Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Liste hazır sadece bir kaç düzenleme yapmam gerek (bazı kanallar calismiyor onları düzeltip ekleyeceğim buraya)

Aşağıdaki URL Yi kullanabilirsiniz şimdilik kısa URL en yakın zamanda ekleyeceğim ve çalışmayan kanalları düzelteceğim

Ister dosyayı indirin ve öyle kullanın yada URL yi kopyalayıp kullanın 2 türlü de çalışır URL kullanırsanız avantajı olur çünkü ben listeyi guncelledigimde sizde de güncellenir

Tesekkurler

Liste Hazir oldugunda Sadece VPN ile Calisan Kanallara Alternatif eklemeyi Dusunuyorum tek sorun suki kendim Yurt disinda yasiyorum ve her kanal VPn siz aciliyor Sizde ayni durum olmaya bilir VPN siz acilmayan Kanallari yazarsaniz sevinirim boylece o Kanallara Alternatif bulmaya Calisirim.

Saygilarimla

Liste Hazir oldugunda Sadece VPN ile Calisan Kanallara Alternatif eklemeyi Dusunuyorum tek sorun suki kendim Yurt disinda yasiyorum ve her kanal VPn siz aciliyor Sizde ayni durum olmaya bilir VPN siz acilmayan Kanallari yazarsaniz sevinirim boylece o Kanallara Alternatif bulmaya Calisirim.

Saygilarimla
Kanalları test ederken VPN ile test edebilirsiniz ama ülke olarak Türkiye'yi seçerek.

Böylece hangi kanallarda Türkiye'de oturup VPN olmadan izleyebilecek veya izleyemeyeceklerini de bulabilirsiniz belki.

Yeni Liste hazır sadece bir kaç düzenleme yapmam gerek (bazı kanallar calismiyor onları düzeltip ekleyeceğim buraya)

Aşağıdaki URL Yi kullanabilirsiniz şimdilik kısa URL en yakın zamanda ekleyeceğim ve çalışmayan kanalları düzelteceğim

Ister dosyayı indirin ve öyle kullanın yada URL yi kopyalayıp kullanın 2 türlü de çalışır URL kullanırsanız avantajı olur çünkü ben listeyi guncelledigimde sizde de güncellenir

Listedeki Fil....ler direk açılıyor diz.....iler ise direk açılmıyor onun yerine sizi bir websitesi ne yönlendiriyor o radan da izleyebiliyorsunuz (her IPTV de çalışmıyor maalesef Televizo benzeri programlar da çalışıyor bu sistem)

Kısa bir URL oluşturuldu bilginize

Hocam Atv Calismiyor bein kanalları çalismiyor cmn türk çalismiyor kısaştırmıl url girdim haberin plsun siyah ekran tivimatede

@Memetcandal sanırım her mesajınızın sonuna sabit bir kalıp olarak "Kısa ve uzun URL adreslerini görmek için BU MESAJ'ı ziyaret edin" yazmanız gerek. Genellikle konuları en başından itibaren okuyan yok gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri