Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Geçmiş olsun.
Şimdilik, isteyen istediğine DM üzerinden paylaşabilir.
Bir sakıncası olmaz böyle herhalde?!

Sayın @Sinetech Abimiz ve Değerli ekibi bu konuda ne karar verirse versin,ben ve benim gibiler burada her şeye rağmen forumdaki konuları eskisi gibi derin muhabbet ve sohbetle takip etmeye devam edecektir.

Şikayet olması halinde bir şey değişir mi? Ne kadar mümkün bilmem ama yurt dışı sunucu düşünülebilir belki de
Aklıma geldi fakat bu defada tr erişimi kapatılır vpn kullanmak gerekir.

Yasaklı kelimelerin kullanılmasına izin vermeyecek bir sistem olabilir. Yazıldığı an uyaracak ya da bloke edebilecek sistem . Admin iznine bağlayacak uyari sistemi.
Yapay zekaya yaptırılabilir.

Güzelim forumun bazıları tarafından içine ettiler yazık valla onca kişinin emeğine .. ne güzel herkes saygı icerisinde birbiri ile paylaşım yapıyordu. Şimdi asıl soru paylaşımlar nasıl yapılacak

İşin gerçeği burayı keşfettilerse bir süre burayı gözetim altında tutarlar ve bir açık görürlerse daha sert yaptırım uygulayabilirler. Atılan adımlar ve yapılacak girişimler acele etmeden iyi düşünülerek yapılması lazım.

15 gün internetsiz ve telefonsuz bir yerdeydim. Neler olmuş böyle. Telif melif. Nereye gidiyor bu iş.

Benim bir fikrim var. Yakalanmamız da çok zor olur bu yöntemle. Deepwebde forum açsın bence admin. .onion uzantılı olursa normal tarayıcılardan erişilemez. Tabi admin bunla uğraşır mı bilemem tabiki.

Geri