TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet Olsun. Başınız Sağolsun

Arkadaşlar selam:

Maalesef TFF den dolayı 2 Defa telif yedik ve bunun önüne geçmek ile ilgili bazı sistemler geliştirdik. Sizlere yeni apk dosyasını iletiyorum. Bazı güvenlik engelleri aldığımız için playprot.. güvenli değil hatası verebilir. Diğer ayrıntılara tıklayıp yine de yükle diyerek yükleyebilirsiniz. lakin içerisinde herhangi bir durum yok gerekli incelemeleri yapabilirsiniz isterseniz.

Güncellemede ek olarak dizi ve film içerikleri zenginleştirildi yaklaşık 10bini aşkın içerik var. Dizi ve film içeriklerini cihaza direkt vlc player yükleyerek izleyebilirsiniz.

Keyifli Seyirler..

Neden TVX Pro?
✔️ Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!
✔️ Maç Saati Özel Yayın: 4K çözünürlük ve kesintisiz akış ile izleme keyfi.
✔️ Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay kullanımı ve hızlı erişim imkanı.
✔️ 24 Saat geri sarma destekli DVR yayınlar.

📲 İndirme Linki:
Bende çalışmadı. Hem telefonda denedim. Hem de TV box da de denedim. Çalışmıyor.

Bende çalışmadı. Hem telefonda denedim. Hem de TV box da de denedim. Çalışmıyor.
Muhtemelen uygulamayı sonlandırdılar. 2 aydır ses seda çıkmadı çünkü. Zaten liglerin bitmesine de az kaldı. Bu saatten sonra dönseler bile aynı etkiyi yapamazlar.

Ardroid smart tv de acilmiyor bilmiyorum telefonlar icinmi yapildi ama soylemek istedim.

Bu forum konusu aslında arşivde sayılır. Konuyu açıp yayınları direkt ve daha sonrasında uygulama ile veren kişi bazı sorunlar yaşadığı için devam ettirme imkânı sağlayamadı maalesef.

Bu yüzden buradaki uygulama veya bağlantı adresleri çalışmıyorsa yazmanıza bile gerek yok. Hatrı sayılır bir süredir çalışmıyor çünkü.

UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR. (Geliştiricisi tekrar aktif edene kadar.)

Konuyu görüntüleyenler

Geri