Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Slm virustotalde ikitane kirimizi var. Bunlar zararli’mi? Yoksa mecburen kullanman gereken arac gereclerdenmi kaynaklaniyor?
Kullandığımız gereçler hocam veri vermemesi içinBunlar cikiyor
Ekranında çıkan yazıyı oku hocam. Ya da konuyu oku.Telefonda çalışmıyor reklam zamanında kalıyor
Tahmin etmistim, cevabin icin tesekurlerKullandığımız gereçler hocam veri vermemesi için
Rica ederim keyifli seyirler.Tahmin etmistim, cevabin icin tesekurler
Emeğine sağlık teşekkürlerEkranında çıkan yazıyı oku hocam. Ya da konuyu oku.
Hocam erken gidecek olsak, 4 domain 4 sunucu ban yiyince bırakırdıkSon güncel versiyonunu yükledim. Canlı yayınlar olsun, dizi/film olsun görüntü kalitesi gerçekten çok iyi.
Sizi geç bulduk, umarım erken kaybetmeyiz.![]()
Otomatik yok hocam, panelleri ayırmak zorunda kaldık. Güncel APK site de varOtomatik güncelleme oluyor mu yüklü uygulamadan. Ayrıca son sürüm kaç 1.1.3 mü?
Aynı temayı anka için kullanmıştık öyle kaldı, o projeye ortaktım zaten. Vavo kanalları eklenecek 2-3 gün içinde dizi film kısmında içerikler oldukça zengin hale getirildi. 10 bini aşkın film var sadece. Vlc daha sağlıklı olduğu için vlc ile devam ediyoruz.@Xbyte silip siteden kurdum sorulara geçiyorum
1-sitede anka yazıyor aslında anka uygulamasını severek kullanıyoduk sonra kapandı aynı mı?
2- güncelleme de neler yenilendi? halen vlc olmadan açılmıyor diziler
3-world bölümü de gelir mi olmasa da olur ama world olunca yabancı futbol kanalları ıyı alternatıf oluyor
uygulama için teşekkürler
tamamdır hocam sonu anka ya benzemesin vlc ile devam ederiz bişe olmaz tv dizilerini eklesen iyi olur belki 24h olan için de dsmart tivibu filan tarzı 2 panel yaparsan kayıp giden bir uygulama gibi olabilirAynı temayı anka için kullanmıştık öyle kaldı, o projeye ortaktım zaten. Vavo kanalları eklenecek 2-3 gün içinde dizi film kısmında içerikler oldukça zengin hale getirildi. 10 bini aşkın film var sadece. Vlc daha sağlıklı olduğu için vlc ile devam ediyoruz.
Hocam D-Smart kanalları var zaten eurosp.. mesela lakin ayrı panel eklemek pek mantıklı değil neredeyse hepsinde aynı kanallar var zatentamamdır hocam sonu anka ya benzemesin vlc ile devam ederiz bişe olmaz tv dizilerini eklesen iyi olur belki 24h olan için de dsmart tivibu filan tarzı 2 panel yaparsan kayıp giden bir uygulama gibi olabilir![]()
İmza kaynaklı uyarı vermiş bir sorun teşkil etmiyor.Bunlar cikiyor