Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Öncelikle hepimize geçmiş olsun. Bu tarz şikayetleri paralı ip tv satanların yaptığını düşünüyorum. Ayrıca bu tarz adamlar eminim ki forumda çok fazla vardır. Adamlar benim boş github hesabını bile şikayet etmişler, gerçekten ilginç milletiz vesselam.

bir telegram veya başka adres varsa bana da iletir misiniz? en kısa sürede çözüm bulunacağını düşünüyorum...herkese selamlar

Uzulmenize hiç gerek yok. Avcı ne kadar iz bilirse ayı da o kadar yol bilir. Bu ülkede önce gençleri bitiren kumar, sentetik uyuşturucular başta olmak üzere silsilesi, insanları para uğruna türlü rezilliğe sürükleyen tiktok belasının önünü kessinler de sıra buna gelsin... (ki asla bu konuda da önüne geçilemez) bu şekilde kendilerini bir nebze avuturlar ancak... En son çare siteyi erişime kapatırlar da vpn ile yine erşceğimizi de bilirler. Yapılan etki daha büyük tepki inadına olacaktır. Gülün geçin ve sıkmayın canınızı canlar.

Arkadaşlar selamlar,

Yapılan bir şikayet sonucunda yayıncı kuruluş tarafından DMCA uyarısı gelmiş ve bu uyarıya istinaden çeşitli kategoriler ve o kategorilerdeki tüm konular ikinci bir duyuruya kadar kaldırılmıştır. Diğer kategoriler açıktır.

Herkese iyi forumlar dilerim.
Öncelikle bilgilerini becerilerini hiçbir beklentisi olmadan bizlerle paylaşan arkadaslarımız adına çok üzüldüm,ayrıca bizlerin bu bilgilerden deneyimlerden mahrum bırakılmamıza sebep olan kişiler için çok kızgınım ,hepimize geçmiş olsun.
Ben ve benim gibi birçok arkadaş yıllarca reciverlere yazılım attığımız çatılarda Hotbird ve Astra uydusuna
çanak ayarlamak için çatılarda kedi gibi gezdiğimiz günlerden günümüze ulaştık teknoloji çok gelişti ve bizlerin bu çağa ayak uydurmamız geri kalmamız gerekiyordu.Ben Sinetech forum sayesinde kod yazmaya heves ettim yavaşta olsa öğrenmeye başladım ne olursa olsun bu tür darbeler bizi yıldirmamalı yolumuza devam etmeliyiz .
Benim düşüncem yurt dışı sunucu fiyatları ne kadardır bilmiyorum fiyatları uygunsa yurt dışı bir sunucu ile devam edebiliriz siteye sadece vpn ile bağlanırız buda forumdaki arkadaşlara sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

Hepimize geçmiş olsun.Çözüm konusunda bir yol bulunursa banada dm iletirmisiniz?

Benim tek kullandığım Forum burası buradaki insanlar hem bana yardımcı oluyor idi hem bende onlara
bakalım şimdi ne olacak

güvenlik amacıyla Dropbox dan listemi yarın kaldıracağım herkesin bilgisine

Yarın birgün birşeyler değişir ise listemi tekrardan buraya atarım
Listemi birazdan kaldıracağım şimdiye kadar kullanan ve beni destekleyen herkese teşekkür ederim daha güzel günlerde tekrar dönmek dileğiyle 💛💙

Herkese geçmiş olsun anlamadığım işler öneride bulanamayacağım bu kadar kaliteli insanı bir araya getiren forumdu umarım başka bir devam etme imkanı bulunur şerefli insanların şikayet ile uğraşmaya zamanları yoktur. Güzel olan iyi değildir İyi güzeldir

Grubun uyarı alıp bazı içerikleri kaldırması sonrası yaşanan kafa karışıklığı son derece doğal. Elbet burası olmasa da farklı bir mecrada bir araya gelip iletişimi sürdürebiliriz. Bu süreçte ‘Gruba şimdi ne olacak?’ sorusunu sormak yerine, ‘Acaba elimizden ne gelir, grubu tekrar nasıl aktif hâle getirebiliriz?’ sorusunu sormak bence daha doğru olur, arkadaşlar.

Öncelikle hepimize geçmiş olsun. Bu tarz şikayetleri paralı ip tv satanların yaptığını düşünüyorum. Ayrıca bu tarz adamlar eminim ki forumda çok fazla vardır. Adamlar benim boş github hesabını bile şikayet etmişler, gerçekten ilginç milletiz vesselam.
Selam hocam ıptv satıcısı değilim onu baştan söyleyeyim fakat bende ıptv satsam panelimin DNS si patlasa sağda solda paylaşılsa açık söylüyorum bende şikayet ederim ve daha da ileri gideyim herkes şikayet eder çünkü sonuçta adam bişey satıyor başkası neden sahip olsun ki bedavadan benim malıma

Selam hocam ıptv satıcısı değilim onu baştan söyleyeyim fakat bende ıptv satsam panelimin DNS si patlasa sağda solda paylaşılsa açık söylüyorum bende şikayet ederim ve daha da ileri gideyim herkes şikayet eder çünkü sonuçta adam bişey satıyor başkası neden sahip olsun ki bedavadan benim malıma
E hocam sen niye başkasının parayla sattığını illegal olarak alıp satıp ekmek yiyosun diye sormazlar mı adama. :)

Galiba en mantıklı sistem ayrı bir kategori gibi duruyor vip sistemi gibi düşünüyorum ücretsiz ama belli şartları yerine getiren üyelere o alana erişim izni verilsin onun harici herkese kapalı kalsın aklına başka fikir gelen varsa da buraya yazsın ki hep beraber buna bir çözüm arayalım.
Bu Fikir Gerçekten Çok Mantıklı Bence

İptv satıcısının sattığı şey babasının malı mı? hırsızlığın ağababasını onlar yapıyor .Sadece tek bir panele ait 100.000 hesap var bende, kazandıkları bedava parayı hesaplamaya gerek yok. Bizler hırsızlardan çalıyoruz.

İptv satıcısının sattığı şey babasının malı mı? hırsızlığın ağababasını onlar yapıyor .Sadece tek bir panele ait 100.000 hesap var bende, kazandıkları bedava parayı hesaplamaya gerek yok. Bizler hırsızlardan çalıyoruz.
Sonuna kadar haklısınız ama bu seferde para verip satın alan kişinin hakkına giriyosunuz sonuçta satın almış adam legal ya da illegal

Geri