Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Galiba en mantıklı sistem ayrı bir kategori gibi duruyor vip sistemi gibi düşünüyorum ücretsiz ama belli şartları yerine getiren üyelere o alana erişim izni verilsin onun harici herkese kapalı kalsın aklına başka fikir gelen varsa da buraya yazsın ki hep beraber buna bir çözüm arayalım.

Galiba en mantıklı sistem ayrı bir kategori gibi duruyor vip sistemi gibi düşünüyorum ücretsiz ama belli şartları yerine getiren üyelere o alana erişim izni verilsin onun harici herkese kapalı kalsın aklına başka fikir gelen varsa da buraya yazsın ki hep beraber buna bir çözüm arayalım.
bence de belli bir süre aktiflik filan bunlara göre ilerlemeli bazı konulara erişim

Arkadaşlar selamlar,

Yapılan bir şikayet sonucunda yayıncı kuruluş tarafından DMCA uyarısı gelmiş ve bu uyarıya istinaden çeşitli kategoriler ve o kategorilerdeki tüm konular ikinci bir duyuruya kadar kaldırılmıştır. Diğer kategoriler açıktır.

Herkese iyi forumlar dilerim.
Avcı ne kadar yol bilse tilki o kadar in bilirmiş.

Bazi insanlari anlamak gerçekten çok güç. İnsanlar burada sadece m3u değil , kod yazmayı da öğreniyordu. En azından kendi adıma konuşabilirim, gerçekten çok saçma yani. Herhalde tek millet biziz birbirimize köstek olan daha çok

Bazi insanlari anlamak gerçekten çok güç. İnsanlar burada sadece m3u değil , kod yazmayı da öğreniyordu. En azından kendi adıma konuşabilirim, gerçekten çok saçma yani. Herhalde tek millet biziz birbirimize köstek olan daha çok
Biz millet olarak gerçekten garip bir milletiz kötü zamanda kenetleniriz ama onun harici kim kimi yerse şeklinde ilerleriz.

Şuanlık tüm uygulama yapımcıları vs bir başlıkta telegram kanallarının adreslerini,web site adreslerini paylaşabilirler,mail grupları oluşturulabilir.

Öncelikle hepimize çok geçmiş olsun. İyi ki dandik ligleri ve dandik maçları başladı. Sanıyorlar ki herkes onları takip ediyor. Birgün olsun merak edipte bakmadım ne yapıyorlar diye. Çünkü aşağı yukarı tahmin edebiliyorum küfür kavga ve futbol olmayan top oyunu. Başı belli sonu belli. İyi ki Premier Lig var. Tekrardan geçmiş olsun.

Bu fikir güzel ama bir sorun var aramıza yeni gelen biri paylaşım yapmak veya kendi uygulaması için konu açmak isterse ne olacak?

Bu fikir güzel ama bir sorun var aramıza yeni gelen biri paylaşım yapmak veya kendi uygulaması için konu açmak isterse ne olacak?
Yönetimle iletişime geçerlerse müsade verilecektir

Bence olabilirse bu iyi bir fikir. Burada bir çözüm olmazsa başka başka bir yere taşınacak değilim. Paylaşım yapmam olur biter.

Bence olabilirse bu iyi bir fikir. Burada bir çözüm olmazsa başka başka bir yere taşınacak değilim. Paylaşım yapmam olur biter.
Benimde kullandığım tek site burası bir çok yerde üyeliğim var ama bura harici ne paylaşımım var ne de başka bir şey.

Geri