Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

İllegalin illegal paylaşımını yapıyorduk. Ve biz bundan para kazanmıyorduk. Yani bu hikayede en masum olan bizdik.
Hocam bir kaç konum gitmiş yav ona mı yanayım yoksa geliştirdiğim programlar bari duruyo ona mı sevinsem bilemedim.😅

Programlar duruyorsa buna sevinmelisin bence. Diğer paylaşımlar tekrar yapılabilir. Tabii bir çözüm bulunursa.
Kapatılan kategori altında paylaşmış olduğum listeler ve modlu uygulamalar mevcuttu onun harici kendi geliştirdiklerim uygulama geliştirme kategorisi altındaydı onlar duruyor ama diğerleri gitti.

Paylaşımlar silinmemiştir, sadece kategoriye erişimin kapatıldığını düşünüyorum.
Zamanla sorun yaratmayacağı düşünülen konuları tekrar aktif ederler.
Bende öyle düşünüyorum muhtemelen bir yedek vs vardır ya da dediğiniz gibi erişime kapanmıştır.

Sıkıntıların biraz zaman geçtikten sonra düzeleceğini umuyorum ve temenni ediyorum sonuçta bir kaç dalga geldi diye gemi alabora olmadı temeli sağlam bir şey yıkılmaz ne olur konu açarken biraz daha dikkatli oluruz
Paylaşım yaparken itinalı davranırsak bunları aşarız karamsarlığa gerek yok dostlar arkadaşlar internet varolduğundan beri hiç bir şeyi engelleyemediler bundan sonra da olamaz saygılar 🥹😊

Galiba en mantıklı sistem ayrı bir kategori gibi duruyor vip sistemi gibi düşünüyorum ücretsiz ama belli şartları yerine getiren üyelere o alana erişim izni verilsin onun harici herkese kapalı kalsın aklına başka fikir gelen varsa da buraya yazsın ki hep beraber buna bir çözüm arayalım.
Benim de söylediğim yöntem bu hatta bu yöntem ile devam eden 2 forum biliyorum. Sadece 20 mesaj atmış üyelerin girebildiği Google'de indexlenmeyen yine açık açık herseyin söylenmediği belli kuralların olduğu Vip katagorisi açılırsa ve orda paylaşım yapanlar dikkatli olursa bu yaşananlar yaşanmaz.

Bazı arkadaşlarımızın VIP bölümü oluşturalım düşüncesine katılıyorum VIP bölümünün insanları çok fazla zorlamayacak miktarda ücretli olması taraftarıyım, böylelikle foruma azda olsa maddi katkı elde edilip,forumun uzun ömürlü olması sağlanır.
Ücretli VIP bölümününe belli kriterleri karşılayan (sadece istediği bir şeye ulaşıp bir daha foruma uğramayan kişiler hariç) çok fazla zorlamadan örnek olarak olarak söylüyorum 5 beğeni , 2 mesaj vs ... gibi şartları yerine getiren kişiler kabul edilebilir
Aynı zamanda sitenin yurtdışı bir sunucuya taşınması çözüm olabilir.

Son düzenleme:
Bence En iyi çözüm belirli msj ve süre geçirmeyen yeni üyelere bu konuların kapatılması lazım bu özel bölüme adminler yöneticiler seçsin üyeleri.Kimse kusura bakmasın.Üye olup ispiyonlamak bukadar kişinin emeğine saygısızlıktır.Zaten belirli sayıda msj kuralı gelirse bir nevi filtreme görevide , görecektir düşüncem.Bu esnada zaten kimin ne olduğu anlaşılır.Gerekirse forumdan uzaklaştırılır.

Herkesin çok mantıklı düşünceleri var ve her biri birbirinden bir o kadar da değerli. Bu forum da gerçekten herkes birbiriyle saygı çerçevesinde çok bilgi paylaşımında bulundu . Ve her birimiz de çok güzel bilgiler öğrendik. Herkesin emeğine sağlık . İnşallah kısa sürede bir güzel çözüm bulunur eski günlerimize daha güçlü bir şekilde döneriz.

Milletin sabah kalkıp işe gitmesi ne alaka konuyu saptırma haklı çıkmak için veya ilgi çekmek için biz ne konuşuyoruz sen ne diyorsun işe gidiyorsan burda ne işin var o zaman işin bitince gir foruma
Sen şaka mı yapıyorsun arkadaşım ben ne ak diyorum sen kızıl
İnsanlar keyfinden mi kaçak izliyor insanlar para yetiştiremiyor sana ne desem anlatsam boş

Önlem amaçlı minimum 2 beğeni 20 mesaj bu tarz önlemler olabilir. Ama bunlar bile az bence daha fazla olmalı, forumda zaman geçiren, hak eden insanlar paylaşımları görmelidir.

Arkadaşlar selam. Buradaki herkes bir çözüm arıyor ama benim gibi 50 yaş üstü insanlar için bu teknolojik konular biraz karışık geliyor. O yüzden çözümü bu konunun da gözetilerek bulunması gerekiyor diye düşünüyorum. Android box'ı satın almamdan bu yana geçen süre içinde gerek Sinetech dostumuzun gerekse bu forumdaki kardeşlerimizin paylaşımlarından çok yararlandım. O yüzden bu konuyu da hatırlatarak emeği geçen herkese kendim ve benim yaş grubumda bulunan kullanıcılar adına teşekkür ediyorum. Umarım kısa süre içinde kalıcı bir çözüm bulunur. İyi günler, kolay gelsin.

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlarımızın VIP bölümü oluşturalım düşüncesine katılıyorum VIP bölümünün insanları çok fazla zorlamayacak miktarda ücretli olması taraftarıyım, böylelikle foruma azda olsa maddi katkı elde edilip,forumun uzun ömürlü olması sağlanır.
Ücretli VIP bölümününe belli kriterleri karşılayan (sadece istediği bir şeye ulaşıp bir daha foruma uğramayan kişiler hariç) çok fazla zorlamadan örnek olarak olarak söylüyorum 5 beğeni , 2 mesaj vs ... gibi şartları yerine getiren kişiler kabul edilebilir
Aynı zamanda sitenin yurtdışı bir sunucuya taşınması çözüm olabilir.
Yurtdışı sunucusu için ufak bir önerim var , mesela Dubai mesela :) @Sinetech

Sen şaka mı yapıyorsun arkadaşım ben ne ak diyorum sen kızıl
İnsanlar keyfinden mi kaçak izliyor insanlar para yetiştiremiyor sana ne desem anlatsam boş
Durduk yere cevap veren sensin sen milletin avukatı mısın Yok millet işe gidiyormuş yok çişe gidiyormuş sana ne kardeşim konuyu nerden nere getiriyorsun

Geri