Zerk m3u Film Arşivi (Güncel)

Zerk

Üye
Konular
1
Sss

Film Arşivi düzenli olarak güncellenecektir.
Film isteklerinizi İMDB linki ile konuya yazabilirsiniz. (değişmeyen link bulunduğu taktirde en kısa sürede eklenecektir)
Filmler Türkce isimleriyle harf sıralamasına göre listelenecektir
Filmler genellikle dual ses seceneğine sahiptir.Film ingilizce başlarsa ses değiştirebilirsiniz.

NOT : Julia Roberts Filmleri eklendi
Cameron Diaz Filmleri eklendi
Charlize Theron eklendi
Ed Harris eklendi
Sandra Bullock eklenecek
Russell Crowe eklenecek

Son Güncelleme : 26.02.2025 TSİ : 19:25

Filmler ( 1000 adet )

Kod:
https://tinyurl.com/bdz6bhnj

Diziler
Kod:
https://tinyurl.com/3eph68rb

Ekli dosyalar

• Diziler.m3u
    112.1 KB · Görüntüleme: 110
  • Filmler.m3u
    191.7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
m3u indirdikten sonra sizin dilediğiniz editlemeyi yapmakta özgürsünüz.
ileride arşiv genişleyince url şeklinde cok uzun olabilir

m3u indirdikten sonra sizin dilediğiniz editlemeyi yapmakta özgürsünüz.
ileride arşiv genişleyince url şeklinde cok uzun olabilir
Benim için sorun değil vaktim bol, sadece izinsiz yapmak istemiyorum sonra gereksiz kavga çıkabiliyor (çıkartma derken URL sini alıp kendi listeme eklemek anlamında demiştim)

anladığım kadarıyla URL paylaşmayı düşünmüyorsunuz. Izniniz olursa kedi Cloud Servisime eklemek isterim böylece kendim için bir URL oluşturabilirim ve Listeyi daha kolay bir şekilde kontrol edebilirim

Benim için sorun değil vaktim bol, sadece izinsiz yapmak istemiyorum sonra gereksiz kavga çıkabiliyor (çıkartma derken URL sini alıp kendi listeme eklemek anlamında demiştim)

anladığım kadarıyla URL paylaşmayı düşünmüyorsunuz. Izniniz olursa kedi Cloud Servisime eklemek isterim böylece kendim için bir URL oluşturabilirim ve Listeyi daha kolay bir şekilde kontrol edebilirim
kafanıza göre takılın hocam

İstediğiniz filmler listeye eklenecektir (değişmeyen link bulunduğu taktirde)
Filmler genellikle dual ses seceneğine sahiptir.Film ingilizce başlarsa ses değiştirebilirsiniz.

edit : 37 olan film sayısı 56 olmuştur
hocam guzel çalışma bende bazı sitelerden bu şekılde yapıyorum dual ve gömulu yazı muhhabeti zor bulunuyor yanı ya trk ya ıng ve altyazı gömulu olursa box da rahat oluyor harici altyazı vlc pc de kolay ama ötekı turlu olmuyor senin siteyi söyleme imkanın var mı ?

son durum nedir sanırım sorumun cevabı da yok :D

son durum nedir sanırım sorumun cevabı da yok :D
videolar da altyazı seceneği mevcut.player dan ses ve altyazı değişimi yapabilirsiniz.
Altyazı olmayan videolar icin yapacak birşey yok
Türkce dublaj video izleyenler icin bu liste.

Eline sağlık. Güzel çalışma olmuş.

emeğinezi sağlık güzel olmuş
Derin Karanlık ile başlayan Riddick serisi yok sanırsam göremedim eklemeniz mümkünmü

Ekli dosyayı görüntüle 3108

Film isteklerinizi konuya yazabilirsiniz. (değişmeyen link bulunduğu taktirde)
Filmler genellikle dual ses seceneğine sahiptir.Film ingilizce başlarsa ses değiştirebilirsiniz.​
Emeğinize sağlık, bir önerim var listeyi her defasında düzenleyip yeniden paylaşmaktansa forum içi konulardan yararlanarak listeyi bir yere upload etmeniz ve oradan düzenlemeniz sabit bir url ile otomatik güncelleme vermeniz daha sağlıklı olacaktır.

Forumda google drive ve dropbox ile birlikte kullanma konuları mevcut. Ek olarak github veya paste.fo gibi sitelerede upload edip oradan güncelleyebilirsiniz.

Düzenleme: Google drive ile kullanma konu linkini bırakıyorum diğer konuyu bulamadım, bulan varsa bırakabilir.

Emeğinize sağlık, bir önerim var listeyi her defasında düzenleyip yeniden paylaşmaktansa forum içi konulardan yararlanarak listeyi bir yere upload etmeniz ve oradan düzenlemeniz sabit bir url ile otomatik güncelleme vermeniz daha sağlıklı olacaktır.

Forumda google drive ve dropbox ile birlikte kullanma konuları mevcut. Ek olarak github veya paste.fo gibi sitelerede upload edip oradan güncelleyebilirsiniz.

Düzenleme: Google drive ile kullanma konu linkini bırakıyorum diğer konuyu bulamadım, bulan varsa bırakabilir.

cok mantıklı.teşekkür ederim ilk fırsatta bakacağım

Konuyu görüntüleyenler

Geri