Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Beimsport Habere Güncelleme Lazım
@Memetcandal

Mor Spor Haber için:
(Bu m3u8 adresi sürekli güncelleniyor, sabit kalırsa çalışmazsa bile güncellenir ve düzelir diye düşünüyorum.)

Kod:
http://stream.tvcdn.net/spor/bein-sports-haber.m3u8

Yeni durum:

Normal kanallar en azından alternatifleriyle beraber çalışıyorlar. Minika Go ve Çocuk kanalları hariç.

333+/104- Çalışan/Çalışmayan bu şekilde.

Spor kanalları çok olduğu ve alternatifleri de çok olduğu için hatalı kanal sayısı çok görünüyor normal olarak. Onları tek kanallı ve çalışanları sayınca açılmayan kanallar/film/dizi sayısı çok daha az olarak hesaplanabilir.

Yani tüm listenin başarı oranı %95 civarında muhtemelen.

Son düzenleme:
Uydu alicim bozuldu 3 aydir IPTV ile TV seyretmeye çalışıyorum toplasan 40 TV ulusal kanallar olsa yetecek bir liste arıyorum şifreli kanallar yerel kanallar ve dizi film olmasına gerek yok
Listene HT SPOR- EKOL TV- NEFES TV Ekleye tesekkurler
Bu kanalları eklemeyi unuttum en yakın zamanda ekleyeceğim kusura bakma 😔

URL arayan buradan ulaşabilir

@Memetcandal

Mor Spor Haber için:
(Bu m3u8 adresi sürekli güncelleniyor, sabit kalırsa çalışmazsa bile güncellenir ve düzelir diye düşünüyorum.)

Kod:

Yeni durum:

Normal kanallar en azından alternatifleriyle beraber çalışıyorlar. Minika Go ve Çocuk kanalları hariç.

Spor kanalları çok olduğu ve alternatifleri de çok olduğu için hatalı kanal sayısı çok görünüyor normal olarak. Onları tek kanallı ve çalışanları sayınca açılmayan kanallar/film/dizi sayısı çok daha az olarak hesaplanabilir.

Evet aşağı yukarı oralarda Minika go ve çocuk için de alternatif bulamadım ama bein Haber için paylaştığın URL Yi en yakın zamanda eklemeye çalışacağım yardımın için teşekkür ederim

M3U URL buradan bulabilirsiniz

@Memetcandal

Mor Spor Haber için:

Kod:

Yeni durum:

@Latte bu paylaştığın URL değişiyor mu bozulunca yoksa aynı mı kalıyor?

@Latte bu paylaştığın URL değişiyor mu bozulunca yoksa aynı mı kalıyor?
O URL sabit sadece yayın değişebiliyor. Sizin kısaltma linkleriniz gibi düşünün onu da. Bağlantı aynı şeyi veriyor sadece kök bağlantı değişiyor patladıysa.

O URL sabit sadece yayın değişebiliyor. Sizin kısaltma linkleriniz gibi düşünün onu da. Bağlantı aynı şeyi veriyor sadece kök bağlantı değişiyor patladıysa.
Anladım bu URL yi nereden buldun? Ben o kadar araştırdım bulamadım sitelerden 🥲😅

1000019372
Evet güncel durum bu uygulama 437/366/71 gösteriyor

Ben kendim çalışmayan 71 kanalı test ettim ve 71 kanalın gerçekte sadece aşağı yukarı 10 tanesi çalışmıyor

10 tanesinin de 4 ü film ama alternatifli filmler sorun şu ki o filmler telif den dolayı kaldırılmış ve çalışır bir tane Bulmak baya zor bulduğum da onların hepsini düzeltirim

Kanal olarak bakarsak çalışma oranı listenin 98% e yakın (yurt dışında yaşayanlar için/VPN kulannan kişiler için) VPN sız de alternatifli olduğu için kanallar aşağı yukarı 90%-95%

Bu Calisma Orani Televizo programi ile denenmistir bilginize

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 2222
Evet güncel durum bu uygulama 437/366/71 gösteriyor

Ben kendim çalışmayan 71 kanalı test ettim ve 71 kanalın gerçekte sadece aşağı yukarı 10 tanesi çalışmıyor

10 tanesinin de 4 ü film ama alternatifli filmler sorun şu ki o filmler telif den dolayı kaldırılmış ve çalışır bir tane Bulmak baya zor bulduğum da onların hepsini düzeltirim

Kanal olarak bakarsak çalışma oranı listenin 98% e yakın (yurt dışında yaşayanlar için/VPN kulannan kişiler için) VPN sız de alternatifli olduğu için kanallar aşağı yukarı 90%-95%
Çalışmayan kanalları yazabilirsiniz bende vaktim olduğunda kontrol ederim

URL yi buradan bulabilirsiniz

Bende hala 333/104 durum.

21 tanesi film/dizi. Kalan 83 tanesinden 9 tanesi kendisi ve alternatifi de çalışmayanlar.

Kendisi ve alternatifleri olup da çalışmayanlar ortalama 15-20 tane olsa geriye 60 kadar kalıyor ve bunların en az bir tane alternatifi çalışıyor ve çalışanlara dahil olanlar içindeler zaten.

Daha doğrusu bizim çalışmıyor dediklerimiz aslında vpn ile çalışabilenler olduğu için olumsuz anlamda net rakam vermek zor.

Bu arada o adres ortalıkta duruyor aslında hem de çok büyük bir internet sitesi forumunda ama gözünüze çarpmamıştır @Memetcandal ;))

Sadece kanal kanal aradıysanız görmemişsinizdir diyelim. M3u listelerini tarayıcıdan açarak veya indirip dosyadan bakarak kanalların tek tek m3u8 adreslerine ulaşılıyor. O şekilde aldım onu da.

Uydu alicim bozuldu 3 aydir IPTV ile TV seyretmeye çalışıyorum toplasan 40 TV ulusal kanallar olsa yetecek bir liste arıyorum şifreli kanallar yerel kanallar ve dizi film olmasına gerek yok
Listene HT SPOR- EKOL TV- NEFES TV Ekleye tesekkurler
HT Spor Spor Kategorisine Eklendi

Ekol TV Haber Kategorisine Eklendi

@Latte verdigin Url yi Mor Haber e ekledim Calisiyor tesekur ederim :)

URl yi buradan alabilirsiniz

21 tanesi film/dizi. Kalan 83 tanesinden 9 tanesi kendisi ve alternatifi de çalışmayanlar.

Kendisi ve alternatifleri olup da çalışmayanlar ortalama 15-20 tane olsa geriye 60 kadar kalıyor ve bunların en az bir tane alternatifi çalışıyor ve çalışanlara dahil olanlar içindeler zaten.

Daha doğrusu bizim çalışmıyor dediklerimiz aslında vpn ile çalışabilenler olduğu için olumsuz anlamda net rakam vermek zor.

Bu arada o adres ortalıkta duruyor aslında hem de çok büyük bir internet sitesi forumunda ama gözünüze çarpmamıştır @Memetcandal ;))

Sadece kanal kanal aradıysanız görmemişsinizdir diyelim. M3u listelerini tarayıcıdan açarak veya indirip dosyadan bakarak kanalların tek tek m3u8 adreslerine ulaşılıyor. O şekilde aldım onu da.
Hangi Taraciya baktiniz ? ve nasil yaptin ? dedigin gibi ben Sitelere baktim ve elimde olan bir kac m3u listesine baktim ve bulamadim xD

o 9 kanallari yazabilir misin onlara bir kac alternatif daha bulabilirsem ekleyeyim bende dedigim gibi nerdeyse hepsi calisioyor asaagi yukar 95%-98% arasi

Usenmedim 437 Kanali da Televizo ile teker teker actim ve hersey yolunda gozukuyordu bende yani tek tuk calismayan vardi onlar da genelikle Dizi/Film idi ve bazilarin Alternatifi Calsisyordu

Minika Go ve Minika Çocuk,
Be** Sport Max,
Be** Sport Max2,
Be** Sport 4,
Be** Sport 5,
E**en,
Ta** 1,
Tatlıses,
Kabel,
RTL2

Kabel ve RTL2' film ve dizi sırasında olduğundan onları başta atlamışım.

VPN ile test sonucu:
TRT 2 (orijinal sitesi), Minika Go/Çocuk çalışıyor ama birer alternatifleri çalışmıyor, Spor Smart 2 çalışmıyor, Be** 3/4/Max/Max2 çalışmıyor, Ex** çalışmıyor, Ta** Spor 1 çalışmıyor.

364/75 yani durum VPN ile.

Minikalar için bende VPN olmadan açılanlar için ayrı bir listeden aldığım bağlantılar şöyle:
(Listenize göre düzenledim isim ve kanal gruplarını. Minika Çocuk 2 diye geçen aynı kanalın alternatifi ama listede adı alternatif diye görünecek)

Kod:
#EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="Minika Cocuk" tvg-logo="" group-title="ÇizgiFilm",Minika Cocuk 576p
http://megaott.live:8080/fkhWUrR6jLhs/jCHtWjfjaUe4/3952
#EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="Minika Cocuk2" tvg-logo="" group-title="ÇizgiFilm",Minika Cocuk 576p(alternatif)
http://megaott.live:8080/fkhWUrR6jLhs/jCHtWjfjaUe4/3953
#EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="Minika Go" tvg-logo="" group-title="ÇizgiFilm",Minika Go 576p
http://megaott.live:8080/fkhWUrR6jLhs/jCHtWjfjaUe4/3954

Minika Go ve Minika Çocuk,
Be** Sport Max,
Be** Sport Max2,
Be** Sport 4,
Be** Sport 5,
E**en,
Ta** 1,
Tatlıses,
Kabel,
RTL2

Kabel ve RTL2' film ve dizi sırasında olduğundan onları başta atlamışım.

VPN ile test sonucu:
TRT 2 (orijinal sitesi), Minika Go/Çocuk çalışıyor ama birer alternatifleri çalışmıyor, Spor Smart 2 çalışmıyor, Be** 3/4/Max/Max2 çalışmıyor, Ex** çalışmıyor, Ta** Spor 1 çalışmıyor.

364/75 yani durum VPN ile.

Minikalar için bende VPN olmadan açılanlar için ayrı bir listeden aldığım bağlantılar şöyle:
(Listenize göre düzenledim isim ve kanal gruplarını. Minika Çocuk 2 diye geçen aynı kanalın alternatifi ama listede adı alternatif diye görünecek)

Kod:
#EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="Minika Cocuk" tvg-logo="" group-title="ÇizgiFilm",Minika Cocuk 576p
http://megaott.live:8080/fkhWUrR6jLhs/jCHtWjfjaUe4/3952
#EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="Minika Cocuk2" tvg-logo="" group-title="ÇizgiFilm",Minika Cocuk 576p(alternatif)
http://megaott.live:8080/fkhWUrR6jLhs/jCHtWjfjaUe4/3953
#EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="Minika Go" tvg-logo="" group-title="ÇizgiFilm",Minika Go 576p
http://megaott.live:8080/fkhWUrR6jLhs/jCHtWjfjaUe4/3954
sizin verdiginiz url leri en yakin zamanda ekleyecegim.

mor 3/4 ve max lara alternatif eklemeyi dusunmuyorum acikcasi illa olsun diyenler yazabilir duruma gore onlari da bol alternatifli hale getirebilirim elimde baya url var o kanallar icin

sari kanal da ayni sekilde dusunmuyorum elimde zaten url yok

yesil 1 de biraz zor arastirmam lazim duruma gore alternatifli hale gelebilir

tatlises ve Alman Kanallari alternatifli hale getirebilirim diye dusunuyorum

suan dusuncem bu sekilde

Url arayanlar buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri