Devrem
Paylaşımcı
- Konular
- 36
EvetMalum yollarla aşmak mümkün. Şahsen Discord yasağı beni etkilemedi oradaki arkadaşlarla görüşmeye devam ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
EvetMalum yollarla aşmak mümkün. Şahsen Discord yasağı beni etkilemedi oradaki arkadaşlarla görüşmeye devam ediyorum.
bence de belli bir süre aktiflik filan bunlara göre ilerlemeli bazı konulara erişimGaliba en mantıklı sistem ayrı bir kategori gibi duruyor vip sistemi gibi düşünüyorum ücretsiz ama belli şartları yerine getiren üyelere o alana erişim izni verilsin onun harici herkese kapalı kalsın aklına başka fikir gelen varsa da buraya yazsın ki hep beraber buna bir çözüm arayalım.
Avcı ne kadar yol bilse tilki o kadar in bilirmiş.Arkadaşlar selamlar,
Yapılan bir şikayet sonucunda yayıncı kuruluş tarafından DMCA uyarısı gelmiş ve bu uyarıya istinaden çeşitli kategoriler ve o kategorilerdeki tüm konular ikinci bir duyuruya kadar kaldırılmıştır. Diğer kategoriler açıktır.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Avcı ne kadar yol bilse tilki o kadar in bilirmiş. bir çaresi bulunur
Biz millet olarak gerçekten garip bir milletiz kötü zamanda kenetleniriz ama onun harici kim kimi yerse şeklinde ilerleriz.Bazi insanlari anlamak gerçekten çok güç. İnsanlar burada sadece m3u değil , kod yazmayı da öğreniyordu. En azından kendi adıma konuşabilirim, gerçekten çok saçma yani. Herhalde tek millet biziz birbirimize köstek olan daha çok
Daha önce ismini hiç duymadığım ''tüketici'' dostlarımız özelden alternatif site önerisinde bulunmamı istiyorlar, engelliyorum, engellerim. Buradan bildirmiş olalım.
AdamsınDaha önce ismini hiç duymadığım ''tüketici'' dostlarımız özelden alternatif site önerisinde bulunmamı istiyorlar engelliyorum, engellerim. Buradan bildirmiş olalım.
Bu fikir güzel ama bir sorun var aramıza yeni gelen biri paylaşım yapmak veya kendi uygulaması için konu açmak isterse ne olacak?Galiba en mantıklı sistem ayrı bir kategori gibi duruyor vip sistemi gibi düşünüyorum ücretsiz ama belli şartları yerine getiren üyelere o alana erişim izni verilsin onun harici herkese kapalı kalsın aklına başka fikir gelen varsa da buraya yazsın ki hep beraber buna bir çözüm arayalım.
Yönetimle iletişime geçerlerse müsade verilecektirBu fikir güzel ama bir sorun var aramıza yeni gelen biri paylaşım yapmak veya kendi uygulaması için konu açmak isterse ne olacak?
Bence olabilirse bu iyi bir fikir. Burada bir çözüm olmazsa başka başka bir yere taşınacak değilim. Paylaşım yapmam olur biter.Galiba en mantıklı sistem ayrı bir kategori gibi duruyor vip sistemi gibi düşünüyorum ücretsiz ama belli şartları yerine getiren üyelere o alana erişim izni verilsin onun harici herkese kapalı kalsın aklına başka fikir gelen varsa da buraya yazsın ki hep beraber buna bir çözüm arayalım.
Benimde kullandığım tek site burası bir çok yerde üyeliğim var ama bura harici ne paylaşımım var ne de başka bir şey.Bence olabilirse bu iyi bir fikir. Burada bir çözüm olmazsa başka başka bir yere taşınacak değilim. Paylaşım yapmam olur biter.