Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Herhangi bir sorun yok biz izliyoruz hocam tv8i trt haber zaten raw kaynak.tv8 , trt haber ve bi kaçı çalışmıyor
reis dm ne baktinmiHerhangi bir sorun yok biz izliyoruz hocam tv8i trt haber zaten raw kaynak.
Sana geri dönüş yapacağım ama şuan biraz işim var 5-6 dkya yazarımreis dm ne baktinmi
çalışmıyor diye fırça yiyoruz resmen çalışmıyor arkadaşım yalan mı söylücez.Herhangi bir sorun yok biz izliyoruz hocam tv8i trt haber zaten raw kaynak.
motogp kanallarını bulabilirsen çok güzel olurBAZI SPOR KANALLARINI BAKIMA ALDIM AÇARIM YARINA KADAR![]()
Bence beIN filan bulaşma.BAZI SPOR KANALLARINI BAKIMA ALDIM AÇARIM YARINA KADAR![]()
Hocam size özelden soru sorabilir miyim müsait olduğunuz zaman daBAZI SPOR KANALLARINI BAKIMA ALDIM AÇARIM YARINA KADAR![]()
"Fırça yiyoruz" demenize sebep olacak bir mesaj göremedim açıkçası. Yalan söylediğinizi ima eden bir mesaj da göremedim.çalışmıyor diye fırça yiyoruz resmen çalışmıyor arkadaşım yalan mı söylücez.
İNANMIYORSUN DİYE RESİM KANIT ATIYORUM DAHA NAPABİLİRİM ???????
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sunucuda açık televizyon da açık hiçbir sorun yok sende mi sorun var nerde fırça atmışım söyle ? Ha ayrıca chrome playerde yayınlar tabi açılmazçalışmıyor diye fırça yiyoruz resmen çalışmıyor arkadaşım yalan mı söylücez.
İNANMIYORSUN DİYE RESİM KANIT ATIYORUM DAHA NAPABİLİRİM ???????
Ekli dosyayı görüntüle 9651
Açılmıyor diyen ben değilim ki zaten, yanlış mesajı alıntılamışsınız.Açılıyor bende
Ahahaha biz bu piyasaya yeni gelmedik kral telif yesek ne yazarBence beIN filan bulaşma.
Telif yersin , sonra bütün kanalarını kaybederiz.
Pardon rahatız ettim düzeltimAçılmıyor diyen ben değilim ki zaten, yanlış mesajı alıntılamışsınız.
OlurHocam size özelden soru sorabilir miyim müsait olduğunuz zaman da
Şunu bilelim kimseyi 100 de yüz memnun edemezsiniz ben şahsen kim ne yaparsa yapsın en azından uğraşmış yapıyor yani ama herkes böyle değilstabil çalışan bir listemiz var, daha ne olsun.lütfen betconnect üstadı küstürmeyin.