Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

Sunucuda açık televizyon da açık hiçbir sorun yok sende mi sorun var nerde fırça atmışım söyle ? Ha ayrıca chrome playerde yayınlar tabi açılmaz
Vlc playerdeki hataları görmüyorsan gözlerde problem vardır ne diyim.

Ayrıca yayınları düzelttikten sonra açılıyor iması vermen çok çocukça olmuş o an neyse onu yazdım sonuç olarak.

Ayrıca yayınları düzelttikten sonra açılıyor iması vermen çok çocukça olmuş o an neyse onu yazdım sonuç olarak.
Yayınlara 24 saatten beri bakmıyorum bile çok saçma konuşuyorsun kullanamıyorsan izlemiyosan çık git başka listeler açılır.

Yayınlara 24 saatten beri bakmıyorum bile çok saçma konuşuyorsun kullanamıyorsan izlemiyosan çık git başka listeler açılır.
Yayının çalışmıyor diyorum konuyla alakasız cevaplar veriyorsun sende haklısın ne diyim xui ekledim yayın gidince sinirleniyorlar o yüzden bende sana şey yaptım kusura bakma

Yayının çalışmıyor diyorum konuyla alakasız cevaplar veriyorsun sende haklısın ne diyim xui ekledim yayın gidince sinirleniyorlar o yüzden bende sana şey yaptım kusura bakma
Ben burda millet faydalansın diye içerik çıkarıyorum emek veriyorum sen xui paneline mi ekliyosun yayınlarımı ileride koruma getiricem ekleyemiceksin illa böyle mi yapalım koruma mı gerekiyor anlamıyorum neyse şuanlık keyfini çıkarın lig başlayınca yayınları teker teker kapaycağım şifreleemeli ekleyeceğim eğer paneline sızmamı da istemiyosan bence kaldır yayınlarımı çünkü sunucu adresin , sunucuyu nerden aldığın görünüyo dostum kaldır ki yayınlarına değişik şeyler koymayayım .

Geri