TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Bunlar cikiyor

Ekli dosyalar

• IMG_6638.jpeg
    IMG_6638.jpeg
    816.5 KB · Görüntüleme: 48
Son güncel versiyonunu yükledim. Canlı yayınlar olsun, dizi/film olsun görüntü kalitesi gerçekten çok iyi.

Sizi geç bulduk, umarım erken kaybetmeyiz.😁

Otomatik güncelleme oluyor mu yüklü uygulamadan. Ayrıca son sürüm kaç 1.1.3 mü?

@Xbyte silip siteden kurdum sorulara geçiyorum :)

1-sitede anka yazıyor aslında anka uygulamasını severek kullanıyoduk sonra kapandı aynı mı?
2- güncelleme de neler yenilendi? halen vlc olmadan açılmıyor diziler
3-world bölümü de gelir mi olmasa da olur ama world olunca yabancı futbol kanalları ıyı alternatıf oluyor

uygulama için teşekkürler

@Xbyte silip siteden kurdum sorulara geçiyorum :)

1-sitede anka yazıyor aslında anka uygulamasını severek kullanıyoduk sonra kapandı aynı mı?
2- güncelleme de neler yenilendi? halen vlc olmadan açılmıyor diziler
3-world bölümü de gelir mi olmasa da olur ama world olunca yabancı futbol kanalları ıyı alternatıf oluyor

uygulama için teşekkürler
Aynı temayı anka için kullanmıştık öyle kaldı, o projeye ortaktım zaten. Vavo kanalları eklenecek 2-3 gün içinde dizi film kısmında içerikler oldukça zengin hale getirildi. 10 bini aşkın film var sadece. Vlc daha sağlıklı olduğu için vlc ile devam ediyoruz.

Aynı temayı anka için kullanmıştık öyle kaldı, o projeye ortaktım zaten. Vavo kanalları eklenecek 2-3 gün içinde dizi film kısmında içerikler oldukça zengin hale getirildi. 10 bini aşkın film var sadece. Vlc daha sağlıklı olduğu için vlc ile devam ediyoruz.
tamamdır hocam sonu anka ya benzemesin vlc ile devam ederiz bişe olmaz tv dizilerini eklesen iyi olur belki 24h olan için de dsmart tivibu filan tarzı 2 panel yaparsan kayıp giden bir uygulama gibi olabilir :)

tamamdır hocam sonu anka ya benzemesin vlc ile devam ederiz bişe olmaz tv dizilerini eklesen iyi olur belki 24h olan için de dsmart tivibu filan tarzı 2 panel yaparsan kayıp giden bir uygulama gibi olabilir :)
Hocam D-Smart kanalları var zaten eurosp.. mesela lakin ayrı panel eklemek pek mantıklı değil neredeyse hepsinde aynı kanallar var zaten

Konuyu görüntüleyenler

Geri