TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Uygulama virüslü arkadaşlar mibox a yükledim ve şuan sürekli reklam çıkıyor.

Uygulamayı ve apk dosyasını sildim. Ama halen reklam çıkıyor.

Şuan ESET antivirüs programı ile virüslü dosyayı bulup sildim.
Sen reklam apksı kurmuşsun. Uygulama da bir sorun yok reklam da yok. Yanlış APK dosyasını kurup buraya çamur atmana gerek yok.

hocam iyi haftalar bu uygulamayı apple dizileri için de klasör yapıp ayrı bir apk olarak basınca açılan şekilde yapmanız mümkün mü gerçi bu hali ile de çalışırsa ve apple ve tv dizilerini de eklerseniz bence çok net dizi film açısından güzel olur
Apple TV de eklenir hocam yakında.

Reis uygulama süper çıktıgından beri kullanıyorum ama ulusal kanallarda bazem sıkımtı oluyor fox show tv felan haberglobal gidiyor bazen bilgim olsun cmntürkde çok geç açılıyor

Sen reklam apksı kurmuşsun. Uygulama da bir sorun yok reklam da yok. Yanlış APK dosyasını kurup buraya çamur atmana gerek yok.

Sinetech Drive daki bu dosyayı yükledim. Ve sonrasında mi box ta tüm uygulamalarında reklam çıkmaya başladı. Neden çamur atayım ne gibi çıkarım olacak. Ben sonuçta mi box yükledim telefonlarına yükleyecek insanlarda var isteyen yükler istemeyen yüklemez.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-10-19-53-01-085_com.opera.browser-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-10-19-53-01-085_com.opera.browser-edit.jpg
    82.6 KB · Görüntüleme: 26
Sinetech Drive daki bu dosyayı yükledim. Ve sonrasında mi box ta tüm uygulamalarında reklam çıkmaya başladı. Neden çamur atayım ne gibi çıkarım olacak. Ben sonuçta mi box yükledim telefonlarına yükleyecek insanlarda var isteyen yükler istemeyen yüklemez.
Konudaki ilk mesajda indirme bağlantıları farklı. Aynı dosya mı bilmiyorum Drive adresinde yüklü olan ama orada verileni indirmeyi denemiş miydiniz?

Konudaki ilk mesajda indirme bağlantıları farklı. Aynı dosya mı bilmiyorum Drive adresinde yüklü olan ama orada verileni indirmeyi denemiş miydiniz?
Drive dan indirdim çünkü mi box da link kısaltma sitelerine yönlendirince reklamlardan bir türlü indiremedim

Drive dan indirdim çünkü mi box da link kısaltma sitelerine yönlendirince reklamlardan bir türlü indiremedim
Anladım.

İkisini de indirdim şimdi birebir aynı dosyaymış.

Virüs Total kontrolü de yaptım ikisi için sonuçlar %100 temiz gösteriyor. Telefonumda yüklüydü zaten ve sizin mesajınızdan sonra tarama yaptım ve yüklü uygulamada da sorun görünmedi.

Belki de farklı bir şey yüklediğiniz için bahsettiğiniz şeyi yaşamışsınızdır bilemiyorum ama en azından tecrübe ettiğiniz sorunu ben yaşamadım diyebilirim. Kötü deneyim için üzgünüm.

Kolay gelsin 🖐️

Tabii’ler güzel eline emeğine sağlık.

vlc dışında içerden bir çözüm konusunda gelişme var mı?

Selam hayırlı günler tvx pro android TV'ye yükledim çok güzel olmuş ellerine sağlık kumanda uyumlu destekli çalışıyor içeriklerin dahada artması için daha güzel olur teşekkürler kolay gelsin

Merhaba admin bey TVX pro hem Tv'de hemde telefonda dizi olanlar film olanlar player tıklayınca hiçbiri çalışmıyor neden acaba bir kontrol eder misiniz teşekkürler kolay gelsin

@Xbyte hocam nedir son durumlar tv bölümü sanırım yuzde olarak baya kapalı durumda spro filan vlc ile dizi bölümü şimdilik duzeldi bunu içerden çözme durumunuz var mı?

Halktv
Krt
Tgrt
Trt
Haber kanallarında sorun var

Ekli dosyalar

• IMG_7309.jpeg
    IMG_7309.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 8

Drive dan yükledim hiç bir sıkıntı görmedim,
İndirme işlemlerinde 8 kere dikkat etmek gerek,
Belkide siz daha önce başka bir şey yüklediniz ve buna denk geldi bilmiyorum ama Drive dada diğer yerdede sorun yok.

Drive dan yükledim hiç bir sıkıntı görmedim,
İndirme işlemlerinde 8 kere dikkat etmek gerek,
Belkide siz daha önce başka bir şey yüklediniz ve buna denk geldi bilmiyorum ama Drive dada diğer yerdede sorun yok.
Ben bu uygulamayı ilk çıktığımdan bu yana kullanıyorum hiçbir reklamını görmedim ve gönül rahatlığıyla da kullanabiliyorum tavsiye ederim reklam yok ki

Konuyu görüntüleyenler

Geri