Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Saçma bir şekilde benim kendi şahsi telegram botuma telif atılmış işin garibi herhangi bir illegal bir şey yok sadece bana telegramdan ulaşılsın diye yapılan bir bot...

Telegram tarafından atılan mesaj.

Hello, this is Telegram Support.

digiturk.com.tr made a complaint is infringing on their copyright.

We kindly ask you to contact the copyright holder via email [email protected] to resolve the matter.

Saçma bir şekilde benim kendi şahsi telegram botuma telif atılmış işin garibi herhangi bir illegal bir şey yok sadece bana telegramdan ulaşılsın diye yapılan bir bot...

We kindly ask you to contact the copyright holder via email [email protected] to resolve the matter.
Gözdağı vermişler galiba hocam 😅

Enteresan bir durum gerçekten anlamış değilim

sen göremiyor olabilirsin ama , profilinde illegal olduğuna dair bir rozet ( profilin üst kısmında ise ALDATICI profil yazıyor ) beliriyor , muhtemelen sadece yetkili hesaplar görebiliyor bunu

sen göremiyor olabilirsin ama , profilinde illegal olduğuna dair bir rozet ( profilin üst kısmında ise ALDATICI profil yazıyor ) beliriyor , muhtemelen sadece yetkili hesaplar görebiliyor bunu
Botta mı bunlar yazıyor ? O zaman forumda köstebek var ki boş beleş önüne geleni şikayet etmiş.

Aynen dün yeni açtım bugün yine gitti TELİF yedik yine.
Ben kendime Ait CHAT kurucam anlaşıldı daha önce yaptım yine yaparım :))

Hayır anlamadığım neye dayanarak böyle bir şeye baş vurulmuş anlamadım kendi şahsi hesabımı vermek yerine botumu verdim oradan ulaşmak isteyen ulaşsın diye kimseye de gidip ne bi kanal linki ne başka bir şey verdim saçma saçma işler

Botta mı bunlar yazıyor ? O zaman forumda köstebek var ki boş beleş önüne geleni şikayet etmiş.
evet , profilinin yanında yazıyor , köstebeklik bir durum değil , şimdi burada bunun nasıl işlediğini uzun uzadıya anlatamam elbette ancak aynı ip , aynı cihaz , aynı OS , aynı fingerprint vs vs hepsi bu botun veya hesabın bir şekilde illegal veya iptv yayını , satışı veya herhangi bir şekilde ilişik olduğunu görüyor :)

Artık herkes tek tek mimlendi

evet , profilinin yanında yazıyor , köstebeklik bir durum değil , şimdi burada bunun nasıl işlediğini uzun uzadıya anlatamam elbette ancak aynı ip , aynı cihaz , aynı OS , aynı fingerprint vs vs hepsi bu botun veya hesabın bir şekilde illegal veya iptv yayını , satışı veya herhangi bir şekilde ilişik olduğunu görüyor :)
O zaman olay şununla alakalı olabilir bu botu sadece burada paylaştım burada profilimde imzamda iletişim için duruyordu başka yerde görünmesi imkansız demek ki buradan görülüp böyle bir şey oldu ilginç.

O zaman olay şununla alakalı olabilir bu botu sadece burada paylaştım burada profilimde imzamda iletişim için duruyordu başka yerde görünmesi imkansız demek ki buradan görülüp böyle bir şey oldu ilginç.
hayır bu platform ile alakalı değil , sen github repondan dolayı blackliste girmişsin . Yani kullanılan teknolojiyi görsen neler gördüklerini bilsen hayret edersin , bu tarz işler için tamamen gözden çıkarabileceğin şeyler kullanmanı öneririm , yoksa yasal olarak ciddi sorunlar yaşayabilirsin .

bu forumda bulunan kimsenin iyi niyetinden şüphe duymuyorum , ancak sizler zarar görmeyin diye sadece uyarı yapabilirim , ciddi anlamda maddi manevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz . Böyle sorunlar yaşamayın diye yorum yapma gereği duyuyorum . Umarım anlaşılıyorumdur .

bu forumda bulunan kimsenin iyi niyetinden şüphe duymuyorum , ancak sizler zarar görmeyin diye sadece uyarı yapabilirim , ciddi anlamda maddi manevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz . Böyle sorunlar yaşamayın diye yorum yapma gereği duyuyorum . Umarım anlaşılıyorumdur .
Hocam öncelikle bilgiler için teşekkür ederim ama öyle bi anlatıyorsunuz ki valla sizden şüphe duyacağım 😅

Hocam öncelikle bilgiler için teşekkür ederim ama öyle bi anlatıyorsunuz ki valla sizden şüphe duyacağım 😅
Şüphe duymakta haklısın :) senide uzun süredir takip ediyorum yaptığın projeler takdire şayan , insan bu şekilde kendini geliştiriyor her ne kadar illegal da olsa , sadece bu bilgileri zarar görecek şekilde kullanmamak .. önemli olanda bu .

Şüphe duymakta haklısın :) senide uzun süredir takip ediyorum yaptığın projeler takdire şayan , insan bu şekilde kendini geliştiriyor her ne kadar illegal da olsa , sadece bu bilgileri zarar görecek şekilde kullanmamak .. önemli olanda bu .
Evet haklısınız ama insanın canını sıkan nokta şu bu yayınları kaçak olarak dağıtan onca kişiler varken benim gariban iletişim botum üstünden telif yemek açıkçası koydu. Hani botta da illegal bir şey yoktu sadece patr0n nicki yetiyo galiba görüldüğü yerde damgalanıyor bi marka haline geldim herhalde neyin nesi anlamadım hadi gidipte api ile yayınları çekiyolar gidip onlara da yapsınlar çoğu yayın hâlâ aktif bir şekilde duruyor ben yayın vermediğim hâlde böyle oldu yani zoruma giden bu.

Hayır bu platformlar ne olmasını istiyor anlamıyorum ki paket fiyatları çok pahalı her lig için ayrı ayrı platforma para ödemek ne kadar mantıklı hepsi toplanıp ortak bir üretim çıkarsın uygun fiyatlı bir şey olsun neyse ederi verelim ama yok sonra hak arayışı içine girince de son tüketici haksız oluyor.

hayır bu platform ile alakalı değil , sen github repondan dolayı blackliste girmişsin . Yani kullanılan teknolojiyi görsen neler gördüklerini bilsen hayret edersin , bu tarz işler için tamamen gözden çıkarabileceğin şeyler kullanmanı öneririm , yoksa yasal olarak ciddi sorunlar yaşayabilirsin .
Hocam mesajlarından anladığım kadarıyla onlardansın ve iyi polis modunda takılıyorsun şu an.
Şüphe duymakta haklısın :)
diyerek de kabul etmiş gibi oldun. :D
Zaten adında da "mit" var, ifşa olma hocam dikkat et :cool::D

Telegraminda suyunu çıkardılar. Discorda mi gecseniz @patr0n @cine10tv @UmitM0d
Böyle devam edilirse köşeme çekilir sadece izlerim hocam 25 yaşındayım hayatımı bunun için karartmaya gerek yok. Etrafta o kadar panelci varken parayla para sattıklarını söyleyen dolandırıcılar varken gelip bunlarla uğraşmaları da ayrı bi komedi..

Geri