Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Durduk yere cevap veren sensin sen milletin avukatı mısın Yok millet işe gidiyormuş yok çişe gidiyormuş sana ne kardeşim konuyu nerden nere getiriyorsun
Sakin olun reisler hiç boşuna tartışmayalım , hepimiz aynı gemideyiz.

Selam hocam ıptv satıcısı değilim onu baştan söyleyeyim fakat bende ıptv satsam panelimin DNS si patlasa sağda solda paylaşılsa açık söylüyorum bende şikayet ederim ve daha da ileri gideyim herkes şikayet eder çünkü sonuçta adam bişey satıyor başkası neden sahip olsun ki bedavadan benim malıma
Yaptıkları iş legal olsa sorun yok zaten onlar da zaten asıl yerlerden veya sağdan soldan çalıp Kendi xstream server larini kuruyor lar o listeyi de bota bağlıyor kar ve bunu satıyorlar

Sonuna kadar haklısınız ama bu seferde para verip satın alan kişinin hakkına giriyosunuz sonuçta satın almış adam legal ya da illegal
Maalesef öyle oluyor yapacak birşey yok zamanın da biz de IPTV satın alıyorduk yıllık 100€ ya ama bizde hiç bir sorun olmadı çok şükür patlamadı server he bir kere patladı ama sorunu 2 güne çözüldü adam iyiydi bizim ama sonra tam gelince bizde başladık bedava ya

Sonuçta içinde olan film ve diziler internet de bulunuyor bedava Spor işini de siteler veya uygulamalar üzerinden çözdük

Şuanda bıraktım artık o işleri kendim hallediyorum bir şekilde

Paylaştığınız linkler ile belgesel açlığımı bolca giderdim, hakkınızı helal edin. Forumu geç fark ettim, gördüğüm ve okuduğum kadarıyla 2000li yılların forum havasını kokusunu aldım burada, teşekkür ederim emeği geçenlere.
Daha ben o zamanlar doğmamış tım birçok forum gördüm hiç biri ilgimi çekmedi başta burası da çekmedi yalan Yok.

sinetech kanalından gördüm öylesine kayıt oldum paylaşım veya takip etmeyi düşünmüyor dum sonra kendi listemi paylaşnak için kullandım şimdi ise bağımlı oldum gibi birşey her gün hala burdayım

Bence En iyi çözüm belirli msj ve süre geçirmeyen yeni üyelere bu konuların kapatılması lazım bu özel bölüme adminler yöneticiler seçsin üyeleri.Kimse kusura bakmasın.Üye olup ispiyonlamak bukadar kişinin emeğine saygısızlıktır.Zaten belirli sayıda msj kuralı gelirse bir nevi filtreme görevide , görecektir düşüncem.Bu esnada zaten kimin ne olduğu anlaşılır.Gerekirse forumdan uzaklaştırılır.
Belirli sayıda forumda mesaj atan arkadaşlar VIP bölümüne erişebilsinler fikrindeyim her fikire sonsuz saygım var bu arada

Herkese hayırlı akşamlar sohbetiniz daim olsun arkadaşlar

Bu forumu kim çekemiyor acaba, githubtan bir şeyler yapıp paylaşıp yardımcı olanları da şikayet etmişlerdi şimdi ise bu durum foruma da sıçradı. İnsanlarda ne kadar çekememezlik var. Bilgili kişiler sağolsun burada kendi çabalarıyla bir şeyler yapıyorlardı herkes yararlaniyordu hemde ücretsiz şekilde, kime battiysa artık, üzücü bir durum. Forumda emeği geçen herkesin eline emeklerine sağlık.

Hocam bir kaç konum gitmiş yav ona mı yanayım yoksa geliştirdiğim programlar bari duruyo ona mı sevinsem bilemedim.😅
Çok şükür giden tek bir konum var oda zaten şuanda çalışır halde değil (kendi güvenliğim açısından yarın birgün beni bulurlar falan şimdilik riske gerek yok)

Yeni bir uygulama yapmayı düşünüyordum eskisinden daha kullanışlı (yapabilirsem) ama şimdi ona da gerek kalmadı ileri ki günlerde belki

Bu forumu kim çekemiyor acaba, githubtan bir şeyler yapıp paylaşıp yardımcı olanları da şikayet etmişlerdi şimdi ise bu durum foruma da sıçradı. İnsanlarda ne kadar çekememezlik var. Bilgili kişiler sağolsun burada kendi çabalarıyla bir şeyler yapıyorlardı herkes yararlaniyordu hemde ücretsiz şekilde, kime battiysa artık, üzücü bir durum. Forumda emeği geçen herkesin eline emeklerine sağlık.
Memlekette çakal mı tükenir gardaş, çakalın biri şikayet etmiştir.

Geri