danceflare
Üye
- Konular
- 7
Arkadaşlar favori uygulamam bu aralar mi box ve telefonda repoda indirmeme rağmen anasayfada gözükmüyor. Bu sorun bir tek bendemi yoksa genel bir sikintimi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Arkadaşlar favori uygulamam bu aralar mi box ve telefonda repoda indirmeme rağmen anasayfada gözükmüyor. Bu sorun bir tek bendemi yoksa genel bir sikintimi var
SEYİRTÜRK NEDIR NASIL EKLENIYORDenedim deneysel güncelleme var diyor ama yüklemiyor neyse seyirTürkle idare edecek bir süre![]()
Ayrı bir apk o cloudstream eklentisi değil. Kendi web sitesi var oradan indirebilirsinizSEYİRTÜRK NEDIR NASIL EKLENIYOR
SEYİRTÜRK NEDIR NASIL EKLENIYOR
Bırak repoyu komple programı yeniden kurup denedim,repoyu da yeniden girdim. canlı yayın eklentisi gelmiyor. Güncelleme de yok gözüküyor. He kullanıyormusun canlı yayın bölümünü kullanmıyorum ama sabah konu açan arkadaş sayesine kafam takıldı.Selam dostlar başınıza böyle bir durum geldiğinde eklentiler kismindan repoya bir kez giriş cikis yapmaniz yetiyor coğu zaman bu problem cloudstream in guncellemerinden kaynakli olsa da çok nadir zamanlarda Kekik kaynaklida oluyor.
Not: Repoyu silip yüklemrnize gerek yoktur sadece eklentiler kismina girip ciksaniz yeterli.....
canlı tv kısmında olan herhangi bir dosya indirilmişse reponun içinde yukarı sag da siteleri değiştir 3 5 kez arka arkaya sornaasında hepsi gelirBırak repoyu komple programı yeniden kurup denedim,repoyu da yeniden girdim. canlı yayın eklentisi gelmiyor. Güncelleme de yok gözüküyor. He kullanıyormusun canlı yayın bölümünü kullanmıyorum ama sabah konu açan arkadaş sayesine kafam takıldı.
Silerken kurarken bi şekil geldi , nasıl olduğunu anlayamadım.şu an sorun yokcanlı tv kısmında olan herhangi bir dosya indirilmişse reponun içinde yukarı sag da siteleri değiştir 3 5 kez arka arkaya sornaasında hepsi gelir
canli yayin geldi suan gorunuyor.nasil oldu anlamadim bendeBırak repoyu komple programı yeniden kurup denedim,repoyu da yeniden girdim. canlı yayın eklentisi gelmiyor. Güncelleme de yok gözüküyor. He kullanıyormusun canlı yayın bölümünü kullanmıyorum ama sabah konu açan arkadaş sayesine kafam takıldı.
Film uygulamalarinsa sorun yok sadece canli tv yayinda problem oluyor görunmuyor bazen.rec kullanmiyom goruntu kalitesi kotu. Internet 100 mpbs bu arada.Canlı yayından kastınız canlı tv ve rec TV'i ekli olmasına rağmen cloudstream açıldığında menüde görememenizse eğer o bende de ara ara oluyor, ama ne zaman?
Cihaz açılalı fazla olmamışsa yani tam kendine gelmemişse canlı kısmı görünmese de diğerleri görünebiliyor. Biraz bekleyince görünmeye başlıyor.
İnternet bağlantısı çok iyi değilse yani yavaşsa veya sorun var gibiyse.
Sizin için farklı nedeni var mıdır bilemem ama düzelmesi için kaldırıp yeniden kurmaya değil duyguları olan bir insan gibi zamana ihtiyacı var sadece. Genelde hemen açılırken bazen görünmüyorsa incinmiş olabilir![]()
Ben Canlı TV dendiği için belirli bir repo mu yoksa Canlı TV kategorisinin direkt görünmemesi mi ondan dolayı yazdım. Rec ya da bir başkası fark etmez yani.Film uygulamalarinsa sorun yok sadece canli tv yayinda problem oluyor görunmuyor bazen.rec kullanmiyom goruntu kalitesi kotu. Internet 100 mpbs bu arada.
Düzeldi düzeldi gelistirici güncelledi galibaBen Canlı TV dendiği için belirli bir repo mu yoksa Canlı TV kategorisinin direkt görünmemesi mi ondan dolayı yazdım. Rec ya da bir başkası fark etmez yani.
Sonuçta aynı yerden bahsediyormuşuz. Bugün de oldu dediğim gibi mesela açtım ve Canlı TV sekmesi yoktu geri gittim bir daha baktım sonra yineledim geldi. Bir dakika sürmedi yani.
Yüklenmesi zaman alıyor muhtemelen bir nedenden dolayı. Düzeltmek için bizlerin yapabileceği bir şey yok bana göre.