Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar yeni listem sonunda hazırlandı her kanal açılıyor daha doğrusu ben her kanalı çalışır halde tutuyorum

Listede bir çok içerik var

- Ulusal
- Çizgi film
- belgesel
- Si.....
- Spor
- fil ve diz
- Alman kanalları

Her kanal dediğim gibi açılıyor ve VPN siz çalışıyor, daha doğrusu açılmayan Kanallar VPN ile çalışıyor ama her çalışmayan kanallın en az 1 tane alternatifi var ve o VPN siz çalışıyor

Peki bu URL yi nasıl kullanacağız?

Ister dosyayı indirin ve öyle kullanın yada URL yi kopyalayıp kullanın 2 türlü de çalışır URL kullanırsanız avantajı olur çünkü ben listeyi guncelledigimde sizde de güncellenir

Listedeki Fil....ler direk açılıyor diz.....iler ise direk açılmıyor onun yerine sizi bir websitesi ne yönlendiriyor o radan da izleyebiliyorsunuz (her IPTV de çalışmıyor maalesef Televizo benzeri programlar da çalışıyor bu sistem)

Merhabalar listede sadece VPN ile çalışan kanalları ve hiç çalışmayan kanalları lütfen yazınız böylece çalışmayan kanalları düzeltir sadece VPN ile çalışan kanallara da alternatif eklerim

Kod:
https://www.dropbox.com/scl/fi/v2kehgxdx8tzkby03kpht/IPTVSevenler.m3u?rlkey=4sop4kr4o7u9nzm55yfhmkx1w&st=5puawny2&dl=1

HTTP:
https://urlz.fr/tvV2
Gecerli url degil diyor

Başlattığımız anketi nasıl siliniyor bilen var mı?

Bir moderatör etiketleyip ondan yapmasını isteyerek olabilir. Mesela ben @Adnan K. yapar derim siz @Laperdesi bir başkası da başka bir isim verir.
Valla yaparlarsa güzel olur aslında çünkü ileriki günlerde daha iyi bir anket oluşturmak isterim bu ilk anketi acemice oluşturmuşum en azından kendi fikrim öyle

Kardeşim Eklediğin bağlantılar IPTV panelinden alınma yani diyeceğim o ki 30 saniyede bir donma yaşanacaktır çünkü linki aldığın iptv hesabı 1 kişilik bence kaynak bulmaya çalış :)
Merhabalar bir çok alternatif var bazıları dediğiniz gibi başka yerlerde alınma diğerleri ise bir siteden ve ben yanlış görmediysem 1 kişilik değildi daha fazla idi yanlış da hatırlıyor olabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri