OneMoreDay
Üye
- Konular
- 0
Herkese günaydın mutlu pazarlar dostlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çoğu forumda linkler gizli beğeni veya yeni mesajla görülebiliyor.başka yerler de aynı sorunları yaşıyor mu şuan belki oralara üye olanlar bilir ? bazı konular çok tekrarlıyor aynı şeyler 1000 kez filan paylaşılıyor bide trol gibi şu var mı acil lazım yok mu var mı bunu yapsanıza filan konuya sürekli saçma istekler yapanı filan konu sahibi de mesaj yazmasın engellemeli sürekli gelip moderatör mü mudahele edıcek benim konumda biri saçma sapan bişeler diyosa ben o mesaj yazanı engelliyip o konuda o yazıyı kaldırabilmeliyim diye düşünüyorum
Milletin sabah kalkıp işe gitmesi ne alaka konuyu saptırma haklı çıkmak için veya ilgi çekmek için biz ne konuşuyoruz sen ne diyorsun işe gidiyorsan burda ne işin var o zaman işin bitince gir forumaNe anlatıyorsun Allah'ın aşkına insanlar bak sabah 7 de kalkıp işe gidiyor bütün gün tabiri caizse insan üstü canlı gibi çalışıp eve gelince 3-5 bir şey izlemek istiyorlar maaş kiraya mı gitsin eve mi çocuğa mı neye gitsin gelmiş burada onları mı savunuyorsun yapma yapma ciddiyim yapma
Nasıl beğen tuşu varsa, dislike da olmalı, belli bir dislike alan bir süre uzaklaştırılmalı. Eleman yazıyor, rectv çalışmıyor, çözüm bekliyor. Çalışmayan eklenti mi, uygulama mı, tv de mi çalışmıyor, boxta mı, hangi sürüm, hepsi meçhul. Sanki mllet müneccim. CS'de de hep aynı idi. Şu eklenti çalışmıyor. Sanki biz mecburuz tek tek o eklentiyi tüm repolarda kontrole. Üye olurken basit sorular sorulmalı 2+5 kaç eder, Kıbrıs hangi denizdedir gibi(tv de 10 kişiden 7 si Marmara dedi). Yani 30 IQ da üye olamasın birader. Adam derdini anlatamıyor, bazısı Türkçe konuşup yazamıyor, foruma üye. "Program yabdım" diyor adam, Türkçe öğrenmemiş ama Python öğrenmiş. Zaten forum son dönem yapay zeka forumuna dönmüştü, yenilenmesi için belki fırsat olur, bir musibet hesabı..başka yerler de aynı sorunları yaşıyor mu şuan belki oralara üye olanlar bilir ? bazı konular çok tekrarlıyor aynı şeyler 1000 kez filan paylaşılıyor bide trol gibi şu var mı acil lazım yok mu var mı bunu yapsanıza filan konuya sürekli saçma istekler yapanı filan konu sahibi de mesaj yazmasın engellemeli sürekli gelip moderatör mü mudahele edıcek benim konumda biri saçma sapan bişeler diyosa ben o mesaj yazanı engelliyip o konuda o yazıyı kaldırabilmeliyim diye düşünüyorum
ben o başlık da 2 3 aydır filan bişe yazmıyorum sahne de sanatçıya peçeteye şarkı yazmaya dönmüştü orası tabi ki ihtiyaç mesajları olmalı ama aynı şeyler de sürekli tekrar ediliyosa ona da bişe diyemiyorumNasıl beğen tuşu varsa, dislike da olmalı, belli bir dislike alan bir süre uzaklaştırılmalı. Eleman yazıyor, rectv çalışmıyor, çözüm bekliyor. Çalışmayan eklenti mi, uygulama mı, tv de mi çalışmıyor, boxta mı, hangi sürüm, hepsi meçhul. Sanki mllet müneccim. CS'de de hep aynı idi. Şu eklenti çalışmıyor. Sanki biz mecburuz tek tek o eklentiyi tüm repolarda kontrole. Üye olurken basit sorular sorulmalı 2+5 kaç eder, Kıbrıs hangi denizdedir gibi(tv de 10 kişiden 7 si Marmara dedi). Yani 30 IQ da üye olamasın birader. Adam derdini anlatamıyor, bazısı Türkçe konuşup yazamıyor, foruma üye. "Program yabdım" diyor adam, Türkçe öğrenmemiş ama Python öğrenmiş. Zaten forum son dönem yapay zeka forumuna dönmüştü, yenilenmesi için belki fırsat olur, bir musibet hesabı..
Efso kapak olmuş.Özel değilse sizin burada olma sebebiniz nedir üstad ? ima da bulunmuyorum.!
Bakın istekte bulunmuşsunuz Titan güncel url o zaman hak hukuk yok muydu .?
Forumda dolaşanlar: Toplam: 211 (Kullanıcı: 82, ziyaretçi: 129)ben o başlık da 2 3 aydır filan bişe yazmıyorum sahne de sanatçıya peçeteye şarkı yazmaya dönmüştü orası tabi ki ihtiyaç mesajları olmalı ama aynı şeyler de sürekli tekrar ediliyosa ona da bişe diyemiyorum
Konuyu görüntüleyenler
Toplam: 36 (Kullanıcı: 32, ziyaretçi: 4) 4 ziyaretçi kim mesela neden bu konuyu ziyaret ediyor şuan mesela? kaç üye var bilmiyorum şuan ama toplasan 100 kişi arasında dönüyor forum
Bunun için konu açılmadan inceleme gelmeli ozaman direkt konu acilmamali önce yönetici Moderatör onayından geçmeli.başka yerler de aynı sorunları yaşıyor mu şuan belki oralara üye olanlar bilir ? bazı konular çok tekrarlıyor aynı şeyler 1000 kez filan paylaşılıyor bide trol gibi şu var mı acil lazım yok mu var mı bunu yapsanıza filan konuya sürekli saçma istekler yapanı filan konu sahibi de mesaj yazmasın engellemeli sürekli gelip moderatör mü mudahele edıcek benim konumda biri saçma sapan bişeler diyosa ben o mesaj yazanı engelliyip o konuda o yazıyı kaldırabilmeliyim diye düşünüyorum
Avcı ne kadar yol bilse tilki o kadar in bilirmiş demiştik Azerbaycanlı kardeşimizin kanalını takip edin ip...izlemeye devam edinArkadaşlar selamlar,
Yapılan bir şikayet sonucunda yayıncı kuruluş tarafından DMCA uyarısı gelmiş ve bu uyarıya istinaden çeşitli kategoriler ve o kategorilerdeki tüm konular ikinci bir duyuruya kadar kaldırılmıştır. Diğer kategoriler açıktır.
Herkese iyi forumlar dilerim.