Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok abi senin sitem çok iyi kodları düzeltiyor 💪
Sadece kanal eklemesi Benim kullandığım uygulama daha pratik geliyor bana o radan senin sitene atıyorum oradan da Dropbox bazı bozuk kanalları da senin siteden düzeltiyorum sadece kanal eklemesi başka site üzerinden yapıyorum

Yok abi senin sitem çok iyi kodları düzeltiyor 💪
Senin için referrer alanlarını sınırsız genişlettim.

Bir de kullandığın uygulama liste şeklinde gösterdiği için kanalları olur da kanal kartlarını bu şekilde kart olarak değil de liste şeklinde kullanmak daha hoşuna gider diye liste şeklinde gösterme olarak da seçenek ekledim.

Yani senin kullanma alışkanlıklarını da baz almaya çalıştım arayüz ve özellikler olarak 😅

Şu anda da dün bir arkadaşın sorduğu kanal gruplarını toplu silme özelliği üzerinde çalışıyorum. Paylaşmadığım ama yaptığım sitenin ilk versiyonunda hem kanallar hem de kanal grupları için bu özelliği eklemiştim. Bakalım sorun çıkmazsa onu da halleder bilgi veririm.

Senin için referrer alanlarını sınırsız genişlettim.

Bir de kullandığın uygulama liste şeklinde gösterdiği için kanalları olur da kanal kartlarını bu şekilde kart olarak değil de liste şeklinde kullanmak daha hoşuna gider diye liste şeklinde gösterme olarak da seçenek ekledim.

Yani senin kullanma alışkanlıklarını da baz almaya çalıştım arayüz ve özellikler olarak 😅

Şu anda da dün bir arkadaşın sorduğu kanal gruplarını toplu silme özelliği üzerinde çalışıyorum. Paylaşmadığım ama yaptığım sitenin ilk versiyonunda hem kanallar hem de kanal grupları için bu özelliği eklemiştim. Bakalım sorun çıkmazsa onu da halleder bilgi veririm.
Cansın abı doğrudur Kanal eklemek diğerinde yinede daha kolay oluyor Benim için özelikle m3u da toplu şekilde kanalları almak için

C
E

Evet bende hepsi çalışıyor şuanda CNN biraz geç açılıyor bilginiz olsun listeyi deneyiniz çalışmayan olursa yazın ben düzeltirim veya alternatif eklerim 💪
Cmn turk : bir hata oluştu htppdatwspurce yaziypr ekranda 2-3 farklı alternaitif ekler misin

Dostum film kanalları açılmıyor. Sony android tv ne yapmam lazım. Bu arada link için teşekkürler

Dostum film kanalları açılmıyor. Sony android tv ne yapmam lazım. Bu arada link için teşekkürler
Çoğu çalışıyor VPN ile tekrar deneyiniz olmadı DNS ayarları değiştirerek deneyiniz yine olmaz ise Televizo veya başka bir IPTV oynatıcısı deneyiniz çoğu Kanal çalışıyor çünkü

vaay kardeşim be eline koluna sağlık sayende nba maçlarıyla belgesel kanallarını izleyibiliez
varol nurol
ramazanda büyük sevap aldın
kalite aşağıdaki gibin

Ekli dosyalar

• 2025-03-13 (2).png
    2025-03-13 (2).png
    1.4 MB · Görüntüleme: 30
  • 2025-03-13.png
    2025-03-13.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 30
  • 2025-03-13 (4).png
    2025-03-13 (4).png
    1.3 MB · Görüntüleme: 30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri