Tv box'da torrent kullanımı

ilkayaaa

Üye
Konular
11
Dostlar bi konuda bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var. Tv box üzerinden dizi film izleyen birisiyim. Ama pek çok apk denedim. Hiç birinde görüntü 720p üzerinde kalite görmedim. Turkttorrent gibi büyük ve bilindik torrent sitelerinde üyeliğim var ama ordan indirince de geri paylaşım (seed) yapmam gerekiyor. Tv box kapanınca geri paylaşımı yapmayacağı için torrent sitelerinden hitrun sebebiyle ban yerim diye torrentten indirmede yapamıyorum. Bu torrent sitelerini nasıl kullanabilirim tv box üzerinde. Var mı bi bilgisi olan bu konuyla alakalı

Dostlar bi konuda bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var. Tv box üzerinden dizi film izleyen birisiyim. Ama pek çok apk denedim. Hiç birinde görüntü 720p üzerinde kalite görmedim. Turkttorrent gibi büyük ve bilindik torrent sitelerinde üyeliğim var ama ordan indirince de geri paylaşım (seed) yapmam gerekiyor. Tv box kapanınca geri paylaşımı yapmayacağı için torrent sitelerinden hitrun sebebiyle ban yerim diye torrentten indirmede yapamıyorum. Bu torrent sitelerini nasıl kullanabilirim tv box üzerinde. Var mı bi bilgisi olan bu konuyla alakalı
Uygulama olarak cloud stream görüntü kalitesi güzel onu tavsiye edebilirim kullanmanız için

Uygulama olarak cloud stream görüntü kalitesi güzel onu tavsiye edebilirim kullanmanız için
Aktif olarak kullandığım uygulamadır kendileri. Ama O uygulamada site üzerinden alıyo videoları. Kalitesi genelde orda da 720p oluyor.

Tam olarak olmasa da zaten cloud stream'de Torrent mantığında çalışmaktadır. Sadece Film indirmek için torrent kurmak istiyorsanız bence değmez.

android box unuz donanımsal olarak 4 32 gibi bir duruma sahipse, internet hızınız en az 25 ise
box a kodi kurarak-elementum eklentisi kurarak, android telefon varsa stremio üyelik ve uygulama kurup eklentilerin yüzde doksanını aktif hale getirip, bunlardan biri de torrentio eklentisidir, box a stremio uygulama kurduğunuzda, opensubtitle.org üye olup gerekli kullanıcı adı ve şifreyi kodi altyazı eklentisine giriş yaptığınızda, ayrıca kodiye a4k subtitle kaynak eklediğinizde; dolbyvision-hdr hdr10 truehd vs. görüntü ile dolby atmos dtx vs. ses formatlarında yayınları indirmeden izleyebilirsiniz, VLC medya playerde harici olarak seçilebilir. Realdebrid ücretli üyelik olursa hem hızlı indirme hem sorunsuz indirmeden izleme olur. Bu yazdıklarımı bu forum içinde ya da arama motorlarından bulup yapabilirsiniz

Al bıtane keenetic modem torrent indirme özelligi olan bıtane hardısk bağla indir izle oto Seed yapıyor ben öle izliyorum 4k

android box unuz donanımsal olarak 4 32 gibi bir duruma sahipse, internet hızınız en az 25 ise
box a kodi kurarak-elementum eklentisi kurarak, android telefon varsa stremio üyelik ve uygulama kurup eklentilerin yüzde doksanını aktif hale getirip, bunlardan biri de torrentio eklentisidir, box a stremio uygulama kurduğunuzda, opensubtitle.org üye olup gerekli kullanıcı adı ve şifreyi kodi altyazı eklentisine giriş yaptığınızda, ayrıca kodiye a4k subtitle kaynak eklediğinizde; dolbyvision-hdr hdr10 truehd vs. görüntü ile dolby atmos dtx vs. ses formatlarında yayınları indirmeden izleyebilirsiniz, VLC medya playerde harici olarak seçilebilir. Realdebrid ücretli üyelik olursa hem hızlı indirme hem sorunsuz indirmeden izleme olur. Bu yazdıklarımı bu forum içinde ya da arama motorlarından bulup yapabilirsiniz
Kodiye bu eklentileri kurabileceğim depo adresi biliyor musunuz?

Selamlar alternatif olarak ben yillardir kullaniyorum.Asus N17U ile başladiğim serüvene Kineetic ExtraDSL ve sonrasında Ac1200 Fiber ile devam etmekteyim.Bu 3 modeminde ortak özelliği kendi Os sistemleri üzerinden Torrent trafiği yönetebilmeleri.Yani indirme ve göndreme gibi işlemleri bir arada yapabilmeleri.12 TB harddisk ile kullanmaktayim.Hem kendi cloud ftp serverimi hemde torrentlerimi uzun zamandır bu şekilde kullaniyorum.

2.Bir yöntemde NAS server dediğimiz sistem Linux üzerinden kurulan sistem bir harddisk depolama sistemi bunuda arastirarak bu yöntemide kullanabilirsiniz....(Biraz daha maliyetli)

Xplore veya Es dosya yöneticisi gibi uygulamalar ile de torrentlerinize tv box üzerinden erisebilirsiniz....

Saygılarimla....

Kodiye bu eklentileri kurabileceğim depo adresi biliyor musunuz?
Tüm kodicilere yarasın diye;

(bu kodi ekranını değiştirir.)
( bu yapılandırılmış dolbyvisionlu kodi sayfası-buradan boxunuza uygun olanı indirin)

Box kapasitesi ve donanımı yeterli ise iki kodi kurulabilir biri 20.2 kodi bu hdd adresleri görür, ikincisi son sürüm.
1.kodiye tüm eklentiler kurulursa, 2. kodiyeredwizard kurulursa herşey izlenir

( bu yapılandırılmış dolbyvisionlu kodi sayfası-buradan boxunuza uygun olanı indirin)

Box kapasitesi ve donanımı yeterli ise iki kodi kurulabilir biri 20.2 kodi bu hdd adresleri görür, ikincisi son sürüm.
Hako pro 4/64gb tvbox kullanıyorum. Sistem ozelliklerinin kodiyi destekleyeceğini düşünüyorum. Bilgi paylaşımı için teşekkür ediyorum

Linklere baktım ama pek anlamadım. Hangi repoyu hangi eklentiyi kurmamızı tavsiye ettiniz acaba

Ben adresleri verdim zaten hem isimleri ve hem nasıl kurulacakları o adreslerde. Örnek:Elementum ilgili sayfaya gittiğinizde elementum nasıl kuracağınız tek tek anlatılıyor. Elementum kurduğunuzda tüm film dizi müzik vs. herşeyi bulur ve paylaşım durumuna göre izlersiniz. a4k da altyazı eklentisidir onu da ilgili sayfadan kurduğunuzda elementumda seçtiğiniz bir filme TR altyazı indirmeye yarar.
Paylaştığım herşey güncel kodide kullanılan eklentilerdir. Sayfalara gidip incelemeniz gerekir

Ben adresleri verdim zaten hem isimleri ve hem nasıl kurulacakları o adreslerde. Örnek:Elementum ilgili sayfaya gittiğinizde elementum nasıl kuracağınız tek tek anlatılıyor. Elementum kurduğunuzda tüm film dizi müzik vs. herşeyi bulur ve paylaşım durumuna göre izlersiniz. a4k da altyazı eklentisidir onu da ilgili sayfadan kurduğunuzda elementumda seçtiğiniz bir filme TR altyazı indirmeye yarar.
Paylaştığım herşey güncel kodide kullanılan eklentilerdir. Sayfalara gidip incelemeniz gerekir
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için 💯

acestream var torrent dosyasını oynatabilen lakin hic denemedim
kalite istiyorsanız 5tb usb hdd alıp 4k film indirip hdd den izlemek mantıklı
şahsen ben öyle yapıyorum.4k indiriyorum torrent den, sonra ac3 ses bulup film'e senkronluyorum
+
TURG hitrun kaygın varsa torrentgalaxy.to sitesi genelde TURG release paylaşımları sunuyor.
oradan indirebilirsin hitrun derdin olmaz

Konuyu görüntüleyenler

Geri