İllegalin illegal paylaşımını yapıyorduk. Ve biz bundan para kazanmıyorduk. Yani bu hikayede en masum olan bizdik.E hocam sen niye başkasının parayla sattığını illegal olarak alıp satıp ekmek yiyosun diye sormazlar mı adama.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İllegalin illegal paylaşımını yapıyorduk. Ve biz bundan para kazanmıyorduk. Yani bu hikayede en masum olan bizdik.E hocam sen niye başkasının parayla sattığını illegal olarak alıp satıp ekmek yiyosun diye sormazlar mı adama.![]()
Hocam bir kaç konum gitmiş yav ona mı yanayım yoksa geliştirdiğim programlar bari duruyo ona mı sevinsem bilemedim.İllegalin illegal paylaşımını yapıyorduk. Ve biz bundan para kazanmıyorduk. Yani bu hikayede en masum olan bizdik.
Programlar duruyorsa buna sevinmelisin bence. Diğer paylaşımlar tekrar yapılabilir. Tabii bir çözüm bulunursa.Hocam bir kaç konum gitmiş yav ona mı yanayım yoksa geliştirdiğim programlar bari duruyo ona mı sevinsem bilemedim.![]()
Kapatılan kategori altında paylaşmış olduğum listeler ve modlu uygulamalar mevcuttu onun harici kendi geliştirdiklerim uygulama geliştirme kategorisi altındaydı onlar duruyor ama diğerleri gitti.Programlar duruyorsa buna sevinmelisin bence. Diğer paylaşımlar tekrar yapılabilir. Tabii bir çözüm bulunursa.
Bende öyle düşünüyorum muhtemelen bir yedek vs vardır ya da dediğiniz gibi erişime kapanmıştır.Paylaşımlar silinmemiştir, sadece kategoriye erişimin kapatıldığını düşünüyorum.
Zamanla sorun yaratmayacağı düşünülen konuları tekrar aktif ederler.
Benim de söylediğim yöntem bu hatta bu yöntem ile devam eden 2 forum biliyorum. Sadece 20 mesaj atmış üyelerin girebildiği Google'de indexlenmeyen yine açık açık herseyin söylenmediği belli kuralların olduğu Vip katagorisi açılırsa ve orda paylaşım yapanlar dikkatli olursa bu yaşananlar yaşanmaz.Galiba en mantıklı sistem ayrı bir kategori gibi duruyor vip sistemi gibi düşünüyorum ücretsiz ama belli şartları yerine getiren üyelere o alana erişim izni verilsin onun harici herkese kapalı kalsın aklına başka fikir gelen varsa da buraya yazsın ki hep beraber buna bir çözüm arayalım.
yeni telegrami buraya atabilirmisin tesekkurBenimki bile kapandıTelegram yenisini kurdum kolay kapaması
Bende öyle düşünüyorum muhtemelen bir yedek vs vardır ya da dediğiniz gibi erişime kapanmıştır.
Sen şaka mı yapıyorsun arkadaşım ben ne ak diyorum sen kızılMilletin sabah kalkıp işe gitmesi ne alaka konuyu saptırma haklı çıkmak için veya ilgi çekmek için biz ne konuşuyoruz sen ne diyorsun işe gidiyorsan burda ne işin var o zaman işin bitince gir foruma
Yurtdışı sunucusu için ufak bir önerim var , mesela Dubai meselaBazı arkadaşlarımızın VIP bölümü oluşturalım düşüncesine katılıyorum VIP bölümünün insanları çok fazla zorlamayacak miktarda ücretli olması taraftarıyım, böylelikle foruma azda olsa maddi katkı elde edilip,forumun uzun ömürlü olması sağlanır.
Ücretli VIP bölümününe belli kriterleri karşılayan (sadece istediği bir şeye ulaşıp bir daha foruma uğramayan kişiler hariç) çok fazla zorlamadan örnek olarak olarak söylüyorum 5 beğeni , 2 mesaj vs ... gibi şartları yerine getiren kişiler kabul edilebilir
Aynı zamanda sitenin yurtdışı bir sunucuya taşınması çözüm olabilir.
Durduk yere cevap veren sensin sen milletin avukatı mısın Yok millet işe gidiyormuş yok çişe gidiyormuş sana ne kardeşim konuyu nerden nere getiriyorsunSen şaka mı yapıyorsun arkadaşım ben ne ak diyorum sen kızıl
İnsanlar keyfinden mi kaçak izliyor insanlar para yetiştiremiyor sana ne desem anlatsam boş