Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Sonuna kadar haklısınız ama bu seferde para verip satın alan kişinin hakkına giriyosunuz sonuçta satın almış adam legal ya da illegal
Özel değilse sizin burada olma sebebiniz nedir üstad ? ima da bulunmuyorum.!
Bakın istekte bulunmuşsunuz Titan güncel url o zaman hak hukuk yok muydu .?

Son düzenleme:
Paylaştığınız linkler ile belgesel açlığımı bolca giderdim, hakkınızı helal edin. Forumu geç fark ettim, gördüğüm ve okuduğum kadarıyla 2000li yılların forum havasını kokusunu aldım burada, teşekkür ederim emeği geçenlere.

Sonuna kadar haklısınız ama bu seferde para verip satın alan kişinin hakkına giriyosunuz sonuçta satın almış adam legal ya da illegal
Size katılmıyorum. Evimde mor kanalları izliyorum senelerdir, ama bir şeyler değişti ve insanlar bunlara ihtiyaç duyuyor. Sebebini şöyle açıklayabilirim:
*İzlemek istediğin kanallar A platformunda,
*İzlemek istediğin 3 lig var, onlar da B, C ve D platformunda,
*Dizi izlemeyi seviyorsun, onlar bile farklı farklı yerlerde.

Şimdi bunların hepsine birden bütçe ayırabilen elbette vardır. Ama orta-alt seviye(ülkenin büyük kesmi) bunların hepsine birden bütçe ayıramaz. Bu yüzden böyle forumlar, gruplar, siteler her zaman var olacaklar. Yani burada hakkına girilen aslında 'HALK'.

Hic Bir Cikari Olmadan, Zamanindan, Ailesinden, Ozel Hayatindan,Uykusundan,Gezmesinden,İslerinden,Gunlerce Ve Bir Cok Liste Duzenleyip,Forumda Paylasanlarin,Sucu Ne Burasi Forum Forumda Paylasim Olacak Paylasimlardanda Herkes Faydalanacak Yeterki Forum Acik Kalsin Ama Bunlara En Kisa Zamanda Duzenleme Yapilmasi Lazim Yapilan Paylasimlarin Cou Ya Taratma Yada Cesitli Sitelerden Bulunup Duzenlenip Paylasilan Seyler Bu Konuya Cok Uzuldum Tum Paylasim Yapan Arkadaslar Gibi. Bu Konuya En Cok Sevinecek Olanlar İp Tv Saticilaridir Yazdiklarimdan Polemik Cikartmaya Kalkmayin Sakın Birileri Bunlari Yapacak Yapmasaydin Diyende Olacak Begenende Olcak Begenmeyende Amacim Burda Ortami Germek Degil Aksine Bizlerde Bundan Sonra Neler Yapabiliriz Ortada Sorun Varsa O Sorunun da 1 Cozumu Bulunur Diyorum Benim nacizane Dusuncelerim Bunlar.Saygilarimla. Kargo1975
Not=Paylasim Yapan ve Konulari Silinen Arkadaslar Olarak Tek Sucumuz Foruma Faydali Olmaya Calismak

Bir şey oldu diye bitti mi yani yeni sistem kurarız hallederiz bir şekilde bizde kendi fikirlerimizi sunalım ki rahat olalım bu aralar herkes ban yiyor bunlara çare bulamak lazım hadi ben gittim eyvallah demek yerine

Ne anlatıyorsun Allah'ın aşkına insanlar bak sabah 7 de kalkıp işe gidiyor bütün gün tabiri caizse insan üstü canlı gibi çalışıp eve gelince 3-5 bir şey izlemek istiyorlar maaş kiraya mı gitsin eve mi çocuğa mı neye gitsin gelmiş burada onları mı savunuyorsun yapma yapma ciddiyim yapma

Galiba en mantıklı sistem ayrı bir kategori gibi duruyor vip sistemi gibi düşünüyorum ücretsiz ama belli şartları yerine getiren üyelere o alana erişim izni verilsin onun harici herkese kapalı kalsın aklına başka fikir gelen varsa da buraya yazsın ki hep beraber buna bir çözüm arayalım.
Kesinlikle katılıyorum .Aksi taktirde nereye gidilirse gidilsin kim şikayet eder/etmez eleğinden geçirmenin imkanı yok .eninde sonunda patlatılır.

Bazı Uygulamalar Bunlari Aşmanin Yollarini Bulmus Forum da Bunlar Denenebilir Platform İsimleri Yazildinda Gorulmemesi İcin Yildiz isareti***********Bu Sekilde Cikmasi Saglanabilir Boylelelikle Hem Forum Korunmus Olur Hemde Konular Korunmus Olur Patronq Kardesim Soyledigi Vip Sistemi Ucretsiz ve Belli Sartlara Uygun Kisilere Acik Hale Getirilebilir Ozaman Hem Forum daki Kostebek Belli Olabilir Belki Hem Konularin Hem Forum un Korunmasi Lazim Konular da Korunmassa Tekrar Paylasim Yapanlar Olurmu Veya Nasil Olur Bilemiyorum Forum Zaten M3u Uzerine Talep Goren Bir Forumdu Tekrar Bunlari Nasil Uygun Sekilde Kullanabiliriz İnstagram,facebook,discord,grup olusumlarini kullanmayanlarda var benim gibi yani yontem Forum ici Yontem Soyleyin Hep Beraber Care Bulalim.Saygilarimla.Kargo1975

Herkese günaydınlar mutlu haftasonları.Geçmiş olsun sinetech ailesi.Bu konuların uzmanı üstadı sizlersiniz bir cıkar yol bulursunuz.Ben bu konularda bilgi sahibi olmadığım için,şöyle olsun böyle olsun diyemem.Şunu söyleyebilirim;bircok forma üyeyim lakin burası kadar saygıdeğer insanları birarada görmedim hepinize teşekkürler.

Özel değilse sizin burada olma sebebiniz nedir üstad ? ima da bulunmuyorum.!
Bakın istekte bulunmuşsunuz Titan güncel url o zaman hak hukuk yok muydu .?

Süper kapak olmuş ama gerçekten çok ağrıma giden bir şey var , buna '' üstad '' demişsin.Ben farklı bir şey derdim ama neyse :ROFLMAO:

Bazı Uygulamalar Bunlari Aşmanin Yollarini Bulmus Forum da Bunlar Denenebilir Platform İsimleri Yazildinda Gorulmemesi İcin Yildiz isareti***********Bu Sekilde Cikmasi Saglanabilir Boylelelikle Hem Forum Korunmus Olur Hemde Konular Korunmus Olur Patronq Kardesim Soyledigi Vip Sistemi Ucretsiz ve Belli Sartlara Uygun Kisilere Acik Hale Getirilebilir Ozaman Hem Forum daki Kostebek Belli Olabilir Belki Hem Konularin Hem Forum un Korunmasi Lazim Konular da Korunmassa Tekrar Paylasim Yapanlar Olurmu Veya Nasil Olur Bilemiyorum Forum Zaten M3u Uzerine Talep Goren Bir Forumdu Tekrar Bunlari Nasil Uygun Sekilde Kullanabiliriz İnstagram,facebook,discord,grup olusumlarini kullanmayanlarda var benim gibi yani yontem Forum ici Yontem Soyleyin Hep Beraber Care Bulalim.Saygilarimla.Kargo1975
Patronun ortaya attıgı fikir çok güzel .Fakat orda şöyle bir nokta muğlak kalacak .
giriş izni alan kişiler , ilgili bilgileri vip e giremeyen insanlar la nasıl paylaşabilir gibi bir soru işareti geliyor.Hadi birbirini tanıyanlar DM den veya başka yollardan paylaştı .Peki ya diğerleri? Kalıcı çözümmü emin olamadım .
Belki şu anda yazacağım cümleye çoğu insan tepki verecek anlıyorum ama bu vip girişi ücretli yapmak acaba biraz olsun çürük elmaları ayıklama konusunda yardımcı olabilirmi ? ( Amacım kimseyi kırmak yada rencide etmek değil yanlış anlaşılmasın lütfen) Ama dipsiz bir kuyu var ortada.şayet ücretsiz vip yaratırsak ve forumda yaklaşık aktif hesap yazan/yazmayıp sadece okuyan 15.000 kişi varsaysak,kaç kişi hangi kritere ve neye göre kime göre vipe girmesi uygun olarak görülecek? hadi giren girdi diyelim,diğer insanlarla paylaşım nasıl olacak.Şayet diğer insanlarla paylaşım olmayacak ise vip in ücretli olması en mantıklı seçenek gibi geliyor( yanılıyorda olabilirim)

Naçizane fikrim kriteri karsılayan kişi yerine ücret koymaktı .Sürçü lisan ettiyesem affola .Çünkü hangi mecraya gidilirse gidilsin çürük elma bitmeyecek.
Örnek ; inatçı keçi :) tlgrm kapatıyor o yenisini acıyor kapatılıyor/acılıyor aynı döngü devam .son bir yılda en az 20-25 kez kapatıldı özellikle dikkat ettim .diğer mecralarda da sorun çözülmeyecek.bunun tek ama tek çözümü olaya ekstra bir özellik koymak .
Robin hood görevimi görecek bu site ? Yada Emek harcayan insanlara ihanet etmeyip beraberce orta-uzun vadeli bir platform / bir aile olma vizyonumu üstlenecek ?
Bilemedim ....Ama bukadar emek harcayan insanları bir platformda biraraya getirmek herzaman nasip olmaz.
Herkese mutlu ve sağlıklı pazarlar diler, Sevgi ve Saygılarımı sunarım...

Son düzenleme:

Geri