TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Arkadaşlar selam:

Maalesef TFF den dolayı 2 Defa telif yedik ve bunun önüne geçmek ile ilgili bazı sistemler geliştirdik. Sizlere yeni apk dosyasını iletiyorum. Bazı güvenlik engelleri aldığımız için playprot.. güvenli değil hatası verebilir. Diğer ayrıntılara tıklayıp yine de yükle diyerek yükleyebilirsiniz. lakin içerisinde herhangi bir durum yok gerekli incelemeleri yapabilirsiniz isterseniz.

Güncellemede ek olarak dizi ve film içerikleri zenginleştirildi yaklaşık 10bini aşkın içerik var. Dizi ve film içeriklerini cihaza direkt vlc player yükleyerek izleyebilirsiniz.

Keyifli Seyirler..

Neden TVX Pro?
✔️ Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!
✔️ Maç Saati Özel Yayın: 4K çözünürlük ve kesintisiz akış ile izleme keyfi.
✔️ Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay kullanımı ve hızlı erişim imkanı.
✔️ 24 Saat geri sarma destekli DVR yayınlar.

📲 İndirme Linki:
link çalışmıyor

Büyük güncellemeyi geç link bile çalışmıyor.İki gündür konuyu takip edenler yazdığı halde çözümde yok galiba.

devsirme apk bu kadar olur milletin apk sina laf eder kendi apksini toplayamz biz ihtiyarlarin bi sozu var gencler bilmez cin olmadan adam carpmak deler buna kimsenin emegini kucuksemeki degerin artsin

Ekli dosyayı görüntüle 4593
Valla uygulama gayet iyi çalışıyor, sen bir iki yorum görüp bunu yazmışsın :) emin olmamak ile birlikte yazdım zaten oraya okuman ile ilgili bir problem mi var bilmiyorum ama. Sağdan soldan yayın linki bul, kullanıcı sınırı olan iptv ekle, appcreator den uygulama yap sonra gelip laf yap. Ben kimsenin uygulamasını kötülemiyorum haddime de düşmez. Daha önce hangi uygulama daha iyi sorularına da gidip kendiniz bakın benim kimsenin uygulamasını kötülemeye hakkım yok diye bir söylemde bulundum. Ha alınganlık üstündedir orası ayrı konu. Paşam ben sağdan soldan yayın bulup onları gömmüyorum. Kendimiz Stream çıktığımız için telif yiyoruz sürekli bunları aşmaya çalışırken de ugulama da sorun çıkması çok doğal. Sizin emeğinize bir laf yok orta da sen yaparsın yapmazsın orası beni ilgilendirmiyor. Adam o konunun altında neden klasör izni istiyorsun diye soruyor cevap veremiyor yapımcı. Siz boş verin beni kendi işinize bakmaya devam edin.

Bu uygulama bitek bendemi calismiyoya TV box kaç oldu yukledim açarken atiyo
Cihazında root var ise kullanamazsın. Vpn açık ise kullanamazsın. Reklam engelleyici DNS var ise yine kullanmazsın. Ya android sürümünün çok düşük ya da saydıklarımdan biri var.

Cihazında root var ise kullanamazsın. Vpn açık ise kullanamazsın. Reklam engelleyici DNS var ise yine kullanmazsın. Ya android sürümünün çok düşük ya da saydıklarımdan biri var.
hocam ben uygulamanı dun kullandım açıkcası şu kanal durmaları filan biraz sıkıntı ama film dizi bölümü aktif kalsa öteki taraf çok sorun değil tv dizileri de klasör yaparsan eklersen iyi olur bu arada şuanda mac acık değil kolay gelsin

hocam ben uygulamanı dun kullandım açıkcası şu kanal durmaları filan biraz sıkıntı ama film dizi bölümü aktif kalsa öteki taraf çok sorun değil tv dizileri de klasör yaparsan eklersen iyi olur bu arada şuanda mac acık değil kolay gelsin
Hocam o sorunu da yaşan bir sen varsın. Çoğu maç sonrası teşekkür mesajı alıyorum sorunsuz izledik diye. Mor paket hariç geri kalanlar da platform orjinal yayınları zaten.

Hocam o sorunu da yaşan bir sen varsın. Çoğu maç sonrası teşekkür mesajı alıyorum sorunsuz izledik diye. Mor paket hariç geri kalanlar da platform orjinal yayınları zaten.
yani denk gelmiş olabilir sorun değil zaten o kısım benim için öteki taraf dedigim olsa iyi tv dizileri de eklemen mumkun mü_

Geri