zqqm
Üye
- Konular
- 0
Kaynak yayınları internet ortamına düştü. @betconnect
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Vlc playerdeki hataları görmüyorsan gözlerde problem vardır ne diyim.Sunucuda açık televizyon da açık hiçbir sorun yok sende mi sorun var nerde fırça atmışım söyle ? Ha ayrıca chrome playerde yayınlar tabi açılmaz
Yayınlara 24 saatten beri bakmıyorum bile çok saçma konuşuyorsun kullanamıyorsan izlemiyosan çık git başka listeler açılır.Ayrıca yayınları düzelttikten sonra açılıyor iması vermen çok çocukça olmuş o an neyse onu yazdım sonuç olarak.
Şuanlık izlesinler bakalım ilerde token+domain değişicek ne yaptıklarını görebiliyorumKaynak yayınları internet ortamına düştü. @betconnect
EvetKanal listesinde bilgilendirici içeriği sunan sarışın karı yapay zeka mı![]()
Yayının çalışmıyor diyorum konuyla alakasız cevaplar veriyorsun sende haklısın ne diyim xui ekledim yayın gidince sinirleniyorlar o yüzden bende sana şey yaptım kusura bakmaYayınlara 24 saatten beri bakmıyorum bile çok saçma konuşuyorsun kullanamıyorsan izlemiyosan çık git başka listeler açılır.
Ustam özele bakarmısınŞuanlık izlesinler bakalım ilerde token+domain değişicek ne yaptıklarını görebiliyorum
Yapay zeka teknolojisi burada da kendisini göstermiş. İçerik sahibi "Beni Oku" diye bilgilendirme amaçlı yazı paylaşımı yapardı, şimdi bu işe de yapay zeka el atmış.
Ben burda millet faydalansın diye içerik çıkarıyorum emek veriyorum sen xui paneline mi ekliyosun yayınlarımı ileride koruma getiricem ekleyemiceksin illa böyle mi yapalım koruma mı gerekiyor anlamıyorum neyse şuanlık keyfini çıkarın lig başlayınca yayınları teker teker kapaycağım şifreleemeli ekleyeceğim eğer paneline sızmamı da istemiyosan bence kaldır yayınlarımı çünkü sunucu adresin , sunucuyu nerden aldığın görünüyo dostum kaldır ki yayınlarına değişik şeyler koymayayım .Yayının çalışmıyor diyorum konuyla alakasız cevaplar veriyorsun sende haklısın ne diyim xui ekledim yayın gidince sinirleniyorlar o yüzden bende sana şey yaptım kusura bakma