TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Note 13 pro cihazıma indirdim uygulamaya girişte atıyor açamıyorum sorun mu var uygulamada

ekiden parmak basma varmış aslında parmak basılsa sorun çözulur
Haha aslında çözümü basit isteseler düzeltirler ama dediğim bi sorun teşkil etmiyor böylede sıkıntısız. :d

Teşekkür ler, dizi ve filmler açılmıyor bende mi sıkıntı var acaba

Haha aslında çözümü basit isteseler düzeltirler ama dediğim bi sorun teşkil etmiyor böylede sıkıntısız. :d
İmza atmamıza rağmen android 14 de veriyor hata yine de eklediğimiz comport dan olabilir

İmza atmamıza rağmen android 14 de veriyor hata yine de eklediğimiz comport dan olabilir
Debug imza atıyorsunuz muhtemelen o yüzden oluyor release imza ile imzalarsaniz sorun düzelir.

Hadi bakalım olur ise makbule geçer
Screenshot 2025 02 14 18 10 02 680 comandroidchrome
Koruma var mı bilmiyorum sadece imza bastım geçtim vt sonucu burada. Dedigim gibi debug key ile imzalama yapıyorsunuz release key ile imza atarsanız bi sıkıntı olmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 4574
Koruma var mı bilmiyorum sadece imza bastım geçtim vt sonucu burada. Dedigim gibi debug key ile imzalama yapıyorsunuz release key ile imza atarsanız bi sıkıntı olmaz.
Hocam aslında release basıyoruz. Virüs Total bizde de temiz çıktı bir kaş defa da, sorun yükleme ekranında uyarı çıkartması. Dm attım size bir bakma şansınız var mı

Hocam uygulama Başlangıç ekranında takılı kalıyor çözümü nedir

1.sayfada verilen link açılınca ulaşılamıyor ifadesi çıkıyor.
Rica etsek, Linki yeniden yazma imkanı varmı

Bu uygulama bitek bendemi calismiyoya TV box kaç oldu yukledim açarken atiyo

Bu uygulama bitek bendemi calismiyoya TV box kaç oldu yukledim açarken atiyo
devsirme apk bu kadar olur milletin apk sina laf eder kendi apksini toplayamz biz ihtiyarlarin bi sozu var gencler bilmez cin olmadan adam carpmak deler buna kimsenin emegini kucuksemeki degerin artsin

Screenshot 20250214 225057

Konuyu görüntüleyenler

Geri