Memetcandal
Paylaşımcı
- Konular
- 17
Yok abi senin sitem çok iyi kodları düzeltiyorTamam sen bilirsin kardeşim. Takılıyorum sana tabi ki istediğin gibi yapabilirsin![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yok abi senin sitem çok iyi kodları düzeltiyorTamam sen bilirsin kardeşim. Takılıyorum sana tabi ki istediğin gibi yapabilirsin![]()
Sadece kanal eklemesi Benim kullandığım uygulama daha pratik geliyor bana o radan senin sitene atıyorum oradan da Dropbox bazı bozuk kanalları da senin siteden düzeltiyorum sadece kanal eklemesi başka site üzerinden yapıyorumYok abi senin sitem çok iyi kodları düzeltiyor![]()
Senin için referrer alanlarını sınırsız genişlettim.Yok abi senin sitem çok iyi kodları düzeltiyor![]()
Cansın abı doğrudur Kanal eklemek diğerinde yinede daha kolay oluyor Benim için özelikle m3u da toplu şekilde kanalları almak içinSenin için referrer alanlarını sınırsız genişlettim.
Bir de kullandığın uygulama liste şeklinde gösterdiği için kanalları olur da kanal kartlarını bu şekilde kart olarak değil de liste şeklinde kullanmak daha hoşuna gider diye liste şeklinde gösterme olarak da seçenek ekledim.
Yani senin kullanma alışkanlıklarını da baz almaya çalıştım arayüz ve özellikler olarak
Şu anda da dün bir arkadaşın sorduğu kanal gruplarını toplu silme özelliği üzerinde çalışıyorum. Paylaşmadığım ama yaptığım sitenin ilk versiyonunda hem kanallar hem de kanal grupları için bu özelliği eklemiştim. Bakalım sorun çıkmazsa onu da halleder bilgi veririm.
Bakıyorum hemenhaber kanalları aktif mi
Evet bende hepsi çalışıyor şuanda CNN biraz geç açılıyor bilginiz olsun listeyi deneyiniz çalışmayan olursa yazın ben düzeltirim veya alternatif eklerimhaber kanalları aktif mi
Doğrudur eve gidince düzeltirim vaktim olursaCnntürk calismiyor reis ntv calismiyor
Cmn turk : bir hata oluştu htppdatwspurce yaziypr ekranda 2-3 farklı alternaitif ekler misinE
Evet bende hepsi çalışıyor şuanda CNN biraz geç açılıyor bilginiz olsun listeyi deneyiniz çalışmayan olursa yazın ben düzeltirim veya alternatif eklerim![]()
Ikinci bir alternatif eklerimC
Cmn turk : bir hata oluştu htppdatwspurce yaziypr ekranda 2-3 farklı alternaitif ekler misin
CNN Türk alternatif ekledim NTV bakmadım daha iftar vakti yaklaştıC
Cmn turk : bir hata oluştu htppdatwspurce yaziypr ekranda 2-3 farklı alternaitif ekler misin
bakıyorum reisCNN Türk alternatif ekledim NTV bakmadım daha iftar vakti yaklaştı![]()
NTV de eklendibakıyorum reis
allah ne muradın varsa versinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Çoğu çalışıyor VPN ile tekrar deneyiniz olmadı DNS ayarları değiştirerek deneyiniz yine olmaz ise Televizo veya başka bir IPTV oynatıcısı deneyiniz çoğu Kanal çalışıyor çünküDostum film kanalları açılmıyor. Sony android tv ne yapmam lazım. Bu arada link için teşekkürler
Bozulan kanal olursa söyleyin ben düzeltirimallah ne muradın varsa versin
adamsın kardeşim görüntü bu şekilde umarım kapanmaz
kardeşim pot player kullanıyorum ondada günçelleme alabilirmiyiz açaba çünkü televizo programı pç de yok androidde varURL yi kopyalayıp Televizo gibi programlara yapıştır o zaman güncelleme alabilirsin