TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

E

Hayır sizin paylastığınızı değil express Vpn di sadece
Anladım. Benim bağlantısını verdiğim full sürüm. Kısıtlı kullanım değil ama söylediğim gibi telefonda sorun olmasa da bulmak ve kullanmak adına box cihazlarda Projectivy Launcher gibi bir başlatıcı olmalı ana ekrandan ulaşmak için ya da sadece kullanılacağı zamanlarda uygulamalar/sistem uygulamaları altından bulup açılmalı.

Anladım. Benim bağlantısını verdiğim full sürüm. Kısıtlı kullanım değil ama söylediğim gibi telefonda sorun olmasa da bulmak ve kullanmak adına box cihazlarda Projectivy Launcher gibi bir başlatıcı olmalı ana ekrandan ulaşmak için ya da sadece kullanılacağı zamanlarda uygulamalar/sistem uygulamaları altından bulup açılmalı.
Bende projecvy launcher yüklü

SLM Öncelikle Yapanlarin Ellerine Saglik,
bu Eklenti Anka TV den Sonra en Begendigim Oldu
Hemen Hemen Bütün Kanallar 24 Saat Yayinli bu cok Güzel Umarim Sürekli Olur.
bu Arada Belgesel Bölümünde en cok Baktigim Kanallardan biri Olan Viasat Explore Calismiyor, bu Kanalinda 24 Saatlik Olanini Eklerseniz Size Minnettar Olurum.
Tekrar cok Tesekkürler..

Son düzenleme:
SLM Öncelikle Yapanlarin Ellerine Saglik,
bu Eklenti Anka TV den Sonra en Begendigim Oldu
Hemen Hemen Bütün Kanallar 24 Saat Yayinli bu cok Güzel Umarim Sürekli Olur.
bu Arada Belgesel Bölümünde en cok Baktigim Kanallardan biri Olan Viasat Explore Calismiyor, bu Kanalinda 24 Saatlik Olanini Eklerseniz Size Minnettar Olurum.
Tekrar cok Tesekkürler..
Ekleriz hocam sorun değil, ankatv nin açılış ekranında yazan isimlerden biri de benim zaten dikkatli bakarsanız :)

Arkadaşlar selam:

Maalesef TFF den dolayı 2 Defa telif yedik ve bunun önüne geçmek ile ilgili bazı sistemler geliştirdik. Sizlere yeni apk dosyasını iletiyorum. Bazı güvenlik engelleri aldığımız için playprot.. güvenli değil hatası verebilir. Diğer ayrıntılara tıklayıp yine de yükle diyerek yükleyebilirsiniz. lakin içerisinde herhangi bir durum yok gerekli incelemeleri yapabilirsiniz isterseniz.

Güncellemede ek olarak dizi ve film içerikleri zenginleştirildi yaklaşık 10bini aşkın içerik var. Dizi ve film içeriklerini cihaza direkt vlc player yükleyerek izleyebilirsiniz.

Keyifli Seyirler..

Neden TVX Pro?
✔️ Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!
✔️ Maç Saati Özel Yayın: 4K çözünürlük ve kesintisiz akış ile izleme keyfi.
✔️ Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay kullanımı ve hızlı erişim imkanı.
✔️ 24 Saat geri sarma destekli DVR yayınlar.

📲 İndirme Linki:
Hocam verdiğiniz bu link ESET tarafından uyarı veriyor "virüs bulundu"diyor 🤔

Tv box da izliyordum guncellemeden sonra uygulamayı acmıyor kapanıyor eskiyi kaldırıp denedim olmadı

TVX Sportz 4K kanalında bende ses çıkmıyor codec sorunu mu diğer kanallarda ses çıkıyor.

7/24 ücretli platformlardaki dizilerin yayınları eklenebilir

Konuyu görüntüleyenler

Geri