Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

TV 8 yayınını düzeltme şansımız var mı? 50 mbit hızım var ama bir süre oynatıyor sonra ekran kararıyor sonra tekrar geliyor. Bu döngüde devam ediyor. Daha stabil bir yayın verirseniz iyi olur. Teşekkürler...
Kaynaklarla oynama yapmıştım ondan dolayı olabilir şimdi eski kaynaklara geçiş yaptım sorun yoktur umarım

Çocuk Kanalları Bölümüne Keloğlan TV , Keloğlan 2 TV kanalları eklendi. Keyifli seyirler…

Teşekkür ederim emeğiniz için, cartoonito ekler misiniz?

TRT 4Kyı cihazınız desteklemiyordur trt1 i şuan seksenleri izliyorum beyaz tv de açık ve ses geliyor
reis eline emegine saglik senin listeyi pars tv iptv apk ya ekledim bilgin olsun 👍👍👍👍

Neden bilgilendirdim biliyormusun reis burdaki bir arkadasda izin vermisti önce sonra ekrana milletin ailesine kufur yazmisti onun icin haber ediyom istemezsen mesaj at ve burdan yaz ise basladim apk yi fazla konturol edemiyom ayni seyleri millet tekrar yasasin istemiyom

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250624-154832.png
    Screenshot_20250624-154832.png
    112 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
reis eline emegine saglik senin listeyi pars tv iptv apk ya ekledim bilgin olsun 👍👍👍👍
Uygulamaya Ekleyeceksen Logomuzu göstermen gerek kanalların baş tarafına (yayınların bize ait olduğu belli olsun) Şuanlık Sıkıntı Olmaz Ama Maç Zamanları Kendi Logomuzu Koyup Mor Kanalların Yayınlarını Vereceğiz Haberin Olsun dolayısıyla çok domain değişicek. (Ayrıca farkediyorum görünüyor eklediğin IP adresin şuanlık bişey yapmicam uygulamasına ekleyenlere)

Uygulamaya Ekleyeceksen Logomuzu göstermen gerek kanalların baş tarafına (yayınların bize ait olduğu belli olsun) Şuanlık Sıkıntı Olmaz Ama Maç Zamanları Kendi Logomuzu Koyup Mor Kanalların Yayınlarını Vereceğiz Haberin Olsun dolayısıyla çok domain değişicek. (Ayrıca farkediyorum görünüyor eklediğin IP adresin şuanlık bişey yapmicam uygulamasına ekleyenlere)
logo gostermiyom sen linkte ne verdiysen o reis ben sadece linki ekliyom senden ne gelirse o

Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.

İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…

Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..

EPG KURMAK İSTİYOSANIZ;

EPG:

M3U:

Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Eline emeğine sağlık çok güzel ve akıcı çalışıyor.

Simdi tekrar baktım ses sorunu m3u iptv programinda oluyor. Televizo ile ott playerda yok.

Üstat trt4k yine bozulmuş bilgin olsun

Geri