sili daha çok seviyorum :)9xtream bilmiyorum ultimate iptv loader vuiptv hepsi oynatıcı herhalde bende tıvımate televizo takılıyorum şimdilik cldstream de bu hınt deposu mesajı senınmıydı hangı sayfalar ıyı fazla dıl seçeneklı yazan sendiysen tabi:) tv bro da tarayıcım zaten pek lazım olmuyor
yok, colud tarzı uygulamalar güzel ama ben ısınamadım

Bu uygulama da kanal değişikliğin donup uygulama kapanıyor sadece bende mi öyle genel bi sorun acaba ? Teşekkürler

Bu uygulama da kanal değişikliğin donup uygulama kapanıyor sadece bende mi öyle genel bi sorun acaba ? Teşekkürler
Güncelleyin, güncelse silip tekrar yüklemeyi deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri