netmirror

byhuda

Üye
Konular
2
Arkadaşalr bu netmirror hakkında bilginiz var mı
netflix içerikleri varmış kullanan var mı?

netflix eskisi gibi değil, kullanıcı kaç ise o kullanıcıların ıp ve mac adresleri üzerinden takip ediyor.Örnek: 4 kullanıcılı bir üyelik 5 ve yukarısına dağıtılamıyor, veriliyor ilk önce açıyor sonra mac ve ıp üzerinden dışarı atıyor ve ilgili kişiye mail atılmasını isyiyor vs.

banka isi yaptıgın bilgisayar tablet kullanma , hatlı telefonda kullanma bilgi calıp seni zarara sokarlar
bankadan paranı, telefondan paranı calarlar
bunlar olmayan bilgıasayar tablet ,hatsız telefondan kullanabilirsin
bu tehlike her zaman var dikkatli ol
tel den tel hattından bilgisayardan banka islemi yapiyorsan hicbir program yükleme bilinmeyen internet sayfası acma
insallah anlatabilmisimdir

Hocam bence kullanmayin onun yerine sinewix var play Store'da onu deneyebilirsiniz

Üstad selamlar cloudstream üzerinden bu yazdiklariniza ve daha fazlasina içerik olarak ulaşabilmektesiniz forumun arama bölümünden aratarak yada sinetech youtube kanalindan izleyerek kurulum yapabilirsiniz....

Arkadaşalr bu netmirror hakkında bilginiz var mı
netflix içerikleri varmış kullanan var mı?
Ben kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok , hintliler yapmış daha çok kendi içerikleri var ama Türkçe içerikler de var bir çok film izledim gayet hızlı...

Arkadaşlar pc de çalışan web versiyonu için küçük bir yenilik gelmiş, bende sadece Prime çalıştı takipteyiz ;)

- LionsGate Play, Prime Video ile entegre edildi. (BETA) sırada Disney+ varmış...
- PC'de her şey düzgün çalıştığında, Android TV kullanıcıları için ekleyeceğiz.

1736848507929

Konuyu görüntüleyenler

Geri