Memetcandal
Paylaşımcı
- Konular
- 17
Kardeşim ilk mesajda URL oradan alınızbunun url linki olanı var mı acaba![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kardeşim ilk mesajda URL oradan alınızbunun url linki olanı var mı acaba![]()
Yani imzanıza ekleyebilirsiniz ama imzada direkt link görünmüyor o yüzden zor ama görsel ekleyip ona link verebilirsiniz ilk mesaja yönlendirmek için.O nasıl yapılıyor?
Valla genellikle artık mesaj yazarken ilk mesajı cevapla şeklinde yazıyorum insanlar aslında sadece işaret lediğim mesaja tıklaması gerekecek ama yok neyse bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum...Yani imzanıza ekleyebilirsiniz ama imzada direkt link görünmüyor o yüzden zor ama görsel ekleyip ona link verebilirsiniz ilk mesaja yönlendirmek için.
Mobilden girişte imza görülemediği için pek kullanışlı olmayacaktır.
O yüzden tek önerim şu olabilir:
Bir mesaja yazdıktan sonra sonraki mesajları yazarken aynı cümleleri tekrar tekrar yazmaktansa önceki mesajınızdan kopyala yapıştır ile mesajınıza ilave yaparsınız.
Zahmetli bir iş evet ama buna rağmen hala "link nerede, URL nerede" diye soran olursa görmezden gelin artık başa çıkamazsınız demektir.
Forumda şöyle birşey yapılırsa adminler tarafından tabi ki hem sizi hem de birçok konuyu kaçırmamak adına;
Konulara ait her sayfanın en üstünde konunun ilk mesajı sabit kalır. Yani 1. saydadaki ilk mesaj ile 15. saydadaki ilk mesaj aynı olur. Böylece ilk sayfaya git, şu mesaja bak demek yerine "Sayfayı yukarı kaydırın görürsünüz" diyebilirsiniz.
Bir talepte bulundum size bahsettiğim konuyla ilgili. Olursa işinizi biraz daha kolaylaştırır umarım.Valla genellikle artık mesaj yazarken ilk mesajı cevapla şeklinde yazıyorum insanlar aslında sadece işaret lediğim mesaja tıklaması gerekecek ama yok neyse bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum...
Çözüm tam olarak bulmak zor...
Hangi kanallar gitti bilgi verirseniz kontrol edebilirim ve bende de bozuk ise düzeltebilirimkanallat birden gittihiç biri açılmıyor
Hepsi mi ? Ve tam olarak konu ne tam olarak yazarsanız sevinirim VPN ile mi sadece çalışıyor veya hoc mi çalışmıyor?mor kanallar hocam
Bu dediğiniz şey normal birşey maalesef yayınlar bazı kanallar için 7/24 vermek imkansız bazı kanallar ise hiç bozulmuyor bazıları da ayda bir ama dediğiniz gibi ben her am aktif/çalışır halde tutmaya çalışıyorum Listeyişu an listedeki tüm kanallar vpnsiz çalışıyor ancak bu durum 3-5 gün sürüyor. sonrasında ise vpn ile bile çalışmayabiliyor. rutin bi hal aldı ama çare yok,sayende yeniledikçe ekliyoruz.
Hemen kontrol ediyorumhocam ilk 3 kanal dona dona ilerliyordu 5 incisi donmuş diğer beinsportslarda açılmıyordu
Evet kontrol ettim dediğiniz kanallar donuyor ve çalışmıyor ama diğer alternatifel çoğunlukla çalışıyor, büyük ihtimalle VPN ile denemeniz gerekecek. Ileriki günlerde bütün mor lari tekrar dan güncellerim, en geç ligler başladığında. Mor kanallari bol alternatifli tutuyorum, böylece VPN siz çalışan kanallar oluyor ve vpn ile çalışan kanallar oluyor, herkes istediğinden izleyebiliyor.hocam ilk 3 kanal dona dona ilerliyordu 5 incisi donmuş diğer beinsportslarda açılmıyordu
Güzel paylaṣim emeyine sğlik baṣarinizin deYeni Liste hazır sadece bir kaç düzenleme yapmam gerek (bazı kanallar calismiyor onları düzeltip ekleyeceğim buraya)
Aşağıdaki URL Yi kullanabilirsiniz şimdilik kısa URL en yakın zamanda ekleyeceğim ve çalışmayan kanalları düzelteceğim
Ister dosyayı indirin ve öyle kullanın yada URL yi kopyalayıp kullanın 2 türlü de çalışır URL kullanırsanız avantajı olur çünkü ben listeyi guncelledigimde sizde de güncellenir
Listedeki Fil....ler direk açılıyor diz.....iler ise direk açılmıyor onun yerine sizi bir websitesi ne yönlendiriyor o radan da izleyebiliyorsunuz (her IPTV de çalışmıyor maalesef Televizo benzeri programlar da çalışıyor bu sistem)
Merhabalar listede sadece VPN ile çalışan kanalları ve hiç çalışmayan kanalları lütfen yazınız böylece çalışmayan kanalları düzeltir sadece VPN ile çalışan kanallara da alternatif eklerim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
eyvallah.sadece belgesel ve spor kanallarını içeren bi liste yaptım arkadaşım verdikleriyle dileyen buyursun.