Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tabii çocuk kanalını ekleme şansın var mi çizgi film kanalları bölümüne
TVX+ Çocuk kategorisine raw olarak eklendi. İyi seyirlerTabii çocuk domates TV haricinde hiç bir yerde yok enteresan![]()
Çünkü tabii'nin korumasız m3u8 olarak link vermediği tek kanal o şuan, lisanslı mpd olarak sunuyor. Bu da uygulamalara lisans url'si tanıtılarak açılabiliyor, m3u'ya dönüştürmekten çok daha kolay.Tabii çocuk domates TV haricinde hiç bir yerde yok enteresan![]()
Tomates tv de var tek tabii çocuk kanalı galiba bu tomates tv ye nasıl ekleme yapmışlar ki ilginçTVX+ Çocuk kategorisine raw olarak eklendi. İyi seyirler![]()
uygulamasına ekleyenler playere lisans url'si ile birlikte eklediği için çalıştırabiliyorlar bizde öyle bi şans yok maalesef …Tomates tv de var tek tabii çocuk kanalı galiba bu tomates tv ye nasıl ekleme yapmışlar ki ilginç
Bizde de var hocam kendimiz çıkıyoruzTomates tv de var tek tabii çocuk kanalı galiba bu tomates tv ye nasıl ekleme yapmışlar ki ilginç
TLC eklendi Fakat Animaux Kanalını Türkçe Kaynak Bulamadım Maalesef O Eklenmedi.Belgesel kanalları içine Tlc ve Animaux kanallarını da ekleyebilir misiniz?
Çok teşekkür ederim.
Elinize sağlık
O kanalı bir süre kapatma kararı aldık çoğu kişi açamıyor yüksek bitrate yüzünden FHD Kalitesinde verebilirizUstam trt 4k ya bir el atar mısınız
seslerde bi sıkıntı yokTv360 ve birkaç kanalda ses yok?
Ustam TJK lar yüklenmemiş bilginiz olsun tekrar kolaylıklar sizeseslerde bi sıkıntı yok
Spor kısmının son kanalları tjk 1-2 var nasıl yüklenmemiş oluyor?Ustam TJK lar yüklenmemiş bilginiz olsun tekrar kolaylıklar size
Kaynaklarla oynama yapmıştım ondan dolayı olabilir şimdi eski kaynaklara geçiş yaptım sorun yoktur umarımTV 8 yayınını düzeltme şansımız var mı? 50 mbit hızım var ama bir süre oynatıyor sonra ekran kararıyor sonra tekrar geliyor. Bu döngüde devam ediyor. Daha stabil bir yayın verirseniz iyi olur. Teşekkürler...
Olur hocamO kanalı bir süre kapatma kararı aldık çoğu kişi açamıyor yüksek bitrate yüzünden FHD Kalitesinde verebiliriz
Bitrate düşürdüm yeniden aktifOlur hocam