Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ekiden parmak basma varmış aslında parmak basılsa sorun çözulurİmza kaynaklı uyarı vermiş bir sorun teşkil etmiyor.
Haha aslında çözümü basit isteseler düzeltirler ama dediğim bi sorun teşkil etmiyor böylede sıkıntısız. :dekiden parmak basma varmış aslında parmak basılsa sorun çözulur
Vlc player yüklü olması gerekiyor.Teşekkür ler, dizi ve filmler açılmıyor bende mi sıkıntı var acaba
İmza atmamıza rağmen android 14 de veriyor hata yine de eklediğimiz comport dan olabilirHaha aslında çözümü basit isteseler düzeltirler ama dediğim bi sorun teşkil etmiyor böylede sıkıntısız. :d
Debug imza atıyorsunuz muhtemelen o yüzden oluyor release imza ile imzalarsaniz sorun düzelir.İmza atmamıza rağmen android 14 de veriyor hata yine de eklediğimiz comport dan olabilir
Atıyoruz hocam onu da yemiyor.Debug imza atıyorsunuz muhtemelen o yüzden oluyor release imza ile imzalarsaniz sorun düzelir.
Bide ben deneyim hocam haber vereceğim.Atıyoruz hocam onu da yemiyor.
Hadi bakalım olur ise makbule geçerBide ben deneyim hocam haber vereceğim.
parmak basmak en iyisi hep derimEkli dosyayı görüntüle 4574
Koruma var mı bilmiyorum sadece imza bastım geçtim vt sonucu burada. Dedigim gibi debug key ile imzalama yapıyorsunuz release key ile imza atarsanız bi sıkıntı olmaz.
Hocam aslında release basıyoruz. Virüs Total bizde de temiz çıktı bir kaş defa da, sorun yükleme ekranında uyarı çıkartması. Dm attım size bir bakma şansınız var mıEkli dosyayı görüntüle 4574
Koruma var mı bilmiyorum sadece imza bastım geçtim vt sonucu burada. Dedigim gibi debug key ile imzalama yapıyorsunuz release key ile imza atarsanız bi sıkıntı olmaz.
Patron moodla şunuBide ben deneyim hocam haber vereceğim.
Hahaha ben yardımcı olmaya çalışırken siz beni kötü yola sokmaya çalışıyorsunuz..Patron moodla şunu![]()