Arama sonuçlarınız

1. A

Öneri IPTVSevenler M3u

bakıyorum reis
  2. A

Öneri IPTVSevenler M3u

C Cmn turk : bir hata oluştu htppdatwspurce yaziypr ekranda 2-3 farklı alternaitif ekler misin
  3. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Cnntürk calismiyor reis ntv calismiyor
  4. A

Öneri IPTVSevenler M3u

haber kanalları aktif mi
  5. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Bende ikiside çalısmıyor kral doğdudur o zaman diğer kanallar süper bide son attıgım liste
  6. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Reis senin için güncel çalısmayan kanallar yenilenmiş halde ; Tv8 (hepsi) A spor ( ikiside) Beinspor Haber (hepsi) Natgeo Wild (donuyor) Tgrtnbelgesek bozuk
  7. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Bu arada Tv8 arızalı hepsi reisin
  8. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Reis senin için diyorum calısmayan alternatiflerinat örneğin cnn sadece 3. calisiyormnormalvuydu gibi 200 kanal yeter sende az uğraşırsın eline emeğine sağlın
  9. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Üstad Cnn Türk hepsi gitti
  10. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Ufak bir hatırlatma nat geo (wild) gitmiş haberin olsun reis ben seni bilgilendiririn
  11. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Güncelledim suan itibariyle tüm kanallar aktif vpnisz yeni kanallar dahil benin haberde çalısıyor emeğine sağlık umarım uzun yıllar kullanırızı sende hep güncel tutarsın böyle kapandıkça
  12. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Seninikide ekledim güncelleyip onuda izliyorum reis bu arada tivico var tivizomu ne 😄
  13. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Latte sen adamsın seviliyosun veridğin m3u 7/24 ailecek izliyoruz
  14. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Bir Beimsport Habere Güncelleme Lazım
  15. A

Öneri IPTVSevenler M3u

hayırlı olsun cnntürk 3. Kısmı açılıyor oda çözülmüş allah uzun ömürlü kullanmayı nasip etsin
  16. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Hazırsa güncelleyelim reis
  17. A

Öneri IPTVSevenler M3u

eline emeğine sağlık yeni güncellemeyle atvde sorunsuz olmus ( cnntürk ve beinsport haber) harici sorun yok
  18. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Hocam sadece donmayan t7/24 açık türksat kanalları paketi m3 listesi var mı peki ?
  19. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Vpnsiz denedim çoğu kanal siyah haberin olsun
  20. A

Öneri IPTVSevenler M3u

Hocam Atv Calismiyor bein kanalları çalismiyor cmn türk çalismiyor kısaştırmıl url girdim haberin plsun siyah ekran tivimatede

Geri