Ppowerport kullanıcısının son içeriği

1. P

Çok kaliteli iptv

Ayhan hocam merhabalar 3 kullanicili olani denedim fakat sanirim vpn gerekli bende televizo dahil 3 uygulamada açmada linkler aktif bi problem yok ama ben açamadım kolayliklar diliyorum
  2. P

Zerk m3u Film Arşivi (Güncel)

Elinize sağlık teşekkürler hocam
  3. P

3 aylık tod eğlence paketi kuponu alma

Teşekkürler hocam :)
  4. P

XBYTE VAVOO: Linkler değişecek Konudan telegram grubuna katılın !

Teşekkürler dostum elinize sağlık
  5. P

Tv box'da torrent kullanımı

Selamlar alternatif olarak ben yillardir kullaniyorum.Asus N17U ile başladiğim serüvene Kineetic ExtraDSL ve sonrasında Ac1200 Fiber ile devam etmekteyim.Bu 3 modeminde ortak özelliği kendi Os sistemleri üzerinden Torrent trafiği yönetebilmeleri.Yani indirme ve göndreme gibi işlemleri bir arada...
  6. P

Öneri Ses Yazılımları Windows & MacOs (DAW,VST,PLUGİN)

Merhabalar Sevgili Forum Takipçileri ; Mesleğim gereği Ses yazilimları DAW VST ve PLUGİNLER vb. birçok uygulama kullanmaktayım.Bunlar cidden maliyetli ve çoğü zaman Crackli bulunsa dahil indirdiğiniz platforma göre riskli (Virüs ,Trojan) durumlar barındıran bağlantılar oluyor. Benim Yıllardır...
  7. P

fullprogramlarindir kullanıyormusunuz

Çok uzun zamandır kullandiğim site neye ihtiyacim olsa zaten genelde google algoritmasinda üstte cıkar o yuzden guvenilir bi şekilde kullanabilirsiniz...Birçok programin problemleri veya sorunları varsa yorumlar bolumunden anlık cevap alabilir ve en kısa zamanda tekrar uploadı veya duzeltmesi...
  8. P

Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme

Hy300 de bir süredir normal versiyonunu kullaniyordum teşekkürler...
  9. P

Nothing Ear 2 İnceleme Ve Kullanım

Tabiki teşekkür ederim
  10. P

Nothing Ear 2 İnceleme Ve Kullanım

Sevgili Arkadaşlar Selamlar Herkese yaklaşık 2 hafta önce aldığım Nothing Ear 2 Modeli ile ilgili Youtube ta birçok içerik olmasina rağmen kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum Fiyat Olarak 149 $ fiyat etiketiyle çıkış yapan kulakliğı Amazon uzerinden 3500 TL gibi bir rakama aldim.Muhtemelen...
  11. P

CLOUDSTREAM CANLI YAYIN GÖZÜKMÜYOR.

Selam dostlar başınıza böyle bir durum geldiğinde eklentiler kismindan repoya bir kez giriş cikis yapmaniz yetiyor coğu zaman bu problem cloudstream in guncellemerinden kaynakli olsa da çok nadir zamanlarda Kekik kaynaklida oluyor. Not: Repoyu silip yüklemrnize gerek yoktur sadece eklentiler...
  12. P

netmirror

Üstad selamlar cloudstream üzerinden bu yazdiklariniza ve daha fazlasina içerik olarak ulaşabilmektesiniz forumun arama bölümünden aratarak yada sinetech youtube kanalindan izleyerek kurulum yapabilirsiniz....
  13. P

V1.2.0_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır

Dostum ellerine sağlık teşekkür ederiz...
  14. P

UYGUN UCUZ ROUTER KULLANAN ??

Merhabalar Bende yıllardır Zyxel in elektrik tesisatı uzerinden iletişim sağlayan powerline adaptör setini kullaniyorum bunun disinda menzil genisletici olarakta yine zyxel in WRE6602 isimli genişleticisini kullaniyorum 100Mbit interneti 5 duvar aşarak ortalama 80Mbit seviyesinde...

Geri