Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eklendi Keyifli seyirler..Teşekkür ederim emeğiniz için, cartoonito ekler misiniz?
TRT 4Kyı cihazınız desteklemiyordur trt1 i şuan seksenleri izliyorum beyaz tv de açık ve ses geliyorTrt1 ve beyaz tv de ses gelmedi. Trt4k açılmadı
reis eline emegine saglik senin listeyi pars tv iptv apk ya ekledim bilgin olsunTRT 4Kyı cihazınız desteklemiyordur trt1 i şuan seksenleri izliyorum beyaz tv de açık ve ses geliyor
Uygulamaya Ekleyeceksen Logomuzu göstermen gerek kanalların baş tarafına (yayınların bize ait olduğu belli olsun) Şuanlık Sıkıntı Olmaz Ama Maç Zamanları Kendi Logomuzu Koyup Mor Kanalların Yayınlarını Vereceğiz Haberin Olsun dolayısıyla çok domain değişicek. (Ayrıca farkediyorum görünüyor eklediğin IP adresin şuanlık bişey yapmicam uygulamasına ekleyenlere)reis eline emegine saglik senin listeyi pars tv iptv apk ya ekledim bilgin olsun![]()
logo gostermiyom sen linkte ne verdiysen o reis ben sadece linki ekliyom senden ne gelirse oUygulamaya Ekleyeceksen Logomuzu göstermen gerek kanalların baş tarafına (yayınların bize ait olduğu belli olsun) Şuanlık Sıkıntı Olmaz Ama Maç Zamanları Kendi Logomuzu Koyup Mor Kanalların Yayınlarını Vereceğiz Haberin Olsun dolayısıyla çok domain değişicek. (Ayrıca farkediyorum görünüyor eklediğin IP adresin şuanlık bişey yapmicam uygulamasına ekleyenlere)
Okey ozaman keyifli seyirler dilerim uygulamayı kullananlaralogo gostermiyom sen linkte ne verdiysen o reis ben sadece linki ekliyom senden ne gelirse o
Şu an sıkıntı yok kardeşim, eline sağlık.Kaynaklarla oynama yapmıştım ondan dolayı olabilir şimdi eski kaynaklara geçiş yaptım sorun yoktur umarım
Eline emeğine sağlık çok güzel ve akıcı çalışıyor.Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.
İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..
EPG KURMAK İSTİYOSANIZ;
EPG:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
M3U:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Eline Saglik HocamBAZI SPOR KANALLARINI BAKIMA ALDIM AÇARIM YARINA KADAR![]()
Herhangi bir sorun yok biz izliyoruz hocam tv8i trt haber zaten raw kaynak.tv8 , trt haber ve bi kaçı çalışmıyor
reis dm ne baktinmiHerhangi bir sorun yok biz izliyoruz hocam tv8i trt haber zaten raw kaynak.