Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
APK kurmayı, m3u linklerinin ne olduğunu bilen biri için zor değil.Aşamasını bilen aşıyor tabiki de forumda bilmeyen de vardır
Discord'da kanala katılmak isteyenlere tel no ile katılım ve önemli odaları vip odasına çevirme gibi özellikler var. Onu önermemin sebebi buydu hocam. Dmca'dan kaçan orada kanal açtı, yıllardır güvendeler.Galiba en mantıklı sistem ayrı bir kategori gibi duruyor vip sistemi gibi düşünüyorum ücretsiz ama belli şartları yerine getiren üyelere o alana erişim izni verilsin onun harici herkese kapalı kalsın aklına başka fikir gelen varsa da buraya yazsın ki hep beraber buna bir çözüm arayalım.
Vallahi ben saat başı öylesine girip çıkıyorum mesaj geldiyse onlara cevap yazıyorum/okuyorumGarip bir şekilde sitede bağımlılık oluşuyor az önce @atakan1983 hocamada söylemiştim her sabah kahvaltı sonrası çayımı ve sgaramı alıp foruma giriyorum ne olmuş ne bitmiş diye ve bu alışkanlık haline geldi. :d
Dedikleriniz harfiyen doğru hiçbir önlem alınmadı.Bu ve benzeri önerileri zamanında daha forum birkaç aylıkken yaptık.
Dümdüz link yazanların paylaşımları arama motorunda çıkıyordu. Bazı içerikler arama motorunda indexlenmeyecek şekilde ayarlansın dedik. "Konu açan arkadaşları uyarın açıktan yazmasınlar" denildi.
İçerik gizli olsun, "İçeriği Görüntüle" tarzı bir butonla ya da beğen butonuyla görüntülensin dedik. "Paylaşımcılığa aykırı, böyle şey olmaz" vs. diye savunuldu.
Bu tarz paylaşım yapan siteler böyle yapıyor bizim de böyle yapmamız lazım dedik.
Zamanla bazıları adımlar atıldı ama nafile, öngörülen duruma gelmiş bulunuyoruz.
Bunların hepsi forumdaki bir konu altında konuşuldu, mesajlar duruyordur fakat şu an o kategorilere erişim olmadığı için kanıt gösteremiyorum.
Artık ne yapsak zor, foruma her tipten adam girdi artık. "Hırsız içerden olunca kapı kilit tutmaz" demişler. Artık istediğimiz önlemi alalım çok bir şey farketmez. Kimin ne olduğu belli değil, burada kendini melek gibi tanıtıp zamanı gelince sırtından bıçaklayacak tipler de var.
Zamanında foruma çok üye olunması iyi bir şey gibi görüldü ama bir laf daha vardır "Nerede çokluk, orada bokluk".
En başından burası Youtube'dan takip eden kitleye has bir yer olarak kalmalıydı bence. Tabii ki oradan takip edip de çekemeyen şikayet edecek olan çıkardı, ama belki de daha farklı olurdu ve aynı duruma daha geç ulaşırdık.
Adminler biliyor forum için ne kadar fazla öneride bulunduğumu, hepsi bu ortamın korunması içindi. Artık hayırlısı neyse o olsun diyelim.
Valla hocam gerçekten öyle sabah kalıyorum direkt buraya giriyorum yeni haberler var mı diyeGarip bir şekilde sitede bağımlılık oluşuyor az önce @atakan1983 hocamada söylemiştim her sabah kahvaltı sonrası çayımı ve sgaramı alıp foruma giriyorum ne olmuş ne bitmiş diye ve bu alışkanlık haline geldi. :d
Demek istediğim en basitinden VPN açıp girebilir insanlar Discord a ama bazı insanlar yapamayabilir hesap açıp girmek istemeyebilirAPK kurmayı, m3u linklerinin ne olduğunu bilen biri için zor değil.
Discord'da kanala katılmak isteyenlere tel no ile katılım ve önemli odaları vip odasına çevirme gibi özellikler var. Onu önermemin sebebi buydu hocam. Dmca'dan kaçan orada kanal açtı, yıllardır güvendeler.
Aynı önerileri vaktinde bende söylemiştim özellikle bbcode konusunda bizzat @Akyol hocam ile görüşmüştüm böyle bir düşüncemiz var ama çekiniyoruz demişti sebebini de söylemişti paylaşım yapanlar eyvallah ama soru soran da gelip mesajı kapatacak beğeni ile mesaj gözükecek demişti yani doğru söylüyordu forumun en başından beri yapılmaması gerekenleri hep söyledik ama görüldüğü üzere hâlâ aynı şekil devam edildi o yüzden yapacak tek şey önümüze bakmak olmaktır yani şikayet edildi diye de tası tarağı toplayıp çekip gidecek halimiz de yok diye düşünüyorum. Yönetim 1 2 güne muhtemelen neye karar verirlerse açıklama yaparlar şu an bizim yapmamız gereken şey bu soruna bir fikri olan varsa dile getirmek olmalı.Bu ve benzeri önerileri zamanında daha forum birkaç aylıkken yaptık.
Dümdüz link yazanların paylaşımları arama motorunda çıkıyordu. Bazı içerikler arama motorunda indexlenmeyecek şekilde ayarlansın dedik. "Konu açan arkadaşları uyarın açıktan yazmasınlar" denildi.
İçerik gizli olsun, "İçeriği Görüntüle" tarzı bir butonla ya da beğen butonuyla görüntülensin dedik. "Paylaşımcılığa aykırı, böyle şey olmaz" vs. diye savunuldu.
Bu tarz paylaşım yapan siteler böyle yapıyor bizim de böyle yapmamız lazım dedik.
Zamanla bazıları adımlar atıldı ama nafile, öngörülen duruma gelmiş bulunuyoruz.
Bunların hepsi forumdaki bir konu altında konuşuldu, mesajlar duruyordur fakat şu an o kategorilere erişim olmadığı için kanıt gösteremiyorum.
Artık ne yapsak zor, foruma her tipten adam girdi artık. "Hırsız içerden olunca kapı kilit tutmaz" demişler. Artık istediğimiz önlemi alalım çok bir şey farketmez. Kimin ne olduğu belli değil, burada kendini melek gibi tanıtıp zamanı gelince sırtından bıçaklayacak tipler de var.
Zamanında foruma çok üye olunması iyi bir şey gibi görüldü ama bir laf daha vardır "Nerede çokluk, orada bokluk".
En başından burası Youtube'dan takip eden kitleye has bir yer olarak kalmalıydı bence. Tabii ki oradan takip edip de çekemeyen şikayet edecek olan çıkardı, ama belki de daha farklı olurdu ve aynı duruma daha geç ulaşırdık.
Adminler biliyor forum için ne kadar fazla öneride bulunduğumu, hepsi bu ortamın korunması içindi. Artık hayırlısı neyse o olsun diyelim.
Dc bazı yaş kesimleri için uygun bir yer değil forum üyeleri arasında yaşça büyük üyeler mevcut onlar için zor olur. Ha birde vpn mevzusu var zaten vpn olmasa dahi dpi işin içine girecek o yüzden bu pek akla yatmıyor.Demek istediğim en basitinden VPN açıp girebilir insanlar Discord a ama bazı insanlar yapamayabilir hesap açıp girmek istemeyebilir
BendeGarip bir şekilde sitede bağımlılık oluşuyor az önce @atakan1983 hocamada söylemiştim her sabah kahvaltı sonrası çayımı ve sgaramı alıp foruma giriyorum ne olmuş ne bitmiş diye ve bu alışkanlık haline geldi. :d
Evet ama zararın neresinden dönersek kârdır gözüyle bakılması lazım yoksa bir adım ilerleyemeyiz.Dedikleriniz harfiyen doğru hiçbir önlem alınmadı.
''Biz''de daha doğru olur.
Ben her zaman dedim foruma şifre ile girilmeliydiKanal ve platform isimlerinin açıkça yazılamaması gerekiyordu. Konularda gizli olmalıydı. Açık paylaşım yapılan çoğu forumun başına geldi bu.
Bunları ben de düşündüm ve olabilecek şeyler tabii ki fakat denemeden vazgeçmek de bir fayda sağlamıyor.Aynı önerileri vaktinde bende söylemiştim özellikle bbcode konusunda bizzat @Akyol hocam ile görüşmüştüm böyle bir düşüncemiz var ama çekiniyoruz demişti sebebini de söylemişti paylaşım yapanlar eyvallah ama soru soran da gelip mesajı kapatacak beğeni ile mesaj gözükecek demişti
Şikayet olması halinde bir şey değişir mi? Ne kadar mümkün bilmem ama yurt dışı sunucu düşünülebilir belki deGaliba en mantıklı sistem ayrı bir kategori gibi duruyor vip sistemi gibi düşünüyorum ücretsiz ama belli şartları yerine getiren üyelere o alana erişim izni verilsin onun harici herkese kapalı kalsın aklına başka fikir gelen varsa da buraya yazsın ki hep beraber buna bir çözüm arayalım.
Evet olabilir dostlarımız ne düşünüyor bakalımŞikayet olması halinde bir şey değişir mi? Ne kadar mümkün bilmem ama yurt dışı sunucu düşünülebilir belki de
VPN bu forumdaki herkesin telefonunda veya bilgisayarında hatta akıllı kutusunda yüklü zaten ekstra bir şey yapmaya gerek yok.Demek istediğim en basitinden VPN açıp girebilir insanlar Discord a ama bazı insanlar yapamayabilir hesap açıp girmek istemeyebilir