TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Görsellik sadelik tasarım çok başarılı👍

Bugün mor paket için şans verdim ama o kadar çok dondu ki yayın mecbur diğer uygulamaya geçtim. Bilginiz olsun istedim 🙏

Uygulama virüslü arkadaşlar mibox a yükledim ve şuan sürekli reklam çıkıyor.

Uygulamayı ve apk dosyasını sildim. Ama halen reklam çıkıyor.

Şuan ESET antivirüs programı ile virüslü dosyayı bulup sildim.

Herkese merhaba, son paylaşımdan sonra biliyorsunuz ki bir uygulama yapma sistemine gideceğimi söylemiştim. Uzun uğraşlar sonucunda sonunda bitti ve kullanıma açma kararı aldık. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum herkese :)

Neden TVX Pro?
✔️ Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!
✔️ Maç Saati Özel Yayın: 4K çözünürlük ve kesintisiz akış ile izleme keyfi.
✔️ Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay kullanımı ve hızlı erişim imkanı.
✔️ 24 Saat geri sarma destekli DVR yayınlar.

DİPNOT: Dizi ve Film kısmında ki webview sorununu alternatif bir yöntem ile çözdük. Uygulamayı kullanacağınız cihaza google play üzerinden VLC player'ı indirmeniz yeterli olacaktır. Böylelikle altyazıları da istediğiniz gibi renk ve boyut olarak özelleştirebilirsiniz.

📲 İndirme Linki:
Selamlar , dönüyor dönüyor açılmıyor uygulama ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

Üst kategorilerde sağ-sol yaparken nerde olduğu anlaşılmıyor. Hatta orada gezerken listelenmesi için illa tıklamak gerekiyor. Buna gerek yok. Hareket ettikçe liste yenilenmeli.

Gs Maç ında açılmıyodu sonrasında açıldı.sanırım yoğunkuktan

hocam iyi haftalar bu uygulamayı apple dizileri için de klasör yapıp ayrı bir apk olarak basınca açılan şekilde yapmanız mümkün mü gerçi bu hali ile de çalışırsa ve apple ve tv dizilerini de eklerseniz bence çok net dizi film açısından güzel olur

Çok teşekkür ederim çok iyi program sayenizde beyaz futbolu geri sararak izledim 🙂

Üst kategorilerde sağ-sol yaparken nerde olduğu anlaşılmıyor. Hatta orada gezerken listelenmesi için illa tıklamak gerekiyor. Buna gerek yok. Hareket ettikçe liste yenilenmeli.
Hareket gittikçe geçiyor zaten kumanda dan sağ yap ya da sol yap geçer

Konuyu görüntüleyenler

Geri