Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

Selam Arkadaşlar...
mac and me (1988 )Yapımı bir Komedi Filmi...
O zamanın Uzaylısı :) Türkçe dublaj olarak nasıl buluruz bilen gören duyan var mı ? :) internette bulamadım da...

Ekli dosyalar

• Mac_WEB_1024x1024.jpg
    Mac_WEB_1024x1024.jpg
    649.3 KB · Görüntüleme: 1
Netflixde Engin Akyürek ve Aslı Everin dizisi Enfes Bir Akşam dizisine başladım az kaldı bitiyor.

dehset-bey.jpg

Dehşet Bey

Vizyon tarihi belirsiz | Çeşitli
Yönetmen Mehmet Ada Öztekin
| Senarist Murat Menteş
Oyuncular: Barış Arduç, Tuba Büyüküstün, Saygın Soysal

Özet

Murat Menteş’in yazdığı ve Kutlukhan Perker'in çizdiği aynı adlı çizgi romanından beyaz perdeye uyarlanan "Dehşet Bey", hayatında ilk kez kalbinin sesini duyan bir suikastçının hikayesini konu ediyor. Dehşet, Fedailer Ocağı'nın katı kuralları ile yetişen bir suikastçıdır. Onun hayatı, Doktor Abide ile karşılaşmasıyla bambaşka bir hal alır. Abide'ye duyduğu hisler Dehşet'in hayatını sorgulamasına neden olur.

7/10

Amazon prime'dan başarılı bir yapım olmuş , beğendim.Konu klişe olsa da aksiyon ve psikolojik gerilimi iyi yansıtmışlar.​

ZIYARETCILER-BOLUM-2.jpg

Ziyaretçiler: Bölüm 2

31 Ekim 2025 Sinemada | 1s 39dk | Korku
Yönetmen Renny Harlin
| Senarist Alan R. Cohen, Alan Freedland
Oyuncular: Madelaine Petsch, Gabriel Basso, Rachel Shenton
Orijinal adı The Strangers: Chapter 2

Özet

Arabaları ürkütücü küçük bir kasabada bozulduktan sonra genç bir çift, uzak bir kulübede geceyi geçirmek zorunda kalır. Acımasızca ve görünüşte hiçbir sebep olmadan saldıran üç maskeli yabancı tarafından terörize edilince panik başlar.

7/10

Haftaya vizyona girecek erkenden izledim , ilk filmide iyiydi , 2.sindede gerilim yüksek bir film izledik 3.sü de gelecek filmin.​

TEHL-KEL-HAYVANLAR.jpg

Dangerous Animals

3 Ekim 2025 Sinemada | 1s 38dk | Gerilim, Korku
Yönetmen Sean Byrne
| Senarist Nick Lepard
Oyuncular: Jai Courtney, Hassie Harrison, Josh Heuston

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Zeki ve özgür ruhlu bir sörfçü olan Zephyr, köpekbalığı takıntılı bir seri katil tarafından kaçırılıp teknesinde tutsak edildiğinde, köpekbalıklarına ritüel bir besleme olmadan önce nasıl kaçacağını bulmalıdır.

7/10

Geirilimi iyi, köpek balığı burda araç olmuş odağı insanın kötü olması , atmosferi iyiyidi beğendim.​

SAINTEX.jpg

Saint-Ex

9 Mayıs 2025 Sinemada | 1s 38dk | Dram
Yönetmen Pablo Agüero
| Senarist Pablo Agüero
Oyuncular: Louis Garrel, Diane Kruger, Vincent Cassel

Özet
(13A): 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Saint-Ex, en yakın arkadaşını aramak için zorlu bir maceraya atılan Saint-Exupéry’nin hikayesini konu ediyor. 1930'da Antoine de Saint-Exupéry, Arjantin'deki Aéropostale'de pilottur. En yakın arkadaşı ve tartışmasız Aéropostale'nin en iyi pilotu olan Henri Guillaumet, And Dağları'nın üzerinden daha kısa bir uçuş rotası ararken uçağı düşer. Bu durum üzerine Saint-Ex, onu aramaya karar verir. Bu süreçte ona Guillaumet'nin eşi Noëlle destek olur. Bu umutsuz görünen arayış ikiliyi kendilerini aşmaya zorlar.

5.5/10

2.dünya savaşında uçağı düşürülmüş ve cenazesine ulaşılamamış olan yazar ve pilot olan Exupery'un hikayesidir.Ama film sıkıcı ve ağır gidiyor.​

other.jpg

Other

1 Ağustos 2025 Sinemada | 1s 35dk | Gerilim
Yönetmen David Moreau
| Senarist David Moreau
Oyuncular: Olga Kurylenko, Jean Schatz, Phillip Schurer

Özet

Other, çocukluğunun geçtiği eve döndüğünde korkunç bir gerçeği keşfeden bir kadının hikayesini konu ediyor. Annesinin ölümünün ardından çocukluğunun sessiz taşra evine dönen Alice, geçmişin izlerini takip etmeye başlar. Ancak ev artık bir yuva olmaktan çok uzaktır. Duvarlarına yerleştirilmiş gözetim kameraları, her hareketini izlemekte; her köşe, her oda tedirgin edici bir sessizlikle çevrilidir. Geceler ilerledikçe, evin içinde yalnız olmadığını fark eder. Gölge gibi dolaşan karanlık bir varlık, Alice’i adım adım takip ederken onu, geçmişle ve ailesiyle ilgili korkunç bir gerçekle yüzleşmeye zorlar.

5/10

Vakit kaybı bir psikolojik gerilim filmi .​

Böy küçük şeyler filmi izledim çok güzel bir film izlemenizi öneririm
(Özeti)
-kilise baskısı altında olan geç kızlara karşı yapılan acımasız baskılar sonrası başrölümüz geçmişi ve geleceği hakında karamsal bir içliye dalar.kitaptan uyarlanarak çekilmiş bir filmdir
(Imdb)=6.7

Images

EDEN.jpg

Eden

Vizyon tarihi belirsiz | 2s 9dk | Dedektif, Gerilim
Yönetmen Ron Howard
| Senarist Noah Pink
Oyuncular: Jude Law, Ana de Armas, Vanessa Kirby

Özet

1929’da Almanya’dan kaçarak Galápagos Adaları’ndaki Floreana Adası'na yerleşen Dr. Friedrich Ritter ve eşi Dora, sade ve huzurlu bir yaşamı benimser. Ardından onlara Margret ve Heinz Wittmer katılır. Daha sonra kendisini “Barones” ilan eden Eloise gelir. Yanındaki iki erkek ve hizmetçiyle birlikte adada lüks bir yaşam kurmayı hayal eder. Başlangıçta bir ütopya gibi görünen bu hayat, zamanla kıtlık, vahşi doğa, içerideki entrikalar ve ahlaki zayıflıklar nedeniyle karanlık bir hayatta kalma mücadelesine dönüşür. Kıskançlık, güç savaşı ve şüphe ile dolu olaylar, adada ciddi çatışmalara, ölümlere ve gizemli kaybolmalara yol açar.

7/10

Gerçek hayatdan alıntılanan bir yapım , orjinal bir film güzeldi.​

En son Behzat Ç.'nın ilk 2 sezonunu bitirdim, fakat 70.bölümde bıraktım izlemeyi. (3.sezonun ilk bölümünde)

dinamit-evi.jpg

A House Of Dynamite

24 Ekim 2025 | 1s 52dk | Gerilim
Yönetmen Kathryn Bigelow
| Senarist Noah Oppenheim
Oyuncular: Rebecca Ferguson, Idris Elba, Greta Lee

Özet

A House Of Dynamite, gerginliğin tırmandığı bir dönemde Amerika'ya yönelik yaklaşan füze saldırısıyla başa çıkmak zorunda kalan Beyaz Saray çalışanlarının mücadelesini konu ediyor.

5.5/10

Beklediğim gibi çıkmadı ne Aksiyon var ne bir şey diyaloglarla geçiyor film.​

Taşacak Bu Deniz. Bölüm Özetiİki düşman aile, Furtunalılar ve Koçarililerin bitmek bilmeyen savaşı yıllardır sürüp gitmektedir. Geçmişte çok büyük bir sevda yaşayan Adil Koçari ile Esme Furtuna kan hakkı yüzünden karşı karşıya gelirler, Esme Adil’i vurur. Aralarındaki tüm düşmanlığa rağmen Adil Koçari Esme Furtuna’yı ele vermez ve “ben kendimi vurdum” der. Tam o sırada çok uzaklardan gelen Yunan bir Doktor Adil’in hayatını kurtarır. Yunanlı bir anne ve İstanbul Rum’u bir babanın kızı olan bu kız büyük bir sırrın peşine düşüp Trabzon’a gelmiştir. Eleni’nin gelişinden sonra ne Adil için ne de Esme için hayat aynı olmayacaktır. dizi bu hafta 4cü bölüm oynayacak. hem hareketli hem duygusal hem biraz komedi icerikli güzel bir dizi

Enfes Bir Akşam 1.sezon , Task 1.sezon , Boots 1.sezon , Gen V 2.sezon dizileri bitti.

The Last Frontier haftalık dizi 4.bölümüde bitirdim

jester-2.jpg

The Jester 2

19 Eylül 2025 Sinemada | 1s 27dk | Korku
Yönetmen Colin Krawchuk
| Senarist Colin Krawchuk
Oyuncular: Michael Sheffield, Kaitlyn Trentham, Dingani Beza

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

The Jester 2, tuhaf ve karanlık bir varlıkla karşı karşıya kalan genç bir sihirbazın hikayesini konu ediyor. Genç, içine kapanık bir sihirbaz olan Max’ın yolu Cadılar Bayramı gecesinde uğursuz Soytarı'yla kesişir. Kendisini bir anda ölümcül bir kabusun içerisinde bualan Max, sihri fazlasıyla gerçek olan ve numaraları her zaman kanla sonuçlanan katili alt etmek zorundadır. Ancak bunu yapmak hiç de kolay değildir çünkü her hareketin bir bedeli, her tercihin bir sonucu vardır.

6/10

Vakit geçirmelik bir korku filmi , Terrifier tarzında sevenler için ideal , ilkinide izlemiştim.​

guller.jpg

Güller

29 Ağustos 2025 Sinemada | 1s 45dk | Dramatik komedi
Yönetmen Jay Roach
| Senarist Tony McNamara
Oyuncular: Olivia Colman, Benedict Cumberbatch, Andy Samberg
Orijinal adı The Roses

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Güller, görünüşte mükemmel bir ilişkiye sahip olan Theo ve Ivey'in hayatına odaklanıyor. Ivy ve Theo, görünüşte kusursuz bir hayat sürmektedir. Başarılı kariyerlerin getirdiği tüm olanakların yanı sıra, uyumlu bir evlilik ve mutlu bir aileye de sahiptirler. Ancak çoğu zaman olduğu gibi, görünüşler aldatıcıdır. Theo'nun profesyonel kariyeri aniden ciddi bir gerileme yaşarken, Ivy'nin kariyeri beklenmedik bir yükseliş yaşar. İkilinin rolleri değiştiğinde, eski uyumlarının çok da uzun sürmeyeceği hemen anlaşılır. İkili arasında, artan rekabet, bastırılmış ve dolayısıyla çözümlenmemiş gerilimler ve farklı değerlerle karakterize edilen hararetli bir çatışma patlak verir.

5/10

Kara Mizah tarzında İngiliz komedisi , beni pek sarmadı.​

3 saate yakın uzunluğu olmasına rağmen hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz gerçek hikayeden uyarlama bir film.. The Goat Life

1761823257843

dead-of-winter.jpg

Dead Of Winter

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 37dk | Aksiyon, Gerilim
Yönetmen Brian Kirk (II)
| Senarist Nicholas Jacobson-Larson, Dalton Leeb
Oyuncular: Emma Thompson, Judy Greer, Marc Menchaca

Özet

Tipiye yakalanan kederli yalnız adam, Minnesota'daki bir gölün yakınlarındaki arka yollarda kaybolur ve ormandaki ücra bir kulübede yardım için durur. Orada, silahlı ve cinayete niyetli çaresiz bir çift tarafından kaçırılan genç bir kadını bulur. Tecrit edilmiş ve cep telefonu şebekesi olmayan bu beklenmedik kahraman, kadının hayatta kalma tek umudunun kendisi olduğunu anlar.

6/10

Kurguda eksiklikler var vakit geçirmek için çerezilik bir gerilim filmi.​

LITTLE-EMMA.jpg

Parmak Çocuk Emma

16 Mayıs 2025 Sinemada | 1s 46dk | Aile, Animasyon, Macera
Yönetmen Leo Lewis Liao
Oyuncular: Niko Gerentes, Natalie Grace, Marissa Pistone
Orijinal adı Little Emma

Özet
6 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Parmak Çocuk Emma, köklerini aramak için macera dolu bir yolculuğa çıkan Emma'nın hikayesini konu ediyor. Hayvan ebeveynler tarafından evlat edinilen minyatür bir insan kızı olan Emma, insan kökenleri hakkındaki gerçeği bilmeye kararlıdır. Bu amaçla yola koyulan Emma'ya yeni dostları dahi kaplumbağa Newton ve mucit kurt Edward eşlik eder. Ancak minik insanlarla dolu gizli bir ada keşfettiğinde, umduğu masal bu değildir. Geçmişinden sırları ortaya çıkarmak için bildiği her şeyi riske mi atacaktır?

6/10

Çocuklar için parmak kızın hayvanlarla olan dostluğunu anlatıyor.​

Geri